antifon
![]() ![]() ![]() |
antifon
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
cu plasa aia faci un fel de aluband
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE cand a fost dusa dacia mea la reparat tablarie si antifonat am vazut ceva deosebit. pe pasajele rotlor (contraaripi) peste stratul de antifon era dat un strat de silicon negru si peste asta vopsit. Dealtfel peste tot unde a fost aplicat antifon a fost vopsit peste. Oare care e motivul? Stiam ca peste antifon se da o mana de vopsea deschisa la culoare pentru a se vedea mai bine pe unde incepe sa infloreasca rugina. |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
daca se da cu autovopant de la policolor nu mai e nevoie sa se dea cu ceva peste!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
neamtzu25 |
![]()
|
cu masina nu te plimbi!!fugi cat poate... Group: Members Posts: 175 Joined: 10 March 09 ![]() |
am facut o mica verificare la dif dintre acea plasa si fara si nu prea se observa dar nu strica daca pui....
|
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
- BR 28 PSM cea mai mare problema la masina:TACANITU dintre volan si scaun:D
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Azi am luat o cutie de antifon DIVOS la 3,5 kg la pretul de 17 lei , stie cineva ceva despre acest antifon ....
![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu mare lucru,mult mai bun era cel de la policolor:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alin_xyk |
![]()
|
![]() membru ambitios Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 08 ![]() |
@minel
Eu tocmai am antifonat masina cu Divos. Am dat 12 ron pe o cutie de 3,5 kg. Mi se pare bun. Se usuca repede. Am dat doua maini pe sub masina, iar in interior tot doua, pentru ca am pus si saci de rafie. Inca nu am circulat cu ea sa imi dau seama de diferente pentru ca inca e demontata (ii schimb si instalatia electrica). Pana acum, la toate opertiunile, am consumat 4 cutii de antifon. |
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Minel - ai folosit acel antifon Divos, cum este, ai si ceva poze
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
Va mai zic ceva, NU se mai fabrica Autovopantul, produs de policolor
![]() Alternative: Divos, Guzu sau Body. Cine stie unde gasim magazine de prezentare sau desfacere cu prosusele de la Body ??? http://www.hbbody.ro/produse.php?supID=1&ctgID=1&q=&lng=ro This post has been edited by Adrian_Boy: 17 Jul 2009, 17:00 |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
QUOTE(Adrian_Boy @ 17 Jul 2009, 13:46) Va mai zic ceva, NU se mai fabrica Autovopantul, produs de policolor ![]() Moare de necaz Ydaniel.... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
murim mai multi, cei care vor sa faca ceva
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Exista vre-un antifon care sa nu puta si sa se intaresca mai repejor?
I-mi trebuie sa dau prin aripi si pe niste covorase home made. |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
Muratu |
![]()
|
Stiu antifonul divos, se usuca intradevar repede dar cam miroase, a dat cineva intr-o lada cu el si a trebuit sa dea cu grunt peste el ca mirosea prea tare in masina.
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
La o saptamna dupa ce am dat cu antifon Divos pe toata podeaua nu mai miroase deloc in masina.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Muratu |
![]()
|
La cat de eftin e, cred ca o sa ma risc, dar momentan am gasit mochieta pe plac cu suport cauciucat, iar aripa poate sa mai astepte, poate la toamna cand vin din concediu.
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by ydaniel: 22 Jul 2009, 22:49 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Adrian_Boy |
![]()
|
Un magazin in Bucuresti la care se gaseste acel divos ???
Eu am amestecat juma de galeata (apro. 2 kg) de antifon de la Policolor si inca o cutie de 2,5 kg de la Body, pe o caldura de 35 de grade de afara cu si cu masina la umbra, se usca cam in 1h. Impresii despre cel body, destul de diluat, trebuie agitat si dat la pistol, este foarte bun in cazul acesta, in rest are cauciuc cam 15% din el. La pretul de 33 lei la magazinele de pe Pantelimon, culori gri, alb si negru ![]() Am dat si pe sub grila cu putin tectyl sa vad cum este, se usuca foarte greu cam in doua zile, dar fuge apa de el, merita toti banii daca va faceti rost ![]() This post has been edited by Adrian_Boy: 28 Jul 2009, 15:47 |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
ydaniel |
![]()
|
divos se gaseste peste tot.
dar e inferior autovopantului. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
popasan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 17 September 06 ![]() |
De ce cantitate am nevoie pentru o masina?
|
--------------------
DACIA
1410 Sport
1984 - No.281
|
|
ydaniel |
![]()
|
5l e suficient.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ydaniel |
![]()
|
![]() ![]() a reinceput fabricarea autovopantuluo ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
micri |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 22 January 08 ![]() |
pot sa antifonez cu isonorizant SINTO?
This post has been edited by micri: 19 Feb 2010, 14:16 |
--------------------
dacie
1310TLX
1988
|
|
balang |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 16 September 09 From: braila ![]() |
Eu am dat cu antifon cauciuca guzu in portbagaj asta toamna,acum cateva zile am scos rezervorul si a curs niste benzina din el,a trecut benzina prin antifon fara nici o treaba pana sa ajung sa sterg eu a ramas doar tabla.deci...
|
--------------------
renault 19
1721 monopunct
1995
|
|
ydaniel |
![]()
|
guzu chim aka fabryo e o firma care face produse ieftine si fffffff slabe calitativ.
cumpara autovopant de la policolor! |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Bogdan90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 962 Joined: 1 November 09 From: Botosani ![]() |
Se mai fabrica acest autovapant? Am cautat pe google si nu am gasit la nici un magazin. Vreau sa antifonez o solenza pe dedesubt. Daca aveti experienta puteti sa imi recomandati si alt produs va rog, daca nu se gaseste autovapant.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- BT-90-PAN Dacia 1310, Dacia Solenza, Skoda Fabia 6Y2.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:45 |