S I A B 2007 -- 5 - 14 octombrie, Vor participa cu 20% mai multe companii
![]() ![]() ![]() |
S I A B 2007 -- 5 - 14 octombrie, Vor participa cu 20% mai multe companii
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.945 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_0249.jpg ( Size: 415.84k ) Number of downloads: 284 |
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mi s-a parut ok. Bine, am pierdut vreo 2 ore pana am reusit sa parchez, inghesuiala ca la balamuc dar... asta e! Am vazut ce m-a interesat, am facut cateva poze, mai mult nu cred ca as fi facut nici la Geneva. Urcatul si pozatul in masini de peste 30.000 euro nu e scopul meu in viata, asa ca nu m-a deranjat ca erau incuiate. Pacat de vreme, m-am cam murat de la parcare si pana la cort.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
din cateogria fetele de la siab - poza primita prin email, din pacate eu nici macar nu le-am observat, pt ca standurile cu masini de fitze nu intrau in atentia mea
Attached thumbnail(s) Foto_011.jpg ( Size: 397.96k ) Number of downloads: 329 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
mi se pare mie sau tipa are ”radiatorul” gol????
|
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
misto silicoane.......
iar firicelul de sub fustita.......... ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da interesant...doar ca poza nu e de la SIAB, spun eu. Inainte de SIAB am vazut aceleasi fete in alta poza si se spunea ca sunt de la Frankfurt.
This post has been edited by 2dor: 15 Oct 2007, 13:12 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai erau la SIAB stalpii aia metalici de sustinere?
Plus ca la standul Opel eu stiu ca era o "vedeta" pe piedestal, recte opelul astra sedan. Care nu prea apare in poza... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
mai atasez in ca o poza, acum am observat ca deasupra lor scrie ceva in alta limba... am fost dezinformat... sa le fie rusine
![]() Attached thumbnail(s) Foto_012.jpg ( Size: 445.36k ) Number of downloads: 281 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa, asta era poza pe care am vazut-o.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum scrie acolo e de pe la cehi/slovaci/sloveni/polonezi.
Si domnita are niste chilotei la culoarea pielii. E vizibila diferenta de nuanta intre picior si "intre-picioare" ... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io nu prea cred......
rochia e facuta in asa fel........incat sa nu se poarte chilotei.....oricum....frumos...domne frumos....... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
In afara de brichete, scrumiere etc., se fura si chiloteii domnisoarelor?! Oare erau asigurati?
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
2dor |
![]()
|
Klaus pai chilotii aia au o dunga subtire pe mijloc. O fi un model de chiloti de culoarea pielii cu model de frizura. Bine ca nu sunt cu model de frizura din anii '70.
This post has been edited by 2dor: 15 Oct 2007, 13:39 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
klaus |
![]()
|
@2dor: Pai si tu daca te asezi pe scaun si iti pui picioarele asa fac chilotii cuta pe mijloc , d-apai la o gagica...
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Asta cu pagubele de 20.000 euro e tare....il vazusem pe unu care zicea ca au fost furate din masina 4 brichete + patru scrumiere...un pachet fumator mai exact...ori daca ma gandesc la preturile din reteaua Renault sau Ford unde un pachet de ala e 40 - 50 euro si in Vitan 10 euro mi se pare normal......probabil ca si-au furat singuri alea de vreo 100 de ori fiecare ca sa dea cu virgula si sa mai justifice si ei una alta....Nu zic ca nu s-au furat diverse din masini - un lucru condamnabil si un semn clar de proasta crestere - dar suna cumva ca vechea zicala Hotul striga hotul!
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
![]() Discutia este offtopic, propun inchiderea sau mutarea la "Probleme roadstere - Concesionarii le livreaza fara accesorii - numai la Renault se intampla asa ceva" |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
2dor |
![]()
|
@klaus, la mine nu fac cuta, ca sunt umflati...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 17:05 |