Cea mai puternica dacie (de fabrica), – performante –
![]() ![]() ![]() |
Cea mai puternica dacie (de fabrica), – performante –
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.588 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca am eu una preparata la fabrica de chibrituri de la Gherla, se pune?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Nova pe carburator, clar! Nici nu incape dubiu ca bate supernova, solnitza si frigiderul la demaraj.
@siirm: yo brotha', pass the bong! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Pana la urma cati cp are nova gt si cati cea pe injectie?
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu cred ca Batman il bate pe Superman.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(adip @ 6 Jun 2007, 21:44) Nova pe carburator, clar! Nici nu incape dubiu ca bate supernova, solnitza si frigiderul la demaraj. @siirm: yo brotha', pass the bong! Asta cand nu se deregleaza carburiciul dublucorp. ![]() @driverx: sa tii un set de chei e una, sa tii platina, capac delcou, condensator, bobina, fise, jicloare, rulmenti, presa de rulmenti, curea de ventilator, bujii, tot felul de suruburi si piulite, bucse, e cam altceva, si asta arata calitatea slaba a pieselor. Ca sa nu mai vorbim ca iti crapa exact ce nu ai cum sa repari. This post has been edited by Laurentziu83: 6 Jun 2007, 23:03 |
--------------------
.
.
.
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ahyle_blue_eyes @ 6 Jun 2007, 23:17) puterea este la fel ... 53 Kw ... diferenta este ca Gt are pusa pe galerie carburatorul si Gti are pus pe galerie Injectorul ... QUOTE(vis-a-vis @ 6 Jun 2007, 23:45) Tin sa te contrazic ... eu cred ca SpiderMan ii face pe amandoi ... ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(mihai0070 @ 7 Jun 2007, 11:39) puterea este la fel ... 53 Kw ... diferenta este ca Gt are pusa pe galerie carburatorul si Gti are pus pe galerie Injectorul ... Tin sa te contrazic ... eu cred ca SpiderMan ii face pe amandoi ... ![]() Tin si eu sa te contrazic. Eu cred ca Betmen, Supermen si Spidermenu tau pot fi facuti tare usor de Mr. Proper....cu o singura mana. DSC_0046.thumb.jpg |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Eu zic ca cea mai TARE a fost o Dacie papuc PLINA cu fiare, tzevi si corniere groaaase, in spatele careia care a intrat un cunoscut de-al meu cu o masina straina, si si-a facut toata partea din fata praf, zob, muci...
Mentionez ca incarcatura lu ala depasea cu ceva zeci de cm lungimea masinii, greutatea maxima admisa in talon, precum si limitele bunului simt (dar ala nu era prevazut nicaieri, din pacate) ... |
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
siirm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 6 June 07 ![]() |
Merci Adip de sustinere
![]() Cunoscatorii stiu de ce (si aia fitosii cu masini pana-n 65 de cai care miros esapament de nova)! |
--------------------
DACIA
NOVA
1999 Opel Vectra 3.0 cdti, '07 by opc
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Dacia Nova este prima mașină proiectată integral de către inginerii de la Automobile Dacia, modelul de inspirație fiind Peugeot 309. Mașina este de tip hatchback, cu tracțiune față, 5 uși și 5 locuri. Cel mai nou motor a apărut în 1998 iar modelul ce vrenea echipat cu el se numea GTi. Motorul era un motor de GT care a fost dotat cu injecție monopunct Bosch, astfel reducându-se consumul ridicat al GT-ului.
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
QUOTE(maryus_83 @ 7 Jun 2007, 00:03) Pai nu inteleg de scrie ca nova gti are 69 cp cand la mine in certificat scrie 53kw(72cp) Motorul de nova are cuplul mai bun decat berlinele si decat super-nova(1,4),solenta(1,4) si logan(1,4).Deci un plus pt nova! |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.588 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai normal ca are mai mult cuplu, e si mai mare cu 200 cmc decat cele mentionate mai sus (duuuh!).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
am si eu o intrebare , care e rostul sa stim care e cea mai puternica Dacie ? La ce bun ?
|
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
Ca sa stii sa apreciezi o dacie puternica!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
borciparte |
![]()
|
eu sunt mai incepator asa , dar cum trebuie apreciata o Dacie puternica , o comparam cu un Audi cu ceva ? poate sa aiba si 200 de cai , tot un junghi de masina ramane , doar puterea nu ai ce sa faci cu ea
|
--------------------
Dacia 1300
1980
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 7 Jun 2007, 19:12) doar 161 cc. QUOTE(Sudsemnatu @ 7 Jun 2007, 16:40) Mult spus "nou". Motorul e de prin anii 60(R12 copiat de romani cu cilindreea marita), si injectia are si ea vro' 20 de ani. This post has been edited by argon: 7 Jun 2007, 19:25 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
borciparte |
![]()
|
aha si motorul e facut de "micul japonez"? nu? de Ivan , pentru cine cunoaste.
|
--------------------
Dacia 1300
1980
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 7 Jun 2007, 17:40) Motorul era un motor de GT care a fost dotat cu injecție monopunct Bosch, astfel reducându-se consumul ridicat al GT-ului. Care motor de GT era anticul motor de 1300 cu cilindreea ridicata la 1557. Alte mari deosebiri nu erau. 1.4 de la Logan (care e o vechitura si asta) e de 1000 de ori mai bun decat "fabulosul GT". |
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Asta in conditiile in care motorul de 1,4 de logan e inrudit indeaproape cu motorul Renault Energy ce a echipat si R19, fiind succesor direct al batranului motor Cleon (810 de la Mioveni pentru cunoscatori).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
borciparte |
![]()
|
da si Energy ala avea 90 de cai , meserias tare la vremea lui .
|
--------------------
Dacia 1300
1980
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 7 Jun 2007, 21:10) 1.4 de la Logan (care e o vechitura si asta) e de 1000 de ori mai bun decat "fabulosul GT". S-o crezi tu ca e mai bun, țaran manelist cu dacie care esti tu ![]() Tu stii cat de puternica e nova cand se duce dracu' toba intermediara? Dar cand se rupe de la saxofon? Tu stii ca nova GranTurismo e atat de puternica incat toba finala e bagata la consumabile? Poti sa reglezi tu la logan nivelul de benzina cu creionul la plutitor? Poti sa-i reglezi tu avansul la logan dupa ureche, in functie de pompa de la care bagi benzina? Cand ai reglat ultima data platina la logan? Tu stii ca pe mine m-a invatat un taximetrist ca pot sa reglez platina dupa grosimea cartonului de la cutia de chibrituri, ca-i "fest pă fest"? Nu stii, nu vorbi, nova 0wnz!!! ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
borciparte |
![]()
|
@adip , Laurentiu83 e taran manelist cu Dacie si Passat ... si merge si cu 170 km/h cu Dacia .
|
--------------------
Dacia 1300
1980
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
bai ce le stie unii
![]() This post has been edited by FireChief: 7 Jun 2007, 20:40 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
De aici...probabil ceva clona.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(adip @ 7 Jun 2007, 21:30) S-o crezi tu ca e mai bun, țaran manelist cu dacie care esti tu ![]() Tu stii cat de puternica e nova cand se duce dracu' toba intermediara? Dar cand se rupe de la saxofon? Tu stii ca nova GranTurismo e atat de puternica incat toba finala e bagata la consumabile? Poti sa reglezi tu la logan nivelul de benzina cu creionul la plutitor? Poti sa-i reglezi tu avansul la logan dupa ureche, in functie de pompa de la care bagi benzina? Cand ai reglat ultima data platina la logan? Tu stii ca pe mine m-a invatat un taximetrist ca pot sa reglez platina dupa grosimea cartonului de la cutia de chibrituri, ca-i "fest pă fest"? Nu stii, nu vorbi, nova 0wnz!!! ![]() Toba finala e la consumabile ca e proasta. Loganul regleaza avansul in functie de calitatea benzinei pentru ca are senzor de detonatie (tot un fel de "ureche"). Ori asta, ori nu am inteles sarcasmul! Si in plus, tu stii cat de puternica e nova cand se deregleaza carburatorul? Consuma 20%, dar are lejer 100 CP. This post has been edited by einstein1984: 7 Jun 2007, 21:57 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 11:39 |