Accident: nu am primit copie RCA de la vinonvat, masina mea nu are casco
![]() ![]() ![]() |
Accident: nu am primit copie RCA de la vinonvat, masina mea nu are casco
gotty |
![]()
|
||
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
||
--------------------
Private
Spice
Member
|
|||
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am și eu oarecum aceași problemă și sper că postez la locul potrivit.
Am făcut accident ieri la 6 seara. Pe langă o noapte pierdută prin diferite secții de poliție acum nu mai dau nici de vinovat să ii cer aceea copie după RCA. Am procesul verbal de la poliție în care scrie clar ca el este vinovat, și numărul asigurării lui. O să am ceva probleme la reparație dacă nu pot face rost de copie ? Menționez că este asigurat la Asitrans. Exact asta imi mai lipsea acum. |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Nasoala faza!
Militianul trebuia sa-l puna pe ala sa-ti dea copie dupa RCA,macar avea asa ceva valabil? Vezi ca la sectia de politie,ala care te-a lovit a dat o declaratie cu datele personale si un nr de telefon,mergi acolo si cere-le numarul de telefon. Fara copia dupa RCA nu-ti repara nimeni masina. Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cauta in baza Cedam masina lui (dupa nr. de inmatriculare). Daca gasesti confirmare ca polita la Asitrans este valabila tipareste asta si iti e de ajuns la asigurator. Daca ei vor ceva in plus, spune-le sa il caute ei pe clientul lor sa obtina si atrage atentia ca daca nu dau drumul la dosar in termenul legal (30 zile) faci reclamatie la CSA, pentru ca tu ai dovada ca polita lor era valabila la momentul accidentului.
Daca nu apare in baza, intreaba direct la Asitrans. Daca ei iti spun ca polita RCA nu e valabila, atunci nu iti ramane decat sa il dai in judecata pe vinovat. Succes! This post has been edited by Tudor: 16 Nov 2007, 15:35 |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE 7.Copia asigurarii RCA ASITRANS daca este posibil sau mentionarea acesteia in Procesul Verbal incheiat de Politie. Din cate inteleg eu "daca este posibil" nu inseamna obligatoriu - bine ar fi sa o am. Asta ce inseamna, daca nu reusesc sa fac rost de copie va trebuii sa repar masina pe banii mei ? Nu am nici CASCO, si mai presus nici macar nu am fost vinovat, stateam pe loc. Are omul RCA, am scapat la ora 3 jumatate din circa de politie nu avea unde sa faca acea copie, iar acum nu dau de el la telefon - am numarul lui, sper ca este cel adevarat. Am trimis un email la cei de la Asi trans - in care am mentionat ca nu am acea copie, dar totusi ma trece gandul sa si sun la ei. LE: Am sunat, mi-a raspuns pazincul sa imi zica ca nu mai este nimeni acolo ![]() Oricum l-am intrebat daca am nevoie neaparat de copie si a zis ca procesul verbal este de ajuns, sa ma prezint luni incepand cu ora 9 la sediul lor pt. constatare. Mi-am luat o pietricica de pe inima, numai bani de reparatii nu am acum. This post has been edited by giany911: 16 Nov 2007, 15:56 |
--------------------
Dacia
Berlina
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Omule, vad ca net ai. In baza Cedam de la CSA ai cautat? Te rog citeste ce ti-am raspuns mai sus. Nu cred ca sunt inca motive sa te panichezi.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
giany911 |
![]()
|
Da am cautat, si el nu este trecut, eu sunt. Sper sa fie doar o eroare, omul avea RCA valabil aseara, cel putin asta dovedeste procesul verbal( am vazut asigurarea dar nu si data de pe ea, politistul zise ca este buna, l-am crezut pe cuvant, daca nu este asa banuiesc ca este pielea lui in joc, in proces scrie ca expira la 08.02.08 ). Nu am avut pe cine sa intreb de la Asitrans la telefon, pt. ca era doar paznicul acolo. Ramane luni de vazut ce este de facut.
De asemenea am mers cu masina un pic - sa vad cum se comporta acum, trage dreapta, este trecuta dauna si pe procesul verbal, sper sa rezolve cei de la service cum trebuie - nu de mantuiala sa ma trezesc ca fac slalom pe benzi. This post has been edited by giany911: 16 Nov 2007, 18:14 |
--------------------
Dacia
Berlina
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
vezi sa nu cazi in aceeasi capcana ca si mine...si in pv ul meu militianul(desi ii fac un compliment) a scris ca e valabila pana in 2008 numai ca nu intrase in vigoare inca:)....puteti sa ma injurati si pe mine ca nu m a dus capu' sa ma uit si eu pe asigurarea aia...
bafta! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
giany911 |
![]()
|
Mda, toate bune și grozave, am reușit și fără copie. Acum există o mică problemă; din cauză ca aripa mea avea o pata de vreo 10 cm de rugină ei platesc decât jumătate din manopera + aripă + vopsit. Are cineva idee la cat ma duce ? Ca să am banii dinainte să intru în service ...
|
--------------------
Dacia
Berlina
|
Tudor |
![]()
|
Cel mai corect suna la service si intreaba, ca preturile variaza.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
giany911 |
![]()
|
Eu abia acum mi-am dat seama că am fost țepit bine de tot.
Pt. o pată de rugină nu mai mare de 10 cm, sunt nevoit să plătesc jumătate din costul reparației aripi. Nici măcar nu a fost vina mea. Parcă vream eu acum să imi schimb aripa cu totul. În cel mai rău caz trebuia să fiu de acord cu un sfert din costul aripi. Dar de dacă am avut gura băgată în ... Unde nu e cap vai de picioare. Acum bănuiesc că nu mai am sorți de izbândă cu cei din service ... Să mai adaug că doamna aceea a zis că nu are ce să ii facă la bară și o lasă tot pe asta? Nu trebuia să fiu eu de acord cu asemenea porcărie de constatare nici cu un pistol la tâmplă pus. dsc00116uu2.th.jpg This post has been edited by giany911: 21 Nov 2007, 22:06 |
--------------------
Dacia
Berlina
|
Unduro |
![]()
|
![]() Membru Accidentat Group: Members Posts: 93 Joined: 17 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ce nu se poate repara se schimba ! din cate vad in poze nu pare afectata bara (se poate sa ma insel) oricum daca este sparta cere o reconstatare.
|
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dCI 105cp
Privilege, Noir Nacre, Noiembrie 2007 ex : Megane II 1.5dCI 85cp 2005 Influence
|
|
giany911 |
![]()
|
Bara doar e zgariata si indoita dar nu sparta ce-i drept.
Cu aripa e problema ... nu-mi convine deloc sa platesc jumatate. |
--------------------
Dacia
Berlina
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Cam toate topicurile raman fara un sfarsit!Chiar eram curios de deznodamant.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Arhanghelul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Va rog sa mah ajuta-ti cu un sfat ...am citit tot ce sa spus in acest topic....
Problema mea este urmatoarea: -pe 22.01.2008 la o intersectie din sector 5,Sos Alexandriei ....am fost acroshat "usor"(de mai multe ori)de 3 din cele patru axe ale unei betoniere....eu eram oprit linga betoniera de peste 1minut nu puteam intra in trafic deoarece era foarte intens.....si dintr-o data sa pus in miscare magaoaia si cu primele doua axe directoare virate mult spre dreapta ...si a inceput spectacolul ...o prima lovitura "usoara" ..si dupaia au venit ciocanele ...axa trei bufff...masina sa deplasat lateral dreapta...axa patru bufff....iar sa deplasat spre dreapta ..... Ei dupa tot acest spectacol m-am ales conform PV cu aripa fata stg. sectionata,semnal stg.fata spart ,bara stg. fata infundata si zgiriata....Vinovatul - betonist de profesie sa ales cu 3 pct. penalizare si 200RON(100RON/24H) cadou .... Ei acum e acum....cind am facut PV a venit cu o asigurare expirat in 2006.....pe urma sa dus pina la camion (era in fata sectiei de politie accidente usoare- pe Pompiliu) si-a venit cu un RCA valabil 2007- 2008...("no comment "sa scuzat ca n-a fost atent cind a luat asigurariile din masina)...asigurarea RCA( nu CASCO ) "era de" 2700RON...deci mai mult ca sigur il omora patronul.....dupa ce sau facut toate formalitatile la sectie...politistul ii spune sa-mi dea a doua zi o copie dupa acesta asigurare....au trecut 4 zile de atunci......in plus mam uitat tocmai azi pe copia dupa PV(cu data de 22.01.2008)ca seria de la asigurare este alta si la alta firma ...adica sunt datele exact de pe cea expirata (2006)-mai mult ca sigur le-a scris politistul inainte sa observe ca era expirata....doresc sa mai precizez ca in restul hirtiilor ramase la politie(declarati,etc.)este cea valabila 2007-2008..... am acum : -copie PV; -autorizatie de reparatie; -pe PV am adresa lui nea betonistu' "care este" in sectorul 5; -pe PV nr.de inmatriculare al betonierei ..."care este" pe leasing (B-12003 08/08); -sa vad daca mai gasesc si biletelul cu nr. de tel. mobil Ce este de facut daca nu vrea sa-mi dea copie dupa asigurare....este cumva un termen limita de depunere a ................ (Procedati in termen de 4 zile (lucratoare, inclusiv data eliberarii procesului verbal) de la accident la deschiderea dosarului de dauna la societatea raspunzatoare de despagubire, in cazul accidentelor sub asigurari R.C.A. (conform art.59 din legea 136/1995) sau in termenul stipulat de conditiile de asigurare (pentru daune sub polite CASCO).In acest sens trebuie ca persoana implicata in accident sa se prezinte la societatea de asigurari si sa deschida dosar de dauna. Nu mi se pare corect, sa nu existe, solutii de obligare a vinovatului ...sa dea copia...de ce nu face aceasta copie politistul de la sectie ca tot pune mina pe documente...sa inventat copiatoarele...sau se doreste sa mah "bat "cu el sa-l conving sa faca accest lucru de bun simt...de ce nu pe pune un subpunct in articolul de lege care sa oblige<< la a fi om, de omenie>>...ca asa toti ne putem face asigurari de dragul "la amenda" si sa refuzam sa fie folosite(scanate/pritate)... de pagubit..."care este" un fraier.... This post has been edited by Arhanghelul: 26 Jan 2008, 06:03 |
--------------------
Dacia
1310 L
1997/1310L/omologare individuala
- B-78-UPB Vagonul din imagine este modelul rominesc V5A model 2008....
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Trebuie gasit nea' betonistu', daca se poate chiar astazi !
Din relatare rezulta ca RCA valabil exista. Telefonic sau la adresa respectiva, omu' trebuie cautat insistent si obtinuta de la el copia RCA. Poate ca nu este de rea-credinta, dar nefiind, se pare, stabilita o intalnire concreta la data / ora, o fi actionat dupa principiul "Este interesul lui, sa ma caute !". Pentru orice eventualitate este util sa fie prezent si un prieten / martor. Restul, referitor la datele inscrise etc., in lipsa copiei RCA ... nu ma pronunt, facem speculatii ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Tudor |
![]()
|
Se poate rezolva si fara copia tichetului RCA. Variante:
1. se poate solicita copie tichet RCA de la societatea de leasing 2. se poate utiliza in locul tichetului RCA un print dupa ecran cu baza CEDAM in care apare valabilitatea tichetului 3. se poate merge direct la asiguratorul RCA si verificat existenta si valabilitatea politei dupa nr. de inmatriculare. |
--------------------
Renault
Clio III
|
|
Arhanghelul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Am cautat in baza CEDAM dupa nr b12003...nu exista
Am vorbit cu nea betonistul sa vad daca vine marti 29.01.'08 cu copia xerox.... la telefon a raspuns prompt cind i-am solicitat copia...nu a trebuit sa fac nici o fortare(amenintare)..a zis ca mi-o lasa la intrare(la paza) ...avem firmele gard in gard....va tin la curent cu desfashurarea evenimentelor, ca sa nu ramina fara finalitate , ce-am "inceput".... |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
Arhanghelul |
![]()
|
Mi-a adus copia dupa asigurare azi.....am fost pe Grivitei la Omniasig(la firma asta era defapt asigurat).....mi-au facut toate formele ptr. reparati...acum trebuie sa caut o firma sa-mi execute reparatiile cit mai repede nu sa mah tina cu programari si alte;le 2-3 saptamiini ......
Apropo nea politistu a scris corect datele pe PV ....am avut eu "o impresie gresita", si in plus mi-au cerut aia de la asigurari si o copie dupa talonul de la betoniera ca sa faca legatura intre nr. de imatriculare si seria de pe caroserie a camionului...ca pe PV este una si pe asigurare alta... asta v-am spus-o asa, sa fiti si voi pe faza alta data, sa nu treceti prin toate starile astea de asteptare si nesiguranta..... Promit ca va ti-n in continuare la curent.... This post has been edited by Arhanghelul: 29 Jan 2008, 23:08 |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() Am avut si eu o situatie de acest tip cand eram la Unita si era completata aiurea politia (n-au fost probleme pana la urma). Ar trebui firmele de asigurari sa nu mai dea la toti analfabetii si neinstruitii capacitatea de a incheia acesta polite. ![]() Editat de Moderator: Am adaugat "unii dintre" pentru ca altfel as fi fost nevoit sa sanctionez pentru jigniri. Orice padure are si uscaturi si numai cine nu munceste, nu greseste. Hai sa nu mai judecam la gramada! Multumesc pentru intelegere. This post has been edited by Tudor: 30 Jan 2008, 18:37 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
In general, la incheierea unor documente pe care semnati in calitate de beneficiari este obligatoriu sa verificati datele inscrise !
Nu semnati "ca primarii" ! @Executron: Neverificand polita si aruncand vorbe aiurea "dupa", crezi ca esti mai bun decat acel agent care a gresit !? Eu nu ! Imi pare bine ca s-a rezolvat dar iti meritai incurcatura ! Nota: Cu toate ca este offtopic nu se sterge pentru "exemplificare". "Drobul de sare" sta si in polite ![]() @Arhanghelul: Cum spuneam ... ! ![]() Ne bucuram pentru reusita. Succes in continuare, asteptam finalizarea! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
@adi_ar.
Ar fi trebuit sa mentionez contextul. A intrat un taximetrist in mine si avea asigurare la Unita si cand m-am dus sa-mi deschid dosar au inceput sa afirme ca n-ar coincide datele cu cele din baze de date, nu mai tin minte exact. Cert este ca asigurarea aceluia fusese completata putin (mai mult) necorespunzator. Din fericire s-a rezolvat pana la urma. EVIDENT ca atunci cand inchei eu polita sunt f. atent la cele scrie in polita. @TUDOR ai completa dreptate si modificare ta e complet justificata, am exagerat. Sunt multi agenti profesionisti, din pacate numarul celor care incheie polite fara cunoaste exact modul in care se completeaza, este prea mare. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Arhanghelul |
![]()
|
I'm back
Dupa lupte seculare am reusit ieri sa fac rost de copia dupa talon....cu nea' betonistul nu a mai fost cale de intelegere amiabila...un nesimtit si un retard... am vorbit cu seful lui ...care mi-a spus binevoitor sa trec pe la ei la secretariat sa ridic copia dupa talon...si gata...luni mah duc pe la un service recomandat de fratimiu ...a lucrat in trecut ca tinichigiu-vopsitor auto...mi-a aranjat sa dau ceva "shpagutza sa mi-o repare la urgentza....reparatia este evaluata telefonic astfel: - ~200ron -aripa stg. fata + stop semnal stg.fata + segment bara stg. fata; - ~150ron -manopera; - ~250ron -vopsea Silber super lac(vreau sa zic ca n-am stiut ca masina nu este gri cum scrie in talon ...mi sa spus ca aia este grupa de vopsea...eu defapt am culoare argintie asa cum scrie in cartea masini...lol...atunci am inteles de ce uni oameni imi tot ziceau mereu ca daca mi-am schimbat masina...defapt ia isi schimba nuanta prin reflexia culoriilor din mediu inconjurator...devine alba cind e zapada si alte culori in functie de ce este in jurul ei...lol.. ACUM CA O CONCLUZIE : Imediat dupa accident : -luati nr. masina/i implicate in eveniment; -luati nr. telefon de la cel/i implicat/i; -luati nume prenume de la cel/i implicati; -cauta-ti martori; -evitati sa vorbiti in contradictoriu(scandal) poate degenera in agresiune; - http://www.portaldeasigurari.ro/calculator/daune.php - la politie verificati PV,declaratiile si alte documente daca au datele corecte si valide(nu semnati ca primaru,cum am facut eu asa cum atragea atentia si ADI_AR) ...faceti atunci pe loc copia dupa asigurarea valida si eventual dupa talon daca difera datele din PV si asigurare(cazu meu a fost ca PV-ul avea nr.imatriculare si asigurarea numar caroserie -asa se trece la masinile luate pe leasing deoarece numerele masini se schimba si atunci asigurarea se face numai pe caroserie ,deoarece numerele se pot schimba in intervalul cuprins in asigurare)...la firma de asigurari ei trebuie sa aiba un act "care este"numit talon in care se gaseste sigur totul despre masina inclusiv nr .imatriculare + serie caroserie ca sa faca eventual legatura intre PV si asigurare... P.S. DACA NU FACE-TI CUM V- AM SPUS MAI SUS VETI PATIMI CA MIE...AM ALERGAT APROAPE 3 SAPTAMINI...NERVI,ASTEPTARE,NESIGURANTA,PREGATIRE DE PROCES,DRUMURI,BENZINA CONSUMATA,INVOIRI DE LA MUNCA/SCOALA,CERERE DE SFATURI UNELE FOARTE BUNE ,ALTELE TOTAL AIUREA ...CE TE BAGA SI MAI RAU IN CEATA,TELEFOANE PESTE TELEFOANE, CARE SE TAXEAZA,APELEZI LA UNUL SI LA ALTU...NO COMMENT NU MERITA ATITA BATAIE DE CAP... ACUM POT SA SPUN CA AM DEVENIT DESTUL DE INFORMAT SI VREAU SA VA INVAT SI PE VOI CUM SA PROCEDATI .... VORBA AIA CA DACA STIAM DE ATUNCI....FACEAM EU VERIFICARILE DE DOCUMENTE SI LUAM EU COPIILE ...SI AZI CIND VA SCRIU AVEAM DEJA MASINA REPARATA..... P.S.S. SI CEL MAI IMPORTANT CONDUCETI PREVENTIV - E CEL MAI BUN SFAT DE LA PENSIONARUL DE TAICAMIU - PROFESIONIST CU 37 DE ANI EXPERIENTA IN CONDUCERE... MAI BINE LASI DE LA TINE DECIT SA AI ACCIDENT PE DREPTATEA TA....ASA VOI GINDI IN VIITOR... VA UREZ DRUM BUN SI FARA PERIPETI .... ![]() This post has been edited by Arhanghelul: 16 Feb 2008, 14:40 Attached thumbnail(s) Imag000.jpg ( Size: 171.99k ) Number of downloads: 482 Imag029.jpg ( Size: 804.98k ) Number of downloads: 510 Imag030.jpg ( Size: 830.69k ) Number of downloads: 487 Imag031.jpg ( Size: 968.79k ) Number of downloads: 506 |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
QUOTE(bulan @ 20 Jan 2008, 12:07) Da, se pare ca initiatorul Strength ne-a privat de sfarsitul povestii. Si eu eram curios de continuarea povestii. Se pare totusi ca si-a reparat masina, dar eram curios cine si cum a platit reparatia. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=994752 |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
cred ca pana la urma a platit el reparatia.. plus celelalte costuri
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
Arhanghelul |
![]()
|
Eu am incheiat povestea asta...maisina a fost reparata la inceputul luni martie , am tinut-o 2 zile in service cu piesele mele , am reparato in regie propie...si pe data de 12 luna asta am recuperat si bani 590 ron reparatia masini ma costat c-am 650 ron...diferenta este de la chiatantele fara facturi...
Deci la reparatia in regie priopie sa aveti facturi si chiatante.... ![]() This post has been edited by Arhanghelul: 20 Mar 2008, 22:15 |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
QUOTE(Strength @ 5 Jun 2007, 20:57) Am incercat sa caut in aceasta baza de date CEDAM. Din pacate am doar numarul masinii si marca...nu am gasit nimic. Imi scrie mereu "Nu ati introdus in totalitate data verificarii existentei unei polite RCA. Va rugam sa incercati din nou." Poate cineva sa-mi explice? Trebuie sa completezi si data.De ex data in care a avut loc accidentule. |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
stai linistit cu cedam-ul ca nu e actualizat tot timpul, mai bine fa presiuni asupra politiei sa-l forteze(prin amenzi repetate) sqa-ti inmaneze copia rca
|
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
o fi rezolvat...
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 08:39 |