Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Deci sunt amatori pentru o comanda comuna de vreo 10-20 bucati?
Nu are cum sa fie mai mult de 200$ cu tot cu vopsitorie si cu embleme Renault,pe mine m-a contactat un dealer din Ucraina si cam asta a spus de pret dar si ca comanda se poate face prin Renault- Ro,deci care sunt amatori...eu cred ca o sa îmi iau ca si asa am lovita capota spate si facuta cu chit--sper sa fiu primul din Ro cu asa ceva. Uitati si Loganul din Columbia aici http://es.geocities.com/carrocolombiano6/n..._logancolombia2 This post has been edited by RamboX: 10 Sep 2005, 11:13 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
QUOTE(RamboX @ 10 Sep 2005, 11:27) Deci sunt amatori pentru o comanda comuna de vreo 10-20 bucati? Nu are cum sa fie mai mult de 200$ cu tot cu vopsitorie si cu embleme Renault,pe mine m-a contactat un dealer din Ucraina si cam asta a spus de pret dar si ca comanda se poate face prin Renault- Ro,deci care sunt amatori...eu cred ca o sa îmi iau ca si asa am lovita capota spate si facuta cu chit--sper sa fiu primul din Ro cu asa ceva. poate daca o sa patesc si eu ceva la portbagaj si o sa trebuiasca schimbat o sa iau d'ala de renault dar altfel nu cred |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
cristi_xp |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Uitati si aici nijte poze cu eleron...de la un prieten care le are de la un prieten ...a friend of a friend of a friend
![]() Ps. A totul a costat 340 RON,montaj,vopsea... Attached thumbnail(s) 01_09_05_1539.jpg ( Size: 28.47k ) Number of downloads: 475 01_09_05_1544.jpg ( Size: 9.69k ) Number of downloads: 227 01_09_05_1812.jpg ( Size: 29.25k ) Number of downloads: 294 01_09_05_1813.jpg ( Size: 31.98k ) Number of downloads: 336 faranr.JPG ( Size: 27.19k ) Number of downloads: 261 08_09_05_1124.jpg ( Size: 27.9k ) Number of downloads: 317 |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
da mai multa forta deportanta la 200km/h? cum simti masina la viteza asta? e o imbunatatire majora fata de fara eleron?
QUOTE(RamboX @ 10 Sep 2005, 10:27) parca-i alta masina fara masca "zambetul lui Iliescu" si portbagajul terminat asa. e ca-n bancul cu "nu-i mult, dar sti cat conteaza?!" poate ca ne-am obisnuit prea tare cu felul in care arata acum si asta-i o schimbare placuta ochiului. oricum e o schimbare de bun gust, se vede cand pune creionul un designer care stie ce face. This post has been edited by -Scorpio-: 27 Sep 2005, 07:25 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(zarzavaturi @ 29 Apr 2005, 12:41) Cea mai simpla solutie este urmatoarea: cu o coada de ciocan invelita intr-o carpa se impinge usor pe interior. Si eu am avut o infundatura in capota de la portbagaj cam la o palma sub butuc si am aplicat aceasta solutie si nici nu se mai observa (de fapt un tinichigiu de la dealer a executat operatia). Cred ca eleronul asta: http://www.turatii.ro/imgpop.php?rub=imagi...ticole&ncod=611 ti s-ar potrivi perfect, iar daca stau sa ma gandesc parca mi-ar place si mie unu de asta. Stie cineva, concret, cum putem face rost de el ? PS: Logan AM http://www.turatii.ro/index.php?func=artic...20Z&articol=138 Se si gaseste asa ceva de cumparat??? Ca e destul de finutz, se potriveste de minune. Are cineva informatii daca s-ar putea cumpara un eleron ca acesta??? Daca da..........STRIGATZI TAREEEEEE. ![]() |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
eleronul de la AM il astept eu de 4 luni...si nici un semn...mai am rabdare pana pe 15 oct. dupa care...retrag banii de avans.
![]() |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
Kingman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mentiona cineva pe aici mai demult de baietii care lucreaza in fibra de sticla. Cine m-ar putea indruma si pe mine spre asa o persoana. As vrea un eleron gen cel de la Logan AM, insa sincer nu am de gand sa platesc asa de mult si sa stau pana vine o caruta de vreme.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B-xx-WTF Mai bine pierzi un minut din viatza decit viatza intr-un minut. Viteza e faina da nu e pentru prosti
|
|
KamiKADZE |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 October 05 ![]() |
Mai multe modificari de Logan...
Masina se pare ca ar fi a unui firme de curierat rapid. Attached thumbnail(s) IMG_0108.jpg ( Size: 99.5k ) Number of downloads: 368 IMG_0109.jpg ( Size: 100.23k ) Number of downloads: 369 IMG_0110.jpg ( Size: 105.95k ) Number of downloads: 667 IMG_0114.jpg ( Size: 622.84k ) Number of downloads: 462 IMG_0111.jpg ( Size: 65.98k ) Number of downloads: 298 |
--------------------
Dacia
Logan
- BR04ARV
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
chiar arata binisor. modificarile nu sunt foarte de amploare, dar cu bun gust, dupa parerea mea.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
ga!nusha |
![]()
|
mie nu-mi plac prelungirile alea de la bari... parca sunt de la alta masina
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
marius_lepra |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 22 May 05 From: Constanta ![]() |
Frumusel!Mie unul imi place!
Daca as stii ce si cum mi-as face-o si eu la fel!!! ![]() |
--------------------
Dacia Renault
Logan ambition
2005 iulie , ambition
- CT-81-MTD [COLOR=blue]Niciodata sa nu spui "niciodata"![/COLOR]
|
|
andrei_77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma cam mira faptul ca nimeni nu s-a apucat sa copieze eleronul de la AM sau macar ceva asemanator, sau poate inca nu ati gasit baietii care l-au facut. Oricum imediat ce-mi vine masinutza ma voi apuca sa "colind" toti "lucratorii in fibra".
|
--------------------
Dacia
Laureate 1.4
- B
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Prelungirile de spoiler de la loganul albastru, sunt facute special pt logan si se gasesc la magazinile de piese auto. De exemplu in IAsi se gasesc la Bras. Costa 1.6 mil setul, fara praguri. Arata destul de bine dar deja si-au luat multi..mai ales taximetristii.
|
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Sambata, in parcare la Billa, era sa cad pe jos, de ras. Am stat vreo 3 minute, rezemat de usa de la intrare, ca sa-mi revin. Ce vazusem, merita fotografiat si postat pe forum! Pacat ca nu am telefon dotat cu o camera... Un mandru posesor, defila la pas cu Logan-ul, cautand, chipurile, un loc de parcare. Respectiva masina era dotata cu eleron, aproximativ la fel cu cel din foto postata de VV, (#245), dar, culmea ridicolului, eleronul era montat langa luneta! Si era vopsit negru, desi masina era rosie (varianta metalizata, nu mai stiu care-i toreador si care-i passion). Si ca sa fie si mai haios, emblemele albastre fusesera vopsite in acelasi negru, peste care s-au montat sigle Renault. Iar posesorul defila mandru, precum indianul din reclama la Peugeot 206, (cea in care respectivul a transformat cu elefantul, ciocanul, sudura si o foaie de revista cu o poza a lui 206, un Hindustan in Peugeot)
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
andrei_77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine il "copiai" in fibra ca sunt sigur ca ai fi avut "doritori" (inclusiv pe mine) ai modelului de eleron, ca mi se pare ca ai dat o caruta de bani pe el.
|
--------------------
Dacia
Laureate 1.4
- B
|
|
lucas007 |
![]()
|
nu cunosc ce se intampla la o copiere...daca nu se poate strica cumva originalul...asa ca ii las pe altii s-o faca
![]() |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
andrei_77 |
![]()
|
Te inteleg....
Oare tot atat de mult se va astepta ca sa ne vina un eleron daca am comanda??? |
--------------------
Dacia
Laureate 1.4
- B
|
|
lucas007 |
![]()
|
Am vazut un anunt pentru eleronul AM pe www.pitstoptuning.ro ( link aproximativ...cauta cu google)...se pare ca il au si pe stoc la 123 euro.
|
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Adica tu ai dat cam 6.5 milioane pe eleronul ala cu montaj cu tot?Pai voi nu aveti ce face cu banii!!!! |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
E o investitie care se amortizeaza in timp Am citit undeva ca prezenta eleronului poate scadea consumul cu un procent la viteze aproximativ de peste 100 km/h. Socotind cu niste valorii medii de trafic, banii astia ii poti recupera din economia de combistibil cam in...stai sa calculez...193,45 ani |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
apasarea cu ,,aer,, pe buzunar/
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
lucas007 |
![]()
|
Am apasat in buzunar si a ramas doar.. aer cum zice colegul de forum
![]() Attached thumbnail(s) IMAG0047.JPG ( Size: 219.04k ) Number of downloads: 617 IMAG0050.jpg ( Size: 41.14k ) Number of downloads: 443 IMAG0053.JPG ( Size: 36.96k ) Number of downloads: 498 IMAG0055.JPG ( Size: 207.39k ) Number of downloads: 435 |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
trebuie sa schimbi avatarul cu o fotografie a masinii cu tot cu eleron
![]() |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu pot sa zic ca nu da bine pe masina,dar tot la parerea mea raman si anume,tu nu ai ce face cu banii! |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Frumusel foc, ce mai ,ii schimba look-ul-trebuie sa recunosc, Doamne dar ce-ar mai face unii cu banii aia... ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 16:47 |