abtipilduri UE, legal?
![]() ![]() ![]() |
abtipilduri UE, legal?
han_1.6 mpi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mad_voly @ 12 Jun 2007, 16:54) Nu vad de ce ar fi ilegale acele abtibilduri. Pana la urma stema de pe numarul nou dat de politie este aceeasi cu acel abtibild , singura diferenta ar fii acele "valuri" in partea de jos a numarului care se observa doar din anumite pozitii Singura diferenta este ca RO-ul de pe abtipilduri este un pic mai mic,in rest totul identic.Decat 40 ron pe alte placute mai bine 2-3 leuti pe abtipild,sau cel mai sanatos-ramai pe cele originale ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
QUOTE(mihai0070 @ 8 Jun 2007, 19:56) pe numar se pune doar stema statului si bulina de RAR ... Stiu ca sunt un pic OFF-TOPIC, dar consider ca nu are rost sa deschid un topic nou pentru aceasta problema! Eu am primit de la RAR aceasta bulina... dar nu am pus-o pe numarul de inmatriculare... este obligatoriu? ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Si daca cumva o pierd...ma intreaba careva de ea? Sau trebuie s-o port mereu cu mine?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
ady85btz |
![]()
|
nu.ti cere nimeni nimic.aia se da cand iti securizezi CIV-ul la masina noua si arata cat e valabil itp-ul;) .poti sa.i dai si foc
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
in tarile calde (© banc mai vechi) "bulina" aia nu dovedeste nimic, dar faciliteaza controlul. adica politia te cam opreste ca sa vada care e treaba. poate rar nu e facut?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
valentin_carlan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 1 January 07 ![]() |
astept cu nerabdare sa apara si sinusoidala la vanzare! sa fie setul complet. sa fim seriosi dupa moda servetelelor pe torpedou, a catelusilor care dau din cap, apoi a truselor medicale pe polita din spate, uite ca a aparut si moda "numarul cu UE"!
din ciclul: -muriti ma ca voi n-aveti!!! ![]() -cum sa fac sa am si eu... mare mai e gradina asta Doamne! ![]() ![]() This post has been edited by valentin_carlan: 14 Jun 2007, 10:01 |
--------------------
dacia
1410 L
1995 berlina
- B 53 PJK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 10:43 |