Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
Drops |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 29 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- PH222 ASA
|
|||
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Stiti la ce ma gandesc eu ca aceste eleroane seamana foarte mult cu vechile eleroane de la daciile 1310 acelea din cauciuc.Oare nu s-ar potrivi alea ca in acest caz am rezolva eftin problema?
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
AlexSFT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 January 06 ![]() |
e prins direct pe vopsea fara nimic altceva , si eu ma gandeam ca va fi o solutie provizorie dar vad ca rezista fara probleme.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
- IS-22-SFT
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
pt. Skoda octavia 2 pretul este de 79 euro. si este perfect lucrat
de ce sa luam de la AM. e destul de scuput . Nu credeti ? http://www.pitstoptuning.ro/index.php?fuse...¤tPage=5# |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
kinder74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 9 June 05 ![]() |
Dupa parerea mea cel mai misto spate e ala de la loganul din Rusia...
Si masca fata la fel.... |
--------------------
LOGAN
1.4 LAUR
- B-25-MYB
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Mai fratilor si esu stau sa ma gandesc de ce sunt asa de mari preturile la elemente de tuning pt logan.Dca ai mers la orice firma de tuning si ai spus ca ai nevoie de ceva pt Logan te0ai ars.De ce oare?Este propietarul de Logan mai fraier sau mai bogat?Un exemplu elocvent este eleronul de la pilot.Pareri?
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai ce ma, ala de la pilot ti se pare scump???? ia da o fuga prin tirg... sa vezi ce uritenii gasesti la banii aia...
intr-adevar, unele chestii sunt penibil de scumpe (cum ar fi stopurile...) This post has been edited by Dsign: 1 Feb 2006, 09:16 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
juristul2000 |
![]()
|
[quote=Dsign,1 Feb 2006, 09:15]
pai ce ma, ala de la pilot ti se pare scump???? ia da o fuga prin tirg... sa vezi ce uritenii gasesti la banii aia... Nu ala de la pilot e ok de fapt ma gandesc sa-mi cumpar si eu unu.Vorbesc in general |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Si-a luat cineva pana la urma de la PILOT eleron din ala? ca intentionez sa-mi iau si eu dupa ce termin sesiunea..
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
o sa-mi iau eu, insa as dori parca pe ala din carbon... vreau sa-l vad mai intii. Ideea e ca cel de fibra oricum trebuie vopsit ca lumea, si asa se duce pretul aproape de cel de carbon... am vb cu baietii din Pantelimon si ma anunta si pe mine cind apare unul la ei... pe ala din fibra l-am vazut si arata bine, e finisat corect, insa mai are unele defecte ce pot fi corectate cu o mina priceputa si un smirghel...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
preturile sunt scumpe comparativ cu clasica dacie.... sau cu alte masini vechi de prin 70-80
daca ne uitam la un catalog de anu asta de tuning observam ca preturile nu sunt chiar asa de mari comparativ cu alte marci si modele...problema insa apare la calitate...unde cred ca mai avem de invatat de la colegii din strainatate...eu de exemplu prefer un kit de logan de la rieger decat de la pilot....e o mica diferenta de pret dar sunt convins ca diferenta de calitate e mult mai mare... |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
juristul2000 |
![]()
|
"Dsign"Ideea e ca cel de fibra oricum trebuie vopsit ca lumea, si asa se duce pretul aproape de cel de carbon
Nu ma speria frate eu vreau sa-mi iau unul de fibra , ce ai vrut sa spui ca se apropie pretul de ala de carbon?Adica mai dau150 ron pe vopsit? This post has been edited by juristul2000: 2 Feb 2006, 21:06 |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu putin noroc si rabdare poti sa scapi cu 2-3 sute vopsitul.
|
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
pilot
Attached thumbnail(s) Eleron_LoganPILOT_DS001.JPG ( Size: 262.97k ) Number of downloads: 344 Eleron_LoganPILOT_DS003.JPG ( Size: 164.31k ) Number of downloads: 295 |
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Frumos... si detalii??
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
rudolf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 February 06 From: Timisoara ![]() |
poza e salvata cumva de la nfs 2 ?
|
--------------------
dacia
1300
- tm 03 xcc iubiti-va masina
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
djvibecmc |
![]()
|
Nu... frate.. Detalii ma refeream .. la : cu ce ai lipit.. cat te-a costat lipitul.. cu ce ai vopsit.. cat te-a costat vopsitul... cum l-ai lipit....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
bogdan_dmb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 March 05 From: Bucuresti ![]() |
POze cu eleronu de AM nemontat inca. E luat de la PIT STOP TUNING
This post has been edited by bogdan_dmb: 5 Feb 2006, 16:14 Attached thumbnail(s) Picture_004.jpg ( Size: 150.91k ) Number of downloads: 74 Picture_006.jpg ( Size: 665.78k ) Number of downloads: 163 Picture_006.jpg ( Size: 8.33k ) Number of downloads: 62 |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX xxx
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
pozele de mai sus sunt tot cu masina de la Pilot,eu nu mi-am cumparat inca ,cred ca saptamana viitoare am sa mi-l cumpar.
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
au adus la reprezentanta din bucuresti???
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Drops |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 29 September 05 ![]() |
"Mafiosso LODAN" vreau si yo pleoape ca ale tale.Sunt super marfa.Spune-mi si mie de unde le-ai luat,cat au costat si daca pot sa-mi faci si mie rost.Astept raspunsul tau.
|
--------------------
Dacia
Logan
- PH222 ASA
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
mi-am luat eu eleron de la pilot
![]() ![]() This post has been edited by Alecs_TGA: 13 Feb 2006, 15:41 |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
juristul2000 |
![]()
|
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
juristul2000 |
![]()
|
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
din ce poate sa fie facut daca nu din fibra?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
juristul2000 |
![]()
|
Merci tazz am pus aceasta intrebare pt ca am vazut originalul si nu mi-a venit sa cred ca e din fibra adica la banii aia ma asteptam la altceva.oricum copia fidela a acestui eleron este aci la noi la 150 fara montaj.Merci mult
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
a aparut si versiune din carbon la pret dublu(300 RON)...care probabil furnizata de acelasi tuner renumit folosit de AM ar ajunge sa coste prin deductie logica 240 euro
![]() probabil ca la 150 RON cat costa eleronul ala care pare destul de bine facut, mai adaugi un tub de silicon 10-20 RON si vopsirea lui...care banui ca se rezolva cu vreo 50 RON. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
juristul2000 |
![]()
|
Acuma ca sa ma lamuresc eu va rog sa ma ajutati. Vreau sa iau un eleron si am de ales intre copia fidela a celui de la zender la 150 ron si eleronul de la pilot 150 ron. Avand in vedere ca pretul este acelasi ce sa aleg.Mentionez ca eleronul de la pilot inca nu l-am vazut in realitate. Dca e cineva care le-a vazut pe amndoua sa-mi dea un sfat pls.Merci
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 08:16 |