alb solenza, vopsea
![]() ![]() ![]() |
alb solenza, vopsea
C.Florin_Roman |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 April 08 From: Roman ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Scala-2003
- NT - 18 - DMD
|
|||
pedros |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 December 09 ![]() |
Eu am avut o aripa lovita si am folosi ALB NOVA = identica cu vopseaua originala
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Daca are cineva Solenza culoarea Gri Perla (spre Auriu..) preferabil din 2003, va rog sa deschideti portbagajul si sa cititi ce scrie pe el. Parca e 01348 ? La mine nu prea se mai intelege.... Cica Gri Perla ar fi echivalent cu TE01D - dar se pare ca e o mica diferenta. TE01D e culoare la Logan, difera foarte putin de Solenza. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
georgePitesteanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 18 October 09 ![]() |
dragi mei prieteni...pt ca asta imi sumteti...de multeori m-au salvat sfaturile voastre...va sunt dator vandut...dar mai ajutati-ma inca o data...eu am vrut sa-mi vand solenza pt altceva...si mi-a spus cineva :"da-i si tu cu niste spray s-o mai intineresti un pic" si asta am facut...in graba nu m-am uitat dar spray-ul era de proasta calitate si nu numai atat...habar n-am sa pictez macar cu acuarele pe o coala A4...dar pe o masina....si a iesit varza...zici ca e zebra...si mai mult....ESTE VOPSEA MATA! usa fata dreapta am atins-o rau de tot cand am trecut pe langa ea si arata nasol rau...alta greseala am facut:am am luat la smirgheluit usa...pana am dat jos spray-ul...
Intrebarea mea este: ce e de facut?!?! mi-a zis cineva de nitrodikuant...e pe bune? se ia cu asta sau face bascalie de mine?!?! ca celalalt...va rog astept e-mail la eu_s_georgel@yahoo.com... |
--------------------
dacia
solenza
2003 ,confort
- ag 08 rne norocos de mic...
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mai bine apelezi la un service "specializat". Daca dai cu diluant nu o sa mai iei vopseaua, sau chiar daca o iei, o sa se ia si vopseaua "originala" peste care ai dat cu spray.
Cred ca orice ai incerca sa faci pentru a scoate urmele de spray, nu va face decat sa accentueze "petele". Nu poti decat apela la niste retusuri, aplicate de cineva care a mai facut asa ceva, retusuri care cu siguranta nu vor fi atat de vizibile precum ce ai facut tu, eventual cu vopsea la cod !! bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 14:18 |