azi a cedat pompa de benzina, numai vrea sa traga benzina din rezervor
![]() ![]() ![]() |
azi a cedat pompa de benzina, numai vrea sa traga benzina din rezervor
54xxx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 16 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
berlina
2004 laureate
- PH-54-XXX
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Da murdaria aia acolo de unde a ajuns?
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
... a dat peste peco-ul cu preturi minune!
|
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
dex lada |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 442 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(54xxx @ 16 Jun 2007, 22:38) salutare.azi am scos pompa de benzina din rezervor si am desfacut capacul de plastic de la sorb si-am constatat ca sita era plina de murdarie.am spalat-o cu o perie si benzina si-am montat-o inapoi. simptomele care mi le-a dat pompa au fost urmatoarele.dupa un drum facut de 1.100 de kilometri dintr-o data nu s-a mai accelerat deloc.am oprit motorul si dupa 5 min am plecat fara probleme dar nu am mers decit 5-6 km si iar aceeasi problema.iar am oprit,am lasat-o 10 min dupa care a plecat fara probleme. deci cit mergea am ajuns si la 140km fara problema,dar cum prindea gunoi sau numai tragea pompa se plafona pina la oprire. intrebarea mea este. trebuie sa cumpar pompa de benzina sau se mai poate remedia ceva la actuala. am masina din primul lot 2004 si am 43.500 km la bord si aceasta a fost singura problema la ea de cind o am.in carte am observat ca la 60.000 km se schimba filtrul de benzina dar care este capsulat cu tot cu pompa,deci trebuie schimbata cu totul.astept pareri de la voi.pompa in comert este in jur de 750 lei,iar eu am gasit-o la baieti la 350 lei.se merita sa o schimb sau nu? Pai cica loganul nu ar mai avea filtu de benzina ca la super nova ,sita din pompa tine rol de filtru ![]() |
--------------------
lada
2105
- secret
|
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
se numeste strategia renault de minimizare a costurilor pt a devenit cel mai profitabil producator auto....evident profitabil pt ei
![]() E mai ieftin pt ei si mai scump pt noi sa faca filtru incorporat in pompa si at cand trebuie sa schimbi filtrul, hop, schimbi si pompa ca sa faci vanzre la piese ![]() Stati linistiti ca murdarie exista si in rezervorul unui Mercedes, cum in rezervor exista condens si cum unele masini mai ieftine nu au rezervoare asa de bine tratate la interior. This post has been edited by borkanel: 17 Jun 2007, 11:23 |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Nu are cum sa treaca mizeria prin filtrul ala in veci, lasati prostiile. Poti sa il tai si sa cosi o bucata dintr-un ciorap de dama in loc, va mai merge 40 000 de km lejer. Este o metoda testata de pe vremea cand era Espero in floare.
This post has been edited by prody: 17 Jun 2007, 12:43 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
treaba cu filtrul de benzina materializat doar prin sita la pompa se practica si la marci mult mai titrate decat renault
![]() lipsa lui nu este mare tragedie cat timp sita este ok si conductele sunt de buna calitate (la SupeRNova cauza principala a defectarii injectoarelor era coroziunea condctelor de alimentare benzina) |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 12:51 |