Bizonu' tot bizon!, "... mi-a intins nervii la maxim ..."
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizonu' tot bizon!, "... mi-a intins nervii la maxim ..."
zax |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Formatul e pentru televizor, nu pentru net. De-aia apare sigla.
In al doilea rand... cum ***** ***** sa sune un ministru pentru asa ceva ???? Pai daca omori pe cineva, pe cine mai suni ? Pe Dumnezeu ? Edit: s-a comportat normal dupa tine... ? Pai e trafic de influenta ce a facut el. Da, intr-un mod mai elevat, nu ca al urangutanilor cu W, dat tot trafic de influenta e. Iar in alta ordine de idei...deputatii astia is prosti frate... au sofer la dispozitie si isi conduc singuri masinile. La fel si gascanu ala de Orban... This post has been edited by andu911: 13 Mar 2008, 17:09 |
--------------------
-
-
-
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 13 Mar 2008, 17:05) In al doilea rand... cum ***** ***** sa sune un ministru pentru asa ceva ???? Pai daca omori pe cineva, pe cine mai suni ? Pe Dumnezeu ? El nu a sunat un ministru, a sunat un coleg care il putea ajuta. QUOTE(andu911 @ 13 Mar 2008, 17:05) Edit: s-a comportat normal dupa tine... ? Pai e trafic de influenta ce a facut el. Da, intr-un mod mai elevat, nu ca al urangutanilor cu W, dat tot trafic de influenta e. Este trafic de influenta, tentativa de mituire, ce vrei tu, nu neg. Dar este ceea ce face oricine in tara asta, fie ca are dacie sau mercedes. Sa vezi cum fac soferii profesionisti (adica cei ce profeseaza meseria de sofer). Pai daca n-ar da spaga mai mult ar sta in concediu decat ar lucra. Parerea mea e ca avea mai multe sanse sa o rezolve daca lasa capul in jos si nu arata ca e persoana importanta. Asa, mai mult l-a speriat pe politist. QUOTE(andu911 @ 13 Mar 2008, 17:05) Iar in alta ordine de idei...deputatii astia is prosti frate... au sofer la dispozitie si isi conduc singuri masinile. La fel si gascanu ala de Orban... Au sofer in timpul programului nu in timpul liber. Nu cred ca soferul si masina de sevici e la dispozitia lui 24/24. Si oricum, omului ii place sa conduca... eu daca as avea un audi n-as lasa soferul si eu sa stau ca o pleasca in spate... decat daca as fi obosit. This post has been edited by zax: 13 Mar 2008, 17:25 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sincer, daca scapa prea putin imi pasa. Nu ca ar fi corect dar e plina tara de astfel de pilosi. Asta e, eu dorm linistit noaptea si daca unul ca asta merge cu 130 km/h in localitate si nu pateste nimic.
Problema e sa faci accident cu un astfel de specimen, si prin relatii si bani, sa se scoata sau sa te bage pe tine la belea, desi el e vinovat. Asta ma sperie pe mine cel mai mult. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Toate gandurile mele de bine deputatilor. Toti gramada. Si politistului: foarte bine.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Acum vreo 3 ani parca, fiica cea mare a prezidentului a ramas fara permis in Buzau, tot pentru viteza...
insa in cazul ala, toata stima pentru fosta sotie a lui Bodo, ea nu a uzat de numele de fata Basescu si si-a primit senina pedeapsa respect pentru jurnalistii care publica asemenea ipostaze, si mai mare respect pentru politistii care nu se indoaie la auzul rasunatoarelor nume de parlamentari, bossi, smecheri si pupincu*isti |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
zax |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 13 Mar 2008, 22:40) Nu mai spune d-astea ca nu toata lumea suporta si te trezesti cu anonime... ![]() QUOTE(daniel4ro @ 13 Mar 2008, 23:31) Acum vreo 3 ani parca, fiica cea mare a prezidentului a ramas fara permis in Buzau, tot pentru viteza... insa in cazul ala, toata stima pentru fosta sotie a lui Bodo, ea nu a uzat de numele de fata Basescu si si-a primit senina pedeapsa Esti sigur ca nu a uzat numele lu' taticu'? Nu l-a spus politistului si sincer mi se pare normal, cum ar fi ca o femeie sa inceapa cu "hai frate, nu ne intelegem si noi?" Dar fac pariu cu tine ca in secunda doi l-a sunat pe taticu sa-i spuna ca nu mai are permis si cred ca l-a avut inpoi inainte sa-i expire dovada. Hai sa fim seriosi, fac pariu ca oricare dintre voi, daca ar avea posibilitatea sa-si ia permisul inapoi inainte de termen, ilegal dar fara costuri sau riscuri mari, ar face-o fara sa stea pe ganduri. QUOTE(daniel4ro @ 13 Mar 2008, 23:31) respect pentru jurnalistii care publica asemenea ipostaze, si mai mare respect pentru politistii care nu se indoaie la auzul rasunatoarelor nume de parlamentari, bossi, smecheri si pupincu*isti Respect pentru jurnalisti?! ce sa ne mai facem, ce efort au facut. Sa puna mana sa urmareasca povestea pana la capat, sa se asigure ca cel care e vinovat plateste, nu sa dea un filmulet luat de pe youtube si apoi sa o lase balta. De politisti ce sa spun: nu se indoaie la auzul numelui ca numele nu-i tine de foame. Dar stai tu linistit ca se indoaie foarte usor la vederea unei bancnote de 50 sau 100 ron. Lucrurile s-au schimbat. Sefii lor nu le fac nimic daca refuza un "boss de la centrala" ba din contra. Cum credeti ca a juns in presa o asemenea inregistrare? Un politist de strada nu va lua niciodata spaga de la un parlamentar caci ii ia painea de la gura unui superior, si atunci chiar o festeleste. Insa daca nu ia spaga lumea il lauda, odata pentru ca au posibilitatea sa dea asemenea inregistrari la presa si sa arate ce cinstiti au devenit dintr-o data politistii si a doua oara pentru ca seful mare are posibilitatea sa-l indatoreze pe parlamentarul respectiv... ca de, nu se stie cand si unde se mai intalnesc. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"fac pariu ca oricare dintre voi, daca ar avea posibilitatea sa-si ia permisul inapoi inainte de termen, ilegal dar fara costuri sau riscuri mari, ar face-o fara sa stea pe ganduri."
De acord. Dar nu l-as sfida pe politist si nici nu as incerca sa-l intimidez. M-as ruga de el, daca se poate sa ma ierte sau sa rezolvam altfel, daca nu as incerca sa trag sfori dupa, dar fara atitudine de superioritate. Ca dovada, cand am ramas fara permis i-am vorbit frumos si nu l-am injurat, nici pe fata, nici in gand, in nici un fel, ca avea dreptate. Tipul din clip a fost prins de radar. Stia cu ce viteza merge. Putea sa recunoasca greseala si sa incerce sa se scoata in mod politicos, din experienta pot spune cu cat te porti mai frumos, cu atat ai mai multe sanse sa fii iertat, fara spaga. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
zax |
![]()
|
Perfect de acord cu tine. De fapt asta am si spus, ca daca nu se dadea parlamentar avea mai multe sanse sa se inteleaga cu politistul.
Insa nu sunt de acord cu faza ca a incercat sa il intimideze. E discutabil dar totusi parerea mea e ca a sunat la ministru in speranta ca asa ii da o portita prin care sa accepte spaga. Politistii au devenit niste fete mari. Ar vrea sa ia dar trebuie sa le faci un pic de curte, nu sa te repezi ca ciobanu'... Vi se pare cunoscut: "Domne' nu se poate, n-am mai facut asta, dar hai, de data asta te las, dar e singura oara ca eu nu-s d-aia..." Ce dracu, bugetar birocrat sau curva agatata in discoteca tot aia e... Nici unu nu stie cum sa te ajute ca n-a mai facut-o pana atunci si dupa ce ia banii te rezolva in 5 minute.... |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
A l e x |
![]()
|
Sa fim seriosi, in orice tara parlamentarii se cred smecherii planetei, dar numai in tari ca Romania chiar se pot si comporta ca atare. Normal ar fi fost sa-l arda mai rau pentru cum s-a comportat. Avem o lege in acest sens ?
La americani stiu ca daca-l iei pe politist tare te poate baga mai tare in rahat pentru ca incerci sa-l intimidezi... Sper sa fie sau sa apara si la noi asa ceva. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 16:25 |