amanzi repetitive, dn1-puchenii mari
![]() ![]() ![]() |
amanzi repetitive, dn1-puchenii mari
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Primele 3 nu se pun, e de incalzire.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ale naibii!!!!
|
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Scuze, acum am citit cu atentie, primele 4 nu se pune.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
QUOTE(horsewhisperer27 @ 13 Feb 2007, 16:24) haideti sa va povestesc o intamplare a unui cunoscut: dar 81kmh prin acelasi loc, de fiecare data.....ce dumnezeu?!!! Poate o sa radeti......la fel am patit si eu.....respectiv masina pe care o foloseam...... A venit prima amenda........o platesc.......eu caci pe mine a cazut posibila magareata A venit a doua-a la fel.....altcineva a platit-o. Cred ca acum e a trei-a..... Hehe cu o matraguna de masina care nu prindea mai mult de 80 pe ora (Golf 2 din 87) Noroc ca s- a vandut fierul si acum de abia asteptam sa vina amenda noua.......sa vedem atunci ce e de facut. Si.......tot la Puchenii Mari Este ceva acolo.........banuiam ca e un autoturism asemanator......oricum , povestea e lunga......si mai tragic e ca e ADEVARATA...... Ps. nu s-a facut contenstatie din motive de timp. Ps2.....e vorba de masina golf 2 cu nr b SNW? ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by autom: 13 Feb 2007, 17:09 |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu tot nu inteleg ce se intampla acolo e un radar bantuit ,ce?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
se pare ca e bantuit nu?sau ca baietii de la rutiera din ploiesti se tin de niste glumite cam proaste!!!
|
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Am luat si eu una la 81, dar in Barcanesti. Celelalte doua au fost la viteza mai mare. Una tot in Barcanesti si cealalta la Balotesti. Toate trei au venit frumusel pe 3 ianuarie. Amenda de la balotesti este destul de dubioasa, in sensul ca era la o ora cam tarzie (fac naveta zilnic ploiesti bucuresti).
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Deci ... mi-a venit si mie instintare astazi ca am depasit viteza in Puchenii Mari si sa imi trimit datele ca sa ma amendeze. O sa va tin la curent daca tot 81km/h am avut.
This post has been edited by IRONICK: 27 Apr 2007, 16:02 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
chiar asteptam cu mare interes!
|
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mi-a venit bucuria. Am avut 87km/h, adica 17km/h peste limita de 70km/h. Doua puncte si 43RON.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@horsewhisperer27
cred ca astia au o poza cu masina ta inregistrata cu 81km/h si din cind in cind schimba numai data (deh... tre' sa mai dea si ei cite o amenda) sau ai tu o precizie in sofat de iti adaptezi viteza exact la fel in zona respectiva... |
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Sa inteleg ca voi nu ati trecut pe acolo si v-au trimis amenzile ca ati fi trecut cu 81 la ora?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
intrebare: cat trebuie sa arate vitezometrul de la bord ca sa nu iei amenda in loc. pe dn1?
pt ca am inteles ca 80 de ceas inseamna mai putin real. eu de regula merg cu 80 si in zona radarelor reduc la 70 pe ceas. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si vrei sa-ti schimbi "stilul" sa te "lipesti" si tu de o amenda ?
|
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
mie mi se pare un pic fierbinte 86-87km/h si cum de la masina la masina difera, recomand o verificare cu un GPS. Vedeti cat va arata bordu cand GPSu arata 80 km/h si mai scadeti pentru siguranta 3-4 km/h (abatarea GPS-ului si abaterea radarului
![]() Viteza aia ar trebui sa fie un maxim destul de ok pentru a trece pe sub radare. Nu recomand asta celor care nu cunosc bine masina pe care o conduc ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
QUOTE(mariuscond @ 8 Jun 2007, 16:02) @horsewhisperer27 cred ca astia au o poza cu masina ta inregistrata cu 81km/h si din cind in cind schimba numai data (deh... tre' sa mai dea si ei cite o amenda) sau ai tu o precizie in sofat de iti adaptezi viteza exact la fel in zona respectiva... exemplu tipic de post al carui autor nu citeste cum trebuie, dar apasa "add reply"... nu te supara pe mine. dar chiar nu era vorba e mine sau masina mea! |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 11:22 |