Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
thesys |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|||
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca cele scrise...oricand la dispozitia dvs. cu informatii...felicit pe toti cei care si-au pus si un" bec in plus "...numai sa personalizeze masina.. |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Elegant eleronul AM... dar scump. Asta este, eleganta costa. Felicitari
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
personalizatul masinilor a devenit o industrie in ultima vreme. sunt tot mai multi ca si lucas007 care vor sa se diferentieze de turma. din punct de vedere economic, clar nu merita. dar daca proprietarul are sadisfactia ca are un lucru mai deosebit, atunci pt el merita. personal nu sunt adeptul tuning-ului si mai ales la o masina cam lipsita de resurse in acest sens cum e Loganul, dar trebuie sa recunosc ca eleronul lui lucas macar e de bun gust. e desenat de cineva care se pricepe la design si se integreaza bine in linia masinii, in plus e destul de discret. totusi m-a umflat rasul cand am vazut niste eleroane aici pe topic.
imi aduc aminte ca pe Discovery a fost o emisiune acu o bucata de vreme in care se zicea ca cumparatorul unui Harley mai baga inca intre jumatate si inca o data pretul ei in personalizare. Loganul mai are mult pana sa devina o legenda ca si Harley, dar sa nu uitam ca 'tomobilul e o estensie a personalitatii proprietarului ![]() |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
excees |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 November 05 ![]() |
Baieti nu trebuie sa va speriati asa. Exista eleronul ala de pe Loganul albastru si costa 100 RON. Si nu numai eleronul...
|
--------------------
dacia
super nova
- B-30-FWR
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde domne'?Da si tu mai multe detalii,eventual poze.......... |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
excees |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 November 05 ![]() |
Eleronul tip Elia se gaseste in Vitan. Ca de altfel tot kit-ul exterior.
|
--------------------
dacia
super nova
- B-30-FWR
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
apropo eleronul de la automondial este din fibra sau plastic?cel din targ din ce material este?
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce ziceti de eleronu asta??? L-am cumparat din vitan, e din fibra, e conceput special pt logan si a costat 1 mil. Acum sa vad vopsitul + montajul
![]() L-am pus asa pe masina sa vad cum da si pare interesant, dar din cauza culorii nu pot sa imi fac o imagine prea clara... ce ziceti? Attached thumbnail(s) 100_0001.JPG ( Size: 17.71k ) Number of downloads: 297 100_0002.JPG ( Size: 21.02k ) Number of downloads: 412 100_0003.JPG ( Size: 16.47k ) Number of downloads: 329 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu ce o sa il lipesti?
|
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand aflii sa stim si noi!
Clar? La dreaptaaaaaaaa.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Cel mai bine ar prinde cu silicon de sticla. Adera foarte bine la suprafata si rezista si la apa. Asa mi-am lipit eu pleoapele si n-au nici o problema ... au intepenit acolo.
This post has been edited by Darkyro77: 15 Nov 2005, 06:17 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Nu cred ca tine cu silicon pt ca spre deosebire de pleoape eleronul este mult mai solicitat dar cred ca totusi merita incercat.Parerea mea
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
o poza cu el pus de forma pe masina,te rog, sa vedem cum vine?
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
NU are nimeni spioni pe la firmele astea de tuning de la noi.
Poate aflam si noi cu ce trebuie lipt in asa fel incat sa nu ne trezim la 150Km/h ca apare moda cu infiptul eleronului in parbrizul celui din spate. Partea proasta cu eleronul este ca vopseau masinii este lucioasa si nu ajuta la aderenta siliconului. |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
andrei_77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 05 From: Bucuresti ![]() |
stiu ca exista un "silicon" mai destept cu care se lipesc geamurile la anumite masini ca de exemplu la golful 4 in 2 usi geamul pe spate este lipit direct el neavand un cheder. este o solutie de culoare negra care lipiste foarte bine... trebuie intrebat pe la magazine.
|
--------------------
Dacia
Laureate 1.4
- B
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
daca nimeni nu m-a intrebat pana acum...o spun eu poate intereseaza pe cineva...cu silicon special de lipit geamuri( parbrize,lunete de masina..etc.nu stiu daca si acvarii
![]() eu n-am folosit kit-ul de lipit dat de cei de la zender..pentru ca este un tub ca pasta de dinti..si cred ca era insuficient pentru lipit toata suprafata cum indicau ei in instructiuni...oricum am inteles de la cei de la C&C tuning ca au mai lipit cu acest "silicon de geamuri" si ca tine fff. bine...acum pentru posibilitatea de achizitie nu cunosc provenienta lui...se poate cauta pe net...ca modalitate de prindere ..se procedeaza cam asa: - se slefuieste cu un smirghel fin atat eleronul pe zona de contact cat si lacul de pe masina ( tot in zona de contact ) pentru a face priza... - se degreseaza cu o solutie speciala ambele suprafete - se aplica solutia de lipit pe conturul eleronului cam la 1 cm de margine ..( intr-o cantitate suficienta ca prin presare sa acopere zona de contact) - se preseaza eleronul in pozitia de fixare ( care in prealabil a fost marcata cu scoci..pentru a nu bajbai la pozitionare - se fixeaza in punctele de tensiune cu scoci ...timp de 4-5 ore ( de preferat sa nu se miste masina in acest rastimp...si tinuta intr-un garaj cu o temperatura de peste 15 grade C ) - nu se spala macar 24 ore... eleronul a fost vopsit si uscat bine inainte de montaj pentru a nu ramane scociul imprimat pe vopseaua proaspata...succes pentru alte precizari care poate mi-au scapat ...astept intrebari This post has been edited by lucas007: 15 Nov 2005, 14:20 |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
edyus |
![]()
|
QUOTE(andrei_77 @ 15 Nov 2005, 08:42) stiu ca exista un "silicon" mai destept cu care se lipesc geamurile la anumite masini ca de exemplu la golful 4 in 2 usi geamul pe spate este lipit direct el neavand un cheder. este o solutie de culoare negra care lipiste foarte bine... trebuie intrebat pe la magazine. la fel este lipita si luneta de la logan...deci nu e o noutate ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ref la fabulosul silicon de lipit parbrize, am si eu niste intrebari: sa fie de parbrize lipite sau sa fie de parbrize in cheder?
Sa fie acetic, neutral, sau poliuretanic? Sa aiba elasticitate mare sau mica? Sa fie rezistent la temperatura, sau nu? O fi spoilerul suficient de aderent la silicon (daca e din PEE sau altele asemnea?) O tine stratul de vopsea de la logan in aderenta cu "siliconul"? Adica nu o pleca spoilerul cu silicon cu tot si cu un strat de vopsea (mai ales daca este supus la socuri)? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lucas007 |
![]()
|
...PENTRU KLAUS daca te ajuta cu ceva iti trimit prospectul de la eleronul AM
Am scanat prospectul dar paginile au 3-4-5 mega fiecare...le pot trimite pe messenger....oricum adezivul folosit de zender este ELCH P1..atat adezivul cat si degresantul..sunt aceeasi marca..si au urmatoarele caracteristici : - adezivul: - fur nahezu allematerialien: elastisch - haftstark - schleifbar - spachtelbar-uberstreichbar-wasserfest - nicht korrosiv -pentru diferite suprafete elastic - excelent adeziv - sandable ( nu stiu ce este) - se poate aplica cu spatula - se poate vopsi - rezistent la apa - nu este coroziv este kit-ul din poza..fara sticluta ..care nu stiu de ce n-am gasit-o in pachet This post has been edited by lucas007: 15 Nov 2005, 21:17 Attached thumbnail(s) 66_1_b.jpg ( Size: 18.3k ) Number of downloads: 355 |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai ala este un adeziv poliuretanic pentru industria auto, facut de Rhône Poulenc
Nu e chiar silicon (are priza mai buna decat silicoanele populare) dar se apropie de siliconul poliuretanic pentru parbrize lipite |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lucas007 |
![]()
|
Ce este prezentat in poza de mai sus este kit-ul cu care a venit eleronul AM ...
eu am apelat la firma care monteaza asa ceva ( am mentionat-o mai sus si nu vreau sa creada cineva ca revin pentru reclama) de cativa ani buni si sper sa nu-mi insele asteptarile ...ceea ce am observat insa cam tarziu este ca adezivul original este special pentru compozitia eleronului care este din polyurethane.. ( cum scrie in prospect)..in fine nu vad de ce au vrut sa puna acest silicon pe care-l aveau ei ...garantandu-mi ca este bun in conditiile in care eu aveam adezivul "original"....si nici nu am platit suplimentar pentru siliconul lor( sau poate nu stiu eu)...in fine...astept timpul sa decida... referitor la ce te intrebai retoric...si siliconul de parbriz trebuie sa reziste la apa...la temperatura pe canicula vara...etc. ..singura problema ar fi aderenta...care a fost rezolvata prin metodele explicate mai sus...sper !!! |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
klaus |
![]()
|
Silicoanele de parbriz sunt de 2 feluri: cel poliuretanic, pentru parbrize lipite, si care se intareste prin absorbtie de umezeala, cu caracteristici f. bune in domeniul rezistentei "lipiturii", si cel de parbrize in cheder, care se intareste muuulllttt mai greu (poate fi moale si dupa jumatate de an), asta fiind una din caracteristicile sale (plus ca are si coeficient de elasticitate mai mare).
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
edyus |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
lucas007 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 16 Nov 2005, 09:50) Silicoanele de parbriz sunt de 2 feluri: cel poliuretanic, pentru parbrize lipite, si care se intareste prin absorbtie de umezeala, cu caracteristici f. bune in domeniul rezistentei "lipiturii", si cel de parbrize in cheder, care se intareste muuulllttt mai greu (poate fi moale si dupa jumatate de an), asta fiind una din caracteristicile sale (plus ca are si coeficient de elasticitate mai mare). ok...m-am linistit...mie mi-au spus ca in 4-5 ore se intareste suficient...inseamna ca este cel indicat de tine pentru geamuri fara cheder... |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
VLAD_85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 24 September 05 ![]() |
Eleron Zender de la Pit Stop Tuning
Attached thumbnail(s) SALON_AUTO_2005_068.jpg ( Size: 57.63k ) Number of downloads: 723 |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.6
- CL-53-CAT Logan 1.6 8v::WOLFRACE::MARANGONI::BORLA::AROSPEED::JR::NGK::DIMSPORT::VOGTLAND::ZENDER::A
LPINE |
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
@vlad85: un pret? sau un www?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
stalpabo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 15 October 05 ![]() |
QUOTE(Loghy @ 19 Nov 2005, 11:45) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- Gri Perla Îți petreci cea mai mare parte a vieții făcând ce nu trebuie, iar o bună parte a ei nefacând nimic; toata viața te-ai preocupat de cu totul altceva decât ceea ce ar fi trebuit... Socotește fiecare zi o viață. (Seneca)
|
|
VLAD_85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 24 September 05 ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.6
- CL-53-CAT Logan 1.6 8v::WOLFRACE::MARANGONI::BORLA::AROSPEED::JR::NGK::DIMSPORT::VOGTLAND::ZENDER::A
LPINE |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 06:38 |