Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
Andy LGN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|||
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Frumoasa masina.Am studiato o tara la Pitesti la dacia la fabrica.arata f. bine.Eleronul este exact perfect parerea mea pt. fundul bombat al loganului.
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
excelent intr-adevar!!
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
mergeti la magazin la HEBA sa vedeti pe viu e;eronul de la LOGAN AM, E exact ce trebe loganului............dar e scump cu draci 120 euroi
|
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
da, asta pana intra baietii cu fibra pe fir
![]() |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde e magazinul astora de la HEBA?
Pe situl lor nu exista aceasta informatie. Sau poate ca nu doresc sa-i gaseasca clientii. |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
nightelf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si totusi ceva preturi unde gasim?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI
- B31xxxx Contact: 0752083972
|
|
maxiK |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
spun astia de la automondial ca informatiile referitoare la preturi se pot lua numai de la magazinul de pe 13 septembrie
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Lasati ca nici la magazin nu stiu aia preturi, sunt in ceata... Cred ca acu le compileaza, ca nu se asteptau la asemnea succes
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cica vor aparea in revista din luna iunie.Mie mi-au spus ca orice piesa va veni pe comanda(nu vor avea nimic pe stoc)si inca se mai negociaza preturile............. ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
dydycom |
![]()
|
poate pot sa va ajut
eu am avut lista de preturi eleron 119euro 189e-kit 4 arcuri 400e kit 4 amortizoare cam 600e kit(spoiler fata ,spate, praguri,eleron cred ca si teminatiile de toba) CHIP PT MOTOR 900 euro soft motor-800 euro AERISITOARE KIT 4 BUC 29 EURO(vopsite m-au costat cu totul 10euro) cam atat imi mai aduc aminte bassfreak are lista de preturi....asa ca daca vreti mai multe mergeti totusi la magazin la heba si cereti acolo....oricum mie mi-a cam trecut de tunung am |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
Mr.Symbol |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 14 October 04 From: Constanta ![]() |
Nu stiu cat de adevarate sunt...
Attached thumbnail(s) Preturi.jpg ( Size: 302.08k ) Number of downloads: 730 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
sunt adevarate, dar se mai negociaza preturile preturile pentru kit-ul exterior
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Vad ca pretul total al unui tuning ajunge foarte sus! In conditiile astea nu credeti ca s-ar merita mai mult o masina mai performanta?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Codrin |
![]()
|
bineinteles ca s-ar merita, dar vei avea o masina performanta insa 'normala' ca aspect. eu unul prefer un aspect modificat performantei
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Crezi ca daca vopsesti cioara va deveni papagal vorbitor?
Parerea mea este ca nu se justifica tuningul AM. Un eleron dragut sau niste jante mai dragute sunt mult mai tentante. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Codrin |
![]()
|
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Phileas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 28 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Unde e magazinul astora de la HEBA? Pe situl lor nu exista aceasta informatie. Sau poate ca nu doresc sa-i gaseasca clientii. Daca dadeai click pe "contact" obtineai ca si mine adresa de mai jos: Calea 13 Septembrie 59-61 Sector 5 Tel/Fax:01/4110711; 01/4113348. e-mail: magazin@heba.ro |
--------------------
DACIA
SupeRNova
2002 Rapsodie
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(soryn @ 3 May 2005, 10:02) http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...pe=post&id=8634 Se pot gasi capace de roti (plastic) de forma aceasta pe undeva ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Acela este un logan livrat in Ungaria,cred ca asa a fost trimis din fabrica
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
este cineva care a aflat de unde se poate achizitiona eleronul prezentat de automondial pentru loganul AM ?
|
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
Codrin |
![]()
|
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am vorbit cu emil, si aduce la comanda eleronul de pe masina din ungaria. pretul e de aproximativ 4,5 mil lei.
Attached thumbnail(s) Picture_171.jpg ( Size: 650.04k ) Number of downloads: 860 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
atemika |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 May 05 ![]() |
QUOTE(Mr.Symbol @ 13 Apr 2005, 16:22) In caz ca nu ai gasit am facut rost de un numar de telefon al unor baieti artisti in fibra de stikla .. te duci cu poza sau schema si ei iti fac .. ei au facut si solenta aia alba super mijto facuta si mai multe .. si eu zilele astea am sa imi iau inima in dinti si am sa le fac o vizita .. zona hasdeu am inteles ca sunt .. inca oscilez intre tuningul cu loganul AM si customurile visate ... |
--------------------
Dacia Logan
1,4 MPI
- CT 80 SXY Imi dai si mie nenea un ban ?
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
dsign
nu esti sanatos??? ca doar cunosti si tu baieti care lucreaza in fibra!!! tu ai da 4,5 mil pe ala??? |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
CAPACE PENTRU ROTI CUM SUNT CELE DIN POZA UNDE ESTE PREZENTAT ELERONUL DIN UNGARIA, SE GASESC LA DACOSERV MILITARI...ACOLO LE-AM OBSERVAT CAND AM ACHIZITIONAT MASINA MEA...NU CUNOSC PRETUL.
|
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Alecs, asta e pretul, intre timp omul o sa dea un eleron din asta la amicii lui de unde isi ia spoilerele din fibra, ca sa-l copieze. Dar poate are cineva pretentii sa fie original, ca facatura sigur nu va iesi la fel de bine finisat.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
daca e meserias si are niste idei poate sa iasa si mai frumos!! dar multi nu sunt interesati sa faca pentru logan!!!!
multi zic ca vor dar pana la urma raman doar cativa!! |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 11:30 |