Unde este zona "rosie" la turometrul de 1.5dCi ?
![]() ![]() ![]() |
Unde este zona "rosie" la turometrul de 1.5dCi ?
AmunDei |
![]()
|
||
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Asa informativ : apasa pedala si vezi la ce turatie da afara sau vezi topicurile dedicate dci dar mai intai exerseaza gramatica.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(l@u @ 8 Jun 2007, 15:17) Asa informativ : apasa pedala si vezi la ce turatie da afara sau vezi topicurile dedicate dci dar mai intai exerseaza gramatica. scuzami gramatica de messenger...nu stiam ca e facultate de litere aici. pe subiectele dedicate turatiei dci nam gasit raspunsul la intrebare. poate imi spui si ce "da afara" totusi |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
l@u |
![]()
|
Citeste regulamentul si ai sa vezi ca nu trebuie facultatea de litere ca sa scrii iar despre turatia la care se taie injectia uite aici un exemplu de raspuns la intrebarea ta si altadata foloseste cu incredere functia cautare
This post has been edited by l@u: 8 Jun 2007, 16:46 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AmunDei |
![]()
|
asta e se pare ca am omis cratimele. deci dau talpa si ma uit pana scuipa ceva pe esapament. ma refeream la o linie rosie data de producator, din moment ce pe turometru totul e alb...
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AmunDei |
![]()
|
or scuipa ele pistoanele, dar eu stiu doar sa conduc, nam nici o treaba cu mecanica si cu denumirile motoricesti. pur si simplu nu ma pasioneaza. eu doar vroiam sa stiu cum e ca la alte masini, cand vezi rosu pe turometru unde teoretic nu ar trebui sa ajungi cu turatia. sper ca am scris gramaticeste corect
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
l@u |
![]()
|
Poti apasa cat vrei pedala caci la o anumita turatie ti se taie injectia dar daca vrei sa afli la ce turatie citeste acolo.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:49 |