Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
lucas007 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|||
tm8bnz |
![]()
|
![]() turbomatic Group: Members Posts: 379 Joined: 13 March 05 From: RO,TM ![]() |
QUOTE(lucas007 @ 27 Oct 2005, 10:43) ![]() Am si eu un Body Kit complet de Logan AM...si nu stiu cu cat sa il dau. L-am luat amanet de la un prieten si imi sta in 400euro...voi ce parere aveti,merge ? L-am pus si la bazar ! Si cred ca il dau si pe bucati numa sa imi scot banii ! This post has been edited by tm8bnz: 22 Nov 2005, 01:30 |
--------------------
Dacia 1.3T / Renault
5 GTT
- 1986 / 1988
- TM8BNZ / TM88BNZ
|
|
cibo |
![]()
|
![]() Sorin Group: Members Posts: 195 Joined: 12 May 05 From: Campina / Brasov ![]() |
Daca poti, pune si tu cateva poze cu tot kitu sa vedem si noi cam ce ai tu acolo, sa ne facem o parere poate gasesti cumparator chiar aici. Cred ca te va ajuta. BAFTA!
|
--------------------
Renault; Opel
clio3 1.5 dci 85CP; Corsa C 1.3 cdti 70CP
2007 Dynamique; 2005
- PH10;01ALD
|
|
tm8bnz |
![]()
|
![]() turbomatic Group: Members Posts: 379 Joined: 13 March 05 From: RO,TM ![]() |
QUOTE(cibo @ 22 Nov 2005, 09:23) Daca poti, pune si tu cateva poze cu tot kitu sa vedem si noi cam ce ai tu acolo, sa ne facem o parere poate gasesti cumparator chiar aici. Cred ca te va ajuta. BAFTA! Of,numa ce le-am invelit si le-am pus in boxa ![]() Este exact ce vedeti pe Logan AM,in poze...Fata+Spate,Praguri si Eleron... Are si loc pe fiecare componenta unde sa lipesti stikeru cu firma care lo facut...care o fi aia... E gravat in el un loc'sor ! Cred ca,Kitul original avea si ceva silicoane...alea nu le-am mai luat...dar din cate am inteles de la un service ce a mai montat fibre pe masini fara cleme,merge foarte bine lipit cu silicon de geamuri...numa masina trebuie sa stea la cald...24h ![]() This post has been edited by tm8bnz: 22 Nov 2005, 11:20 |
--------------------
Dacia 1.3T / Renault
5 GTT
- 1986 / 1988
- TM8BNZ / TM88BNZ
|
|
ooopsss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 11 December 05 From: deva ![]() |
ce parere aveti?
|
--------------------
Dacia
1300
CN
- HD 12 WXU
|
|
ooopsss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 11 December 05 From: deva ![]() |
e un eleron simplu........(nu stiu sa postez poza)........
|
--------------------
Dacia
1300
CN
- HD 12 WXU
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Foloseste Edit pentru mesaje si Imageshack.us pentru postare poze.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O intrebare scurta: la logan, cand conduceti pe ploaie, ramane luneta curata, ca la 1300?
Daca da, asta inseamna ca liniile de curent se desprind de caroserie deasupra lunetei, si un eleron montat pe portbagaj face exact.......nimic, deoarece lucreaza in aer turbulent. Lucru care de altfel e bun, pentru ca daca eleronul era in curentul de aer, provoca o rezistenta aerodinamica la inaintare care crestea consumul (probabil inca 1% la o viteza de 140km/h, dar asta e o estimare). This post has been edited by einstein1984: 11 Dec 2005, 21:00 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ooopsss |
![]()
|
merci codrin
imag0133pm.jpg imag0125iv.jpg imag0105am.jpg This post has been edited by ooopsss: 11 Dec 2005, 23:18 |
--------------------
Dacia
1300
CN
- HD 12 WXU
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Deci, a verificat cineva vreun model de eleron, are vreun efect (pozitiv) asupra mașinii?
Sau sunt puse doar de frumusețe? |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
ooopsss |
![]()
|
QUOTE(DFA @ 12 Dec 2005, 18:19) Deci, a verificat cineva vreun model de eleron, are vreun efect (pozitiv) asupra mașinii? Sau sunt puse doar de frumusețe? cum crezi ca poate cineva dintre posesori de logan sau ori ce auto sa testeze daca un anumit eleron are vreun efect pozitiz, eventual efect negativ (zgomot la viteze mari) |
--------------------
Dacia
1300
CN
- HD 12 WXU
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(ooopsss @ 12 Dec 2005, 19:58) cum crezi ca poate cineva dintre posesori de logan sau ori ce auto sa testeze daca un anumit eleron are vreun efect pozitiz, eventual efect negativ (zgomot la viteze mari) Păi eu aș înțelege să-mi pun un eleron dacă ar mări calitățile dinamice ale mașinii, în speță mărirea forței de apăsare pe puntea din spate, pentru o aderență mai bună și o mai mare stabilitate. Altfel..., frecție Diana la picior de lemn... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
ooopsss |
![]()
|
QUOTE(DFA @ 12 Dec 2005, 19:07) Păi eu aș înțelege să-mi pun un eleron dacă ar mări calitățile dinamice ale mașinii, în speță mărirea forței de apăsare pe puntea din spate, pentru o aderență mai bună și o mai mare stabilitate. Altfel..., frecție Diana la picior de lemn... sunt eleroane care fac chestia asta, dar sunt acelea profesionale ( in special cele de pe auto supersport care sunt prevazute inca din faza de proectare ) celelalte sunt asa ........ |
--------------------
Dacia
1300
CN
- HD 12 WXU
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
baieti la mine in oras sunt la loganuri cu eleroane si as vrea si eu sa-mi pun dar unu cu lipici nu-mi strica vopseaua ? eu ma gandean la unul cu magneti foarte puternici
daca exista asa ceva This post has been edited by salutcalin2002: 12 Dec 2005, 19:27 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ooopsss |
![]()
|
QUOTE(salutcalin2002 @ 12 Dec 2005, 19:26) baieti la mine in oras sunt la loganuri cu eleroane si as vrea si eu sa-mi pun dar unu cu lipici nu-mi strica vopseaua ? eu ma gandean la unul cu magneti foarte puternici daca exista asa ceva da foarte bine te-ai gandit...cu magneti....daca lasi masina undeva il dai jos si-l bagi in portbagaj sa nu-l fure ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
CN
- HD 12 WXU
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai efectul pozitiv poate aparea la vitezele atinse de logan daca eleronul este foarte mare si foarte inclinat (stil WRC), sau plasat pe plafon deasupra lunetei (ridicola pozitie dar asta e). Altfel, te ajuta sa recunosti masina in parcarea aglomerata.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ooopsss |
![]()
|
sau sa-l folosesti pe post de antena radio sau gsm.....
|
--------------------
Dacia
1300
CN
- HD 12 WXU
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
mai baieti, loganul nu are in nici un caz veleitati sport. asa ca orice accesoriu din asta, cine-l pune, il pune de design. despre ce eficienta la viteze mari vorbiti voi acolo? ajunge loganul la asemenea viteze ametitoare? iti da mana sa abordezi curbele cu viteza cu loganul (nu ca s-ar rasturna, dar totusi e o masina inalta si conceputa sa fie ieftina, nu cu o tinuta de drum nemaipomenita)? eu sunt multumit de logan pt faptul ca la benzinarie nu bag asa adanc mana in buzunar si el pt asta a fost conceput, nu pt facut liniutze si dat macho-man pe sosea.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
einstein1984 |
![]() ![]()
|
Da, dar altii au crezut ca face dacia porschele saracului. Ar fi interesant sa ai si o antena radio in eleron (fibra de sticla nu cred ca ecraneaza), nici nu mai ai probleme cu furtul.......
Am mentionat eficienta ELERONULUI ca poate o fii cineva care i-si imagineaza ca poate lua viraje cu viteze mai mari tocmai pentru ca are eleron. This post has been edited by einstein1984: 13 Dec 2005, 12:52 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 13 Dec 2005, 12:22) Da, dar altii au crezut ca face dacia porschele saracului. Ar fi interesant sa ai si o antena radio in eleron (fibra de sticla nu cred ca ecraneaza), Am mentionat eficienta ca poate o fii cineva care i-si imagineaza ca poate lua viraje cu viteze mai mari tocmai pentru ca are eleron. Pai da, la curbe te ajuta ultrascurtele sa iei virajul. Cu cat ai mai multe posturi memorate la radio, cu atat ai mai multa stabilitate. This post has been edited by IRONICK: 13 Dec 2005, 12:28 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Am pus si eu o codita pe a mea.
Faceti abstractie ca masina era nespalata de 2 saptamani. eleron12pi.jpg eleron26zr.jpg |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Stopurile cum le-ai innegrit?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
asta e cumva ca al meu?? http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7698&st=300# ..... unde l-ai pus si cat te-a costat ?
This post has been edited by edyus: 27 Dec 2005, 10:37 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
QUASAR78 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 27 December 05 ![]() |
Deci cu cat costa eleronul , cat montajul si cat vopsitul?
![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
@edyus: este identic cu al tau
@QUASAR78: eleronul este 100 de lei si vopsitul inca nu stiu sa-ti zic pentru ca mai am unul pentru cineva si nu mi-a facut inca factura ... probabil 50-60 lei pentru amandoua off topic: stopurile sunt date cu un spray transparent albastru special pentru stopuri ... din unele unghiuri au o tenta de bleu, daca te uiti de aproape sunt rosu inchis ... oricum se vad foarte bine stopurile ... nu ca cele gazate cu vopsea neagra sau alte inginerii. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Nu s-a apucat nimeni sa copieze eleronul de la AM? Este singurul care ma inereseaza din toate cate am vazut pana acum. Nu ma intereseaza ceva mare, ci acela care este discret si schimba mult spatele.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Si eu as avea aceeasi intrebare...mi se pare totusi cam scump cel original.. si am inteles ca trebuie sa astepti si dupa el o groaza de timp ( avem un coleg aici pe forum drept exemplu) ... am gasit ceva pe la 2.5 mil..dar nu prea seamana cu cel de pe AM..
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
Se gaseste in Vitan cu 230 de lei. Problema ca nu se mai lipeste cu adeziv ci are 2 suruburi de prindere.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 02:43 |