Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Rasvan Hani |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 7 March 06 ![]() |
QUOTE(stargsm_ro @ 20 Apr 2006, 12:59) Vreau sfaturi! Merita sa dau 2 mil pe cel din poze(Loganul gri)? Eu nu pot sa ma hotarasc intre acest model si cel gen Cielo cum e cel de la loganu albastru (a userului: Titirca de pe forum ) Eu cred ca nu prea merge fiindca tot spatele de Logan este in linii drepte, iar eleronul are acele tesituri catre lateral. Este o parere. Iar despre pret: este exorbitant. Eu am luat un model de eleron la 850.000 lei, este o diferenta, nu. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6MPI
2005 Ambition
- B UuY
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(stargsm_ro @ 20 Apr 2006, 13:59) Vreau sfaturi! Merita sa dau 2 mil pe cel din poze(Loganul gri)? Eu nu pot sa ma hotarasc intre acest model si cel gen Cielo cum e cel de la loganu albastru (a userului: Titirca de pe forum ) L-am vazut zilele astea pe cel de pe logan-ul gri si nu as da pe el nici 500.000 LEI, era finisat sub orice critica, se vedea ca e lipit, nu venea bine pe portbagaj absolut deloc. This post has been edited by VeNoM386: 21 Apr 2006, 08:52 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Model asemanator cu cel gri am si eu ... problema e ca al meu este din plastic si finisarea este impecabila. S-ar putea la el sa fie de fibra.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
stargsm_ro |
![]()
|
![]() Vally Group: Members Posts: 56 Joined: 22 February 06 From: Craiova ![]() |
Nu ma pricep prea mult dar parea destul de bine finisat. Ma gandesc ca alea mai ieftine sunt si mai proastea calitativ.
In poze avea capetele de la surub puse si nu am putut sa il fixez 100% cum trebuie pe spatele masini si oricum e tinut acolo cu mana ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- DJ 83 ANA Vally - Craiova ; YM: stargsm_ro
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Dintre cei care si*au luat eleron de la Pitstoptuning Zender cum ati procedat si in cat timp a venit prin posta.Eu am facut comanda acum 5 zile si vad ca nu dau nici un semn desi era pe stoc.Le*am dat adresa de email,adresa unde stau plus telefon si nimic.Ce sa fac? am si sunat la ei dar se pare ca au telefoanele inchise.
In alta parte se poate gasi? |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
andrei_dum |
![]()
|
L-am luat pana la urma direct de la sediu.Aveam drum pe acolo si norocul meu ca livrarea lor catre firma se facea in acea zi.
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
strem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
arata super. Vine direct in culoarea masinii?
Cat ai dat pe el, cum l-ai montat? (Am exact acelasi model si culoare) This post has been edited by strem: 30 Apr 2006, 10:17 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- 1.6 Laureate
|
|
andrei_dum |
![]()
|
QUOTE(strem @ 30 Apr 2006, 11:16) arata super. Vine direct in culoarea masinii? Cat ai dat pe el, cum l-ai montat? (Am exact acelasi model si culoare) nu vine in culoarea masinii.E luat de la Pit stop tuning. Costa 4.300.000. Pe vopsit am mai dat 1.700.000. In cutia lui ai tot ce*ti trebuie:adeziv plus ceva de sters eleronul inainte de montaj.Apoi il prinzi cu ceva scoch de masina ca sa stea fixat cateva ore(pana se prinde adezivul). Mi*a placut mult mai mult decat cel de la Pilot. |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum frate 1,7 mil vopsit.?!
Pe ala eu il rezolv cu 3-4 sute vopsit si cuptor. |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
andrei_dum |
![]()
|
QUOTE(mafiosso_LODAN @ 30 Apr 2006, 18:38) serios????? numai un sprai de lac este 250mii+plus unul metalizat 250.000 + plastic primer si iese ca la sprai,dar daca ai vopsitoria ta.... ![]() eu nu am si am vrut sa iasa perfect in culoarea masinii.Sincer si mie mi_a parut scump dar asta a fost decat sa iasa nasol... nu merita la cati bani am dat pe el. |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect Andrei Dum...eu am dat pe vopsit si montaj 2.500.000 si nu regret nimic ..arata excelent...calitatea inainte de toate...
|
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
e cam off topic dar daca va duceti si vorbiti cu meseriasul de la vopsitorie de la dacia mai mult de 3-4 sute nu va ia la negru ........ dar trebuie sa va descurcati.....
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
de acord! nu este intotdeauna bine sa platesti si tva si service-ul
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alecs_TGA @ 2 May 2006, 12:29) e cam off topic dar daca va duceti si vorbiti cu meseriasul de la vopsitorie de la dacia mai mult de 3-4 sute nu va ia la negru ........ dar trebuie sa va descurcati..... Am incercat eu la dacoserv. sa vb. cu flacaii de la vopsitorie..( pentru barile fata spate cum am vrut mai de mult sa fac ..sa las o dunga neagra la mijlocul barii... in fine era o portiune mica de vopsit )...si mi-au cerut 4 milioane...iar la firma unde am montat eleronul aceeasi treaba o rezolvam cu 2,5 mil. ...chestia este ca tre sa fi amic cu cineva din atelier altfel totul se face cu bonuri de comanda si alte chestii tocmai pentru a evita micile smecherii...vb. de service-ul unde am fost eu ....poate la altele merge... |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
sunt jigodii aia de la dacoserv ........... si vopsesc si prost am patito eu si m-am dus la altii sa retuseze dupa .......... incearca meridian
![]() This post has been edited by Alecs_TGA: 7 May 2006, 01:18 |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
autoraco |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 May 06 From: str. Paul Chinezul nr:2 ![]() |
Vas sugera sa treceti pe la magazinul de pe strada Paul Chinezul nr:2 pentru a vedea niste oferte bestiale pentru eleroane de Logan
|
--------------------
-
-
- -
|
|
zmieu2go |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am gasit eleron in targ la vitan 130 ron , o sa revin si cu poze dupa ce il montez ,acu depinde cat de mult chef de treaba are vopsitorul.
|
--------------------
dacia
logan
2006/ambition dci
- B 30 WZR
|
|
mario_vladys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 13 February 05 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- BUZAU Uneori vulturii pot zbura mai jos decat gainile.....
Dar gainile nu se pot inalta niciodata pana la nori.... |
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu se baga nimeni din Cluj sa faca niste poze ca sa vedem si noi "minunatiile" ?
|
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
zmieu2go |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am pus eleronu , m-a prin o ploaie cu bulbuci dar nu m-am lasat . Iata si o poza
|
--------------------
dacia
logan
2006/ambition dci
- B 30 WZR
|
|
zmieu2go |
![]()
|
Am pus eleronu , m-a prin o ploaie cu bulbuci dar nu m-am lasat . Iata si o poza
Attached thumbnail(s) DSCF0463.JPG ( Size: 113.59k ) Number of downloads: 441 |
--------------------
dacia
logan
2006/ambition dci
- B 30 WZR
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 April 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
(Oo=oO) p88rs2 + Spl Dynamics + stp + odyssey
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
cred ca este cel de la Pilot.
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
Pentru cei din Iasi care sunt interesati: eleron model Elia sau ca cel din poza atasata postului 504 (sau foarte asemanator) am vazut azi la magazinul Bras de sub pasarela Alexandru la preturile de 1,5 mil respectiv 1,1 mil. Trebuie sa precizez insa ca piesele respective au un grad mediu de prelucrare
![]() This post has been edited by =virus=: 9 May 2006, 21:46 |
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
zmieu2go |
![]()
|
Eleronul este din targul vitan primul rand de langa sere al 5-le sau al 6-lea stand pe partea dreapta pret 130 ron + vopsea 100g cu intaritor 25 ron manopera vopsire 20 ron + o bere la vopsitor , un tub de silicon de firma 12 ron pentru montaj.o cutie de250g de chit cu intaritor si 3 foi de smirghel 10 ron . intradevar nu prea este stralucit la capitolul prelucrare dar cu putin chit si nitel smirghel a iesit marfa .
This post has been edited by zmieu2go: 10 May 2006, 22:25 |
--------------------
dacia
logan
2006/ambition dci
- B 30 WZR
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Seamana izbitor cu cel de la Pilot.
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
vand ca din ce in ce mai multi isi monteaza eleroane care au ca si sistem de prindere tot felul de materiale adezive inclusiv silicon...
intrebare.. oare nu afecteaza in nici un fel vopseaua ?, nu cedeaza in timp sau din cauza suflului puternic de aer din timpul mersului? nu de alta, dar m-ar tenta si pe mine o astfel de achizitie... numai ca ma gandesc la consecinte pe termen lung si evident.. faptul ca nu prea merg incetul la drum lung.. ![]() multumesc anticipat, |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 18:30 |