vechea problema, rugina
![]() ![]() ![]() |
vechea problema, rugina
blade |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 06 From: galati ![]() |
|
||
--------------------
dacia
break
- BR 05 BUT
|
|||
F10rin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 28 May 07 ![]() |
depinde de culoare. daca e alba nu cred ca o sa se vada prea tare diferenta. depinde si de cine o vopseste si cat de mult se pricepe.
|
--------------------
dacia
1410
1987
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Vezi in portbagaj codul vopselei(depinde de formatul codului poate fi Palinal sau Policolor daca nu ma insel), si vopsesti exact cu aia. Notezi codul si intrebi la magazin.
Totusi ai grija ce gasesti sub aripi(oale, contraaripi etc), si altii au patit la fel, si cand au dat jos aripile era varza sub, mai sa le sara arcurile in freza. Problema e clasica pentru Dacii, noroiul se depune acolo, si patreaza umezeala in permanenta. Problema s erezolva cu niste protectii de plastic(carenaj), cum au toate masinile recente. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
di3g0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
eu unu sunt de parere ca si vopsita diferenta va exista intre cele 2 suprafete,pt ca una e "batuta" de soare si cealalta nu...acum depinde de meseriasul ce iti va face lucarea,el va trebui sa stie cat trebe sa dizolve sa iasa perfect..
din alt punct de vedere pot spune ca eu mi-am pus acele protectii de plastic si dau mare randament,le recomand cu caldura |
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
mirceas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 4 July 06 ![]() |
cum se prind acele protectii de plastic?
|
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
di3g0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
sunt usor de montat,gasesti in partea inferioara a aripii "o buza",o bordura care te ajunta sa prinzi acele plasicur, eu am optat pentru prinderea cu autofiletante,e foarte usor,sa ai grija sa pui silicon...pentru alte intrebati iti pot raspunde.bafta
|
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Imi arata si mie cineva cum arata acele protectii?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
Ovidiu Comănescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 26 September 06 From: Ploiesti ![]() |
Sal, le gasesti in magazin, sunt vreo 65 de lei setul din fibra cu plastic, se pun usor, eu am dat gauri si am gasit holsuruburi de inox, am dat cu ulei ars si pe margine cu vasilina groasa, pot sa spun ca frantuzoaica mea nu mai are probleme cu rugina si noroiul pica foarte usor de pe protectii, in interior ramane foarte curat, uleiul a acoperit tot interiorul si nu mai intra pic de apa, chiar daca sare apa, fiind ulei se scurge repede, spor la montat.
|
--------------------
Dacia
1300
1977
- PH07DEH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:10 |