[VIDEO] Incredibil, cum trece unul pe rosu!
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Incredibil, cum trece unul pe rosu!
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
m-am uitat de 3 ori si n-am priceput cum a avut loc printre aia doi
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
naspa e ca jegul o sa incerce sa repete, mai devreme sau mai tarziu
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Este sinucigas tipul sau tipa
![]() |
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(adip @ 2 Feb 2007, 22:04) da ulciorul nu merge de multe ori la apa. jeepul ala negru daca nu frana il lovea si il rasucea in intersectie cred ca avea pantalonii uzi dupa ce a trecut ![]() This post has been edited by Giurisici Fabian: 2 Feb 2007, 22:18 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
La unii tine faza, la unii....
|
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() This post has been edited by Giurisici Fabian: 2 Feb 2007, 22:38 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Cred ca era cam drogat sa ii mai pese.. Sau de ala din jeep zici ca era ud? Ala da..
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.125 Joined: 11 February 04 ![]() |
cred ca ala cu jeep-ul l-a atins nitel
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Senzational de 10 ori m-am uitat. cred ca daca era difernta de 1 secunda nu mai iesea intreg
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Sa spunem ca daca aia din fata se deplasau cu 10 m/s (36 km/h), iar el a venit cu 20 m/s, si "fereastra" a fost de 20-30 cm, atunci rezulta mai putin de 2 sutimi de secunda! Iar cel cu jeepul a avut o reactie de numai cateva zecimi de secunda ca sa calce frana la greu, cam greu de crezut (ca dosr nu se astepta sa ii vina un dement din dreapta, doar era in coloana). Pacat ca pe youtube nu se poate derula cadru cu cadru. Nu imi dau seama daca este "fake" bine realizat sau mare noroc.
LE. Desi, din reactia pietonilor, se pare ca este reala faza... This post has been edited by yO_: 3 Feb 2007, 00:39 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Pe http://193.231.183.23/div/P1RdJ52lE4U.flv e filmuletul de pe youtube in format flv. Pentru windows am inteles ca e ceva extensie de Ff. Pentru restul lumii exista youtube_dl, un frontend pt. ffmpeg.
Pentru a incetini imaginea vizualizata se poate utiliza "the one and only" mplayer. Acum, dupa ce l-am vazut incetinit, mi se pare ca urmele de frane parca sunt de la jeg, nu de la jeep. Ar putea sa-mi confirme cineva? This post has been edited by adip: 3 Feb 2007, 01:05 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Fake !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cum fake ca era sa dea peste niste pietoni, saracii ramasesera uimiti ,ca au scapat
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
E fake! Daca imi dai niste imagini de pe o camera fixa iti fac si eu asa ceva; chiar nu e greu. Se observa dupa ce trece respectivul prin intersectie ca cel care a editat filmul a redus putin viteza secventei de deasupra (cu cei care treceau normal prin intersectie). Daca ai un pic de rabdare sa il studiezi cadru cu cadru sunt sigur ca vei observa un pic mai mult zgomot pe imagine in jurul celui care trece decat pe restul filmului.
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Zgomotul e datorat algoritmului de encodare mpeg. Asa face mpeg-ul, adauga zgomot unde ar trebui sa fie un contrast clar intre 1 punct pe un fundal de alta culoare. Camioneta a franat tipic unei masini cu ABS. Se vede clar ca s-a afundat in suspensiile rotilor din fata. Comportamentul saltaret la franare e datorat si faptului ca are cauciucuri mai mari (se flexeaza mai puternic cauciucul decat la anvelopele mai mici) deci e perfect normala comportarea.
Ala cu viteza a franat de scotea fum... era in frana pana in mijlocul intersectiei si probabil scartaitul rotilor i-a atras atentia din timp conducatorului camionetei de a franat. La momentul sincronizarii nu aveau viteza prea mare masinile relativ la viteza initiala cand intra in cadru. Camioneta cred ca sub 30 la ora dupa frana. De remearcat eficienta franarii camionetei. Sunt convins ca nu e fake. E doar o coincidenta norocoasa. This post has been edited by DigitalScribe: 3 Feb 2007, 13:32 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da se pare ca soferul vazuse mai din timp ca vine scrintitul,care daca va uitati isi cotunua drumul tot cu viteza de parca nu s-ar fi intimplat nimic...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si daca e fake, desi ma indoiesc e facut foarte bine, vedeti reactiile pietonilor care incremenesc dupa duba, si cand trec trec cu frica, uitandu-se in urma celui ce a treut pe rosu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu unu cred ca e real, tot ce pot spune e ca a avut mare noroc.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu prea pare real. E ceva care nu arata normal in comportamentul masinilor care vin din partea stanga.. Cel putin aia care "franeaza" pleaca cam brusc si isi continua drumul de parca nu s-a intamplat nimic.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
yO_ fimul tau exista deja pe forum...o fost postat de mine...cat despre autenticitate,eu cred ca este real, iar tipul o avut un noroc extraordinar
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Racky, eu l-am postat prin intermediul Forum Bot. Daca ar mai fi fost postat prin aceeasi metoda, serverul ar fi identificat linkul si mi-ar fi oprit postarea. Probabil ca ai dat alt link cu acelasi film, sau l-ai pus copy-paste, dar ma rog, astea sunt detalii.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Mda..faza e ca sunt 2 link-uri diferite cu acelasi film...
![]() http://www.reno.ro/index.php?showtopic=60371&hl=lucky |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
Adydum |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 23 July 06 From: Constanta ![]() |
QUOTE(yO_ @ 3 Feb 2007, 01:32) Sa spunem ca daca aia din fata se deplasau cu 10 m/s (36 km/h), iar el a venit cu 20 m/s, si "fereastra" a fost de 20-30 cm, atunci rezulta mai putin de 2 sutimi de secunda! Iar cel cu jeepul a avut o reactie de numai cateva zecimi de secunda ca sa calce frana la greu, cam greu de crezut (ca dosr nu se astepta sa ii vina un dement din dreapta, doar era in coloana). Pacat ca pe youtube nu se poate derula cadru cu cadru. Nu imi dau seama daca este "fake" bine realizat sau mare noroc. LE. Desi, din reactia pietonilor, se pare ca este reala faza... Datorita perspectivei pare "incredibil" daca era camera pe dreapta ar fi fost altceva. Chiar daca intre cele doua masini nu era deloc distanta in momentul in care nebunul a intrat pe traiectoria jeep-ului in timpul in care el traversa banda jeepului ( sa zicem 3 metri ), masina alba " elibera drumul" ( sa zicem lungimea masinii 4 metrii). Concluzia: Viteaza masinii albe mai mare ca viteza nebunului, viteza nebunului mult mai mare ca viteza jeep-ului. + mult rahat inghitit in copilarie Vezi "desenul 1" cat timp masina 1 ( alba) parcurgea 4 metrii ( ca sa elibereze drumul ) nebunul ( 3 ) trebuia sa parcurga cel mult 3 metrii (distanta pana la cealalta banda). Cat timp nebunul parcurgea 6 metrii ( 2 metrii latimea jeepului + 4 lungimea masinii nebunului jeepul trebuia sa parcurga maxim 2 metrii(distanta intre jeep si nebun). Luand viteaza masinii albe de 100 km/h sa zic , nebunul trebuia sa aiba in jur de 75km/h iar jeepul 25km/h ca sa ajunga in pozitia 2 . Se vede clar ca cel alb a accelerat puternic, jeep-ul a franat puternic , iar nebunul a franat cam belaliu Nu e fake, e bafta chiara! ![]() This post has been edited by Adydum: 29 Jun 2007, 00:33 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 8.74k ) Number of downloads: 31 2.JPG ( Size: 9.25k ) Number of downloads: 25 |
--------------------
Chrsler
Grand Voyager
2001
- 4812 SV 85 4812 SV 85, CT 08 FST , CT09FST, B05ZFF, Nav-CT 235
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 02:10 |