Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
andrei_dum |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Masinuta era un rosu toreador cu geamuri ionizate destul de frumos si un eleron simplu nu foarte inalt.Privind mai de aproape avea stop pe frana mare si vopsit in culoarea masinii. lol, pai daca era rosu toreador, stopul putea fi in culoarea caroseriei si fara sa fie vopsit... ce minte au unii, nici cind scriu nu se pot abtine de la a debita prostii ![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
andrei_dum |
![]()
|
QUOTE(Dsign @ 11 Feb 2005, 10:38) lol, pai daca era rosu toreador, stopul putea fi in culoarea caroseriei si fara sa fie vopsit... ce minte au unii, nici cind scriu nu se pot abtine de la a debita prostii ![]() Tipic unora dintre bucuresteni.tu chiar ca nu ai ce face.La toate si tot ai de comentat.Tare sunt curios cati ani ai ........... Poate ca ar fii cazul sa te mai maturizezi si tu. daca am facut o mica eroare cand am butonat gata ai si speculat tu....chiar de scriam bine tot aveai ceva de zis si binenteles ca nu de bine.Asta e.... |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
andrei_dum |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai dum-dum, tie nu-ti mai raspundem, ca ne furi ideile...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
andrei_dum |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Tomi m-a pus pe circotit in dimineata asta... te-ai suparat? lasa ca dai cu apa rece pe fata si iti revii!!!!!
![]() exact tipul asta de eleron l-am vazut si eu pe un logan, dar am observat ca este subdimensionat pt latimea matahalei.... inca nu a aprut ceva frumos... am vazut aseara la intilnire totusi, un eleron pe un clio, era mortal... ce-i drept , era o poza pe un tel mobil, dar m-a dat pe spate eleronul ala... ![]() dum_dum, ca veni vorba, tu ai incepuuuuuuuuuuuut!!!!!!!!! ![]() This post has been edited by Dsign: 11 Feb 2005, 11:18 |
--------------------
D
Logan
|
|
andrei_dum |
![]()
|
[quote=Dsign,11 Feb 2005, 11:17]
Tomi m-a pus pe circotit in dimineata asta... te-ai suparat? lasa ca dai cu apa rece pe fata si iti revii!!!!! ![]() Mi-am revenit de mult.sunt treaz de ceva vreme.Eu nu mi-as pune eleron zic eu acum dar daca as faceo as pune ceva ce am vazut eu pe un peugeot 406.E foarte jos adica distanta dintre porbagaj si el este cam de 2 centimetri.caut o poza sa vad daca gasesc ceva asemanator si o pun.sa vedem ca parere are lumea |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(andrei_dum @ 11 Feb 2005, 12:00) daca am facut o mica eroare cand am butonat gata ai si speculat tu....chiar de scriam bine tot aveai ceva de zis si binenteles ca nu de bine.Asta e.... Poate ar trebui sa fii mai clar cand incerci sa ne spui ceva. Incearca sa vezi ce iese daca fiecare trebuie sa presupuna ceea ce ai vrut sa spui. Sau poate te-ai obisnuit sa fii evaziv atunci cand e vorba de ideile tale si esti evaziv mereu. Stai linistit ca nu te citam fara copyright! This post has been edited by Sony: 11 Feb 2005, 11:37 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Dsign |
![]()
|
uite o idee buna, stiu ssi eu eleronul de 406, e de origine... dar ce te faci cu banii, ca noi nu dam citeva sute de euro pe asa ceva...
|
--------------------
D
Logan
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
andrei_dum, si-al meu e ondulat... m-am umplut de spume cand l-am vazut vopsit dar... m-am obisnuit cu el
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Dsign |
![]()
|
este subdimensionat pt logan, si nu se potriveste cu cutia aia in colturi de se numeste portbagaj... ala de la 406 este finut, este mare, si se potriveste ca si 406 are portbagajul in colturi... parerea mea
|
--------------------
D
Logan
|
|
andrei_dum |
![]() ![]()
|
QUOTE(Dsign @ 11 Feb 2005, 12:58) este subdimensionat pt logan, si nu se potriveste cu cutia aia in colturi de se numeste portbagaj... ala de la 406 este finut, este mare, si se potriveste ca si 406 are portbagajul in colturi... parerea mea Am, promis ca o sa caut niste poze care sa semene cu ce cam cred eu ca ar merge. Parerea mea este ca cel putin asta de pe audi ar mai diminua un pic din taietura cu topuru a loganului privit de la spate pt ca are aripioarele acelea ce se intind pe latera. ce ziceti ? Am mai gasit si 2 curiozitati.Masina asta oare cum a intrat intre tramvaie sau cum au priso tranvaiele asa.. ![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
Manuel |
![]()
|
Cam asa ma gandeam si eu. Totusi o poza ne-ar edifica pe deplin. Cat despre ala de 406... cred ca costa 10% dintr-un Logan.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
andrei_dum |
![]()
|
ce este de calitate costa.asta e ce sa facem.Punem bani la pusculita si strangem,mofturile costa.
![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
Dsign |
![]()
|
eu zic ca daca chiar vreau un eleron, il desenez si ma duc la Alex, sau ii dau tema lu' Mitza Tembelu' (aia din Titan cu fibra)... si se face treaba cu bani putini... iar te-am facut mai dum-dum.
![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
rdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 25 December 04 From: Craiova ![]() |
Ca sa nu zic parerea mea - opinia mea - este ca inante de toate trebuie gasit un eleron fizic, nu foto. Mie mi-au atras atentia doua eleroane.
Primul pe un Crysler Neon care arata destul de agresiv si este a o aripa orizontala rotunjita in plan. Cel de-al doilea catre care inclin mai mult este un eleron de Seat Malaga. Este practic o prelungire a portbagajului in plan orizontal. Avand in vedere ca seat-ul are aceeasi forma aerodinamica, de caramida in cadere libera, ca si Loganul cred ca ma voi opri la el.In principiu o sa-l dau jos de pe masina in cauza si o sa-l dau la o firma ce prelucreaza fibra, sa-i scoata mulajul, ceea ce e mult mai usor de realizat. |
--------------------
dacia
logan
- DJ 2810 Am facut atat de multe in viata incat nu stiu daca o sa ies la pensie popa sau medic ginecolog!
|
|
andrei_dum |
![]()
|
QUOTE(Dsign @ 11 Feb 2005, 23:59) eu zic ca daca chiar vreau un eleron, il desenez si ma duc la Alex, sau ii dau tema lu' Mitza Tembelu' (aia din Titan cu fibra)... si se face treaba cu bani putini... iar te-am facut mai dum-dum. ![]() Cata sunt deja facut cesamai.Fiecaruia ii place cate ceva,fiecare are gusturile lui si fiecare tine la calitate sau nu.Eu sunt de fel mai dificil cu cumparaturile in general si-mi plac chestiile mai deosebite.Acum depinde si de perioada in care ma aflu la momentul respectiv.daca sunt lovele indeajuns ma bag la ceva mai scump ,daca nu stau cuminte de obicei. Daca ai un pont cu cineva care face foarte bine.Spor la desenat si sper sa iasa fain. |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
Dsign |
![]()
|
QUOTE Daca ai un pont cu cineva care face foarte bine.Spor la desenat si sper sa iasa fain. pai tocmai am zis de ei... Zeno Motorsport iti suna cunoscut? Baietii lucreaza in fibra super bine, chiar imi propusese Alex, big boss, sa ii adaptez un bord de nissan pe unul din cele 2 Porsche 944 . (nu cel galben cu AR-xx-KID, celalalt portocaliu, neterminat). Am urmarit cu ochii mei cum s-a transformat o Supernova, deoarece am un coleg fix linga garajul lor si vedeam tot timpul ce se lucra la DSN. deci am incredere. dar e departe ziua in care o sa dau gauri in capota portbagajului ca sa montez eleron... |
--------------------
D
Logan
|
|
andrei_dum |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
kml |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 November 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DACIA-Wrc @ 8 Feb 2005, 15:14) nu am avut multa rabdare sa citesc tot si cu foarte multa atentie. eu is din cluj-napoca si pe strazi am vazut un logan rosu mijto cu eleron super fain si cu alte roti super mijto.pe eleron avea un site...cred ca de la firma care l-am facut am trecut si eu prin Cluj acum vreo ... ceva saptamani ... si am vazut un logan rosu de m-am blocat: avea eleron, ceva aripioare ... aratau excelent!!! daca e cineva din cluj si stie unde/cine face un astfel de eleron il rog sa imi dea si mie un semn cu un pm. mersi mult |
--------------------
Dacia - RENAULT
LOGAN 1,4 MPI AMBI
- TM XX KML kml
V&A s.r.l. timisoara |
|
kml |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 November 04 From: Timisoara ![]() |
Klaus sau altcineva: daca stiti sau veti afla de cineva care vinde eleroane, praguri, aripioare, spoilere etc ... va rog pm si mie.
Am vazut in Cluj un Logan rosu foarte dragut: eleron + aripioare! Dar in Timisoara inca nu a aparut nici un Logan tunat sau cel putin nu am vazut eu. Mersi |
--------------------
Dacia - RENAULT
LOGAN 1,4 MPI AMBI
- TM XX KML kml
V&A s.r.l. timisoara |
|
Nitro001us |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 April 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Oddly enough, si eu am vazut un logan de CJ rosu, cu eleron discret. Stau in Mures
![]() |
--------------------
M
M
1
|
|
Dsign |
![]()
|
@ kml , kid tuning in arad, parca. vezi pe net ca au site.
|
--------------------
D
Logan
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(kml @ 12 Feb 2005, 23:47) Klaus sau altcineva: daca stiti sau veti afla de cineva care vinde eleroane, praguri, aripioare, spoilere etc ... va rog pm si mie. Am vazut in Cluj un Logan rosu foarte dragut: eleron + aripioare! Dar in Timisoara inca nu a aparut nici un Logan tunat sau cel putin nu am vazut eu. Mersi Era pe taxi cumva ? ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
eu is din Roman, si n-am vazut nimic
![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
Dsign |
![]()
|
era chiar aci pe forum un nene din Cj parca , de avea un logan rosu vopsit complet ... avea poza in avatar...
|
--------------------
D
Logan
|
|
kml |
![]()
|
|
--------------------
Dacia - RENAULT
LOGAN 1,4 MPI AMBI
- TM XX KML kml
V&A s.r.l. timisoara |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:54 |