cati km avea masina cand ati luat-o?
![]() ![]() ![]() |
cati km avea masina cand ati luat-o?
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
beraru_010384 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 15 May 07 ![]() |
...9 km...
|
--------------------
Dacia
DUSTER
1.33 Tce 150cp
- B721CVA
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
5-6 km cand era noua.
cele cu mai mult de 15 km au facut de mai multe ori turul de pista din dacia turul are 2km si se face de 2 ori in mod regulat. daca sunt ceva observatii se va mai repeta de cateva ori si mai sunt cateva sute de m din montajul general pana in parc ,si de aici se duce la testat. de resetat ???? cum se poate face chestia asta (in afara de metoda neortodoxa) |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
10km
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 6 Jun 2007, 12:25) Ca sa nu va imbatati prea repede, ca ce putini km avea masina voastra, la logan se poate reseta kilometrajul TOTAL (nu vb de ala partial) daca nu s-au depasit 100 km inregistrati pe bord. Va asigur ca procedura se practica in mod curent atat la dacia cat si pe la dealeri. De unde sti asta?...ca cica nu lucrezi la Dacia ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
9
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
in afara de postul lui klaus, zero informatii utile pe acest topic
|
--------------------
-
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum domnule nu te intereseaza cati km are Loganul Nou?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
TWK |
![]()
|
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
6 km, dar am uitat sa ii fac poza
|
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
n
This post has been edited by kostake: 6 Jun 2007, 12:31 |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@Klaus: sunt de acord cu tine ca se poate. da chiar asa sa se plimbe cu toate pe la piata , nunta, amante si dupa-aia dai cu resetatu` si pus 5-7km acolo?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ypo04 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 18 February 07 ![]() |
QUOTE(aliuta2000 @ 6 Jun 2007, 12:39) 5-6 km cand era noua. cele cu mai mult de 15 km au facut de mai multe ori turul de pista din dacia turul are 2km si se face de 2 ori in mod regulat. daca sunt ceva observatii se va mai repeta de cateva ori si mai sunt cateva sute de m din montajul general pana in parc ,si de aici se duce la testat. de resetat ???? cum se poate face chestia asta (in afara de metoda neortodoxa) cititi si asta, va rog... (o sa intreb la VC si va spun raspunsul lor) http://www.daciaclub.ro/-mers-degradat-t76889.html |
--------------------
LOGAN ABS +
1.6
2007
- -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
4
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
acordeon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
11,5 km
|
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
6 km..intrebare..e adevarat ce zicea careva ca se pot scoate ceva cabluri de la kilometraj si pot merge astfel lejer, fara..urme..?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Scoate tu cablul de la kilometraj si vezi ce o sa iti indica.
This post has been edited by IRONICK: 6 Jun 2007, 17:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
6Km, am plecat din uzina cu ea pe roti.Procedura de care spunea Klaus inca se practica,va-ti crucii daca ati stii ce forja iau unele de la ''meseriasi''.
This post has been edited by doctorasul: 6 Jun 2007, 17:06 |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai si intreb si eu sa nu mor prost...daca meseriasii le dau talpa ce rost mai are rodajul?
|
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
6 km
tu nu ai de unde sa stii daca masina a luat sau nu talpa. daca masina ta nu a luat talpa de la animalele alea inainte de livrare si ii faci rodajul corect stai linistit. daca mizezi pe faptul ca si asa a luat talpa si nu mai tii cont de cerintele din perioada rodajului iti bati tu singur joc de masina. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(klaus @ 6 Jun 2007, 11:25) Ca sa nu va imbatati prea repede, ca ce putini km avea masina voastra, la logan se poate reseta kilometrajul TOTAL (nu vb de ala partial) daca nu s-au depasit 100 km inregistrati pe bord. Va asigur ca procedura se practica in mod curent atat la dacia cat si pe la dealeri. tu vorbesti serios?? 8km la laureate plus 7km la laureate |
--------------------
/
/
/
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
A mea parca a avut pana in 10 km, insa pentru noi nu cred ca mai are vreo importanta, acum dupa ce le-am cumparat, cati km au avut sau daca au luat sau nu talpa...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
dupa ce vad aici,majoritatea au avut 6 si 7 km la ridicare.concluzia: animalele s-au inteles asupra unui numar de km si dupa ce.si fac nevoile reseteaza
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Totusi, sa nu devenim paranoici...
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
gxg86 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 29 April 07 ![]() |
abs plus, 1,5 DCI, 5 km
|
--------------------
DACIA
LOGAN
ABS Plus
|
|
Teo-01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 22 March 07 ![]() |
7 km
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
- GALATI
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(ady85btz @ 6 Jun 2007, 21:47) dupa ce vad aici,majoritatea au avut 6 si 7 km la ridicare.concluzia: animalele s-au inteles asupra unui numar de km si dupa ce.si fac nevoile reseteaza ![]() a mea a avut doar 5km deci au resetat-o mai putin ![]() |
--------------------
.
.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Masina mea a avut cand am cumparat-o atatia kilometri, incat daca ar fi avut numai pe trei sferturi din cat am vazut pe bord la dealer, ar fi fost mai putin cu 2 km din cifra cautata.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
nu imi place paranoia, dar de ce era deja usor frecata mocheta pt piciorul stang, akolo unde il odihnesti cand mergi la drum lung..(si cica avea la bord 6 km
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 06:18 |