Modificari Bord, totul despre modificarile bordului
![]() ![]() ![]() |
Modificari Bord, totul despre modificarile bordului
Ciochy |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Oltcit
Club
1993
|
|||
AutoVic |
![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Trebuia sa se gaseasca si cativa lupi moralisti...
![]() This post has been edited by AutoVic: 26 Jun 2009, 19:52 |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
- B 16 KNM Dai un claxon, ii arati ca e bou... insisti, si tu esti un bou!
|
|
Sandu_Magnatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 February 09 From: Arad ![]() |
@Ciochy: Da, am intrerupt traseul si am format 2 pad-uri prin "rascalire"
![]() ![]() |
--------------------
Dacia/VW
Logan/Transporter
Preference 2005 1.4/T4 1999 2.5TDI
|
|
g_dani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 8 September 08 ![]() |
Mi s-a ars ledu de la butonul cu impuls de la geamul soferului..trebuie sa schimb tot butonul sau pot sa inlocuiesc doar ledul ? ma poate ajuta cineva ?
|
--------------------
Toyota
Avensis
1.8 VVTi 2003 BMW 525 i , 2002
"Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor" |
|
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
Daca stii ca ai modificat iluminarea cu led-uri , atunci schimbi ledul.
Daca nu ai facut modificari la butoane atunci schimbi becul. Daca cauti, gasesti poze pe forum cum arata un buton desfacut. Sau mai bine te duci in service, ca nu te costa mult. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Fullfit46, daca tu schimbi becul la un buton cu impuls, eu fac cinste cu o naveta de bere
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(free_fiber @ 5 Jul 2009, 23:07) eu fac cinste cu o naveta de bere Ce te impiedica sa cumperi un bec nou cu terminale mai lungi si sa il schimbi? Evident, trebuie gasit becul ...![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
No, da care-i problema?
Attached thumbnail(s) IMG_1743_crop.jpg ( Size: 190.4k ) Number of downloads: 2418 IMG_1746_crop.jpg ( Size: 224.89k ) Number of downloads: 2587 IMG_1756_crop.jpg ( Size: 375.59k ) Number of downloads: 2595 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fullfit46 @ 4 Jul 2009, 14:09) R U SURE???????????????????????? ![]() Daca te referi la service Dacia, lasa-ma sa mai ![]() Aia abia stiu cum se demonteaza butonul si abia asteapta sa-ti spuna ca becul nu se schimba ci se ia tot butonul. Si cum butoane noi cu impuls nu se mai gasesc, abia asteapta sa puna mana pe butonul cu impuls contra unuia normal. |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
OldMan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 8 April 05 ![]() |
Cine ma poate ajuta cu urmatoarea problema.
Am nevoie de conexiunile pentru bordul de logan, pe care sa fie indicate valorile de tensiune pentru: temperatura apa, benzina, presiune ulei, bujii incandescente, catalizator, baterie. De asemenea daca se poate cu valorile maxime la care pot ajunge in caz de defectiune. Vreau sa schimb partea de afisor cu leduri de sub display-ul original, cu un display LCD 128x128 pe care sa apara informatia explicit, inclusiv temperatura exterioara si interioara. |
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
s-ar putea ca un aparat de masura sa rezolve problema...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
OldMan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 8 April 05 ![]() |
in functionare normala o rezolva un aparat de masura dar, nu stiu ce valori apare in caz de defectiune. De exemplu la catalizator, se aprinde pentru scurt timp la contact, dupa care se stinge, daca apare defectiune intre ce valori se plimba tensiunea ?
martorii astia vreau sa-i inlocuiesc. This post has been edited by OldMan: 6 Jul 2009, 16:35 Attached thumbnail(s) PIC_0021.JPG ( Size: 175.62k ) Number of downloads: 2750 |
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
QUOTE(OldMan @ 6 Jul 2009, 17:32) in functionare normala o rezolva un aparat de masura dar, nu stiu ce valori apare in caz de defectiune. De exemplu la catalizator, se aprinde pentru scurt timp la contact, dupa care se stinge, daca apare defectiune intre ce valori se plimba tensiunea ? martorii astia vreau sa-i inlocuiesc. Pai exact aceeasi valoare. Crezi ca se schimba valoarea de functionare ? Martorul (led-ul) se aprinde la aceeasi tensiune ![]() Si din cate stiu eu ..... (poate gresesc), dar ECU citeste eroarea si pt a o face vizibila pe display comanda aprinderea unui led (pe care il poti masura). Cred ca daca vrei valori, trebuie sa le culegi inainte de ECU si atunci chiar conteaza valorile (tensiuni, impulsuri ...). Dar trebuie ca cititorul sa stie sa le interpreteze. Daca vrei doar sa inlocuiesti martorii cu altii(model/tip/culoare ...) trebuie doar sa pui un consumator de aceeasi valoare. Spor la treaba. ![]() P.S. Vreau sa ne pui si noua poze(film) cu ce ai reusit. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Martorii aia sunt alimentati destul de simplu. Se poate scoate schema lor foarte usor, tin minte ca am adaugat eu leduri, da nu mai imi amintesc modul de lucru.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
m-a luat somnul cat am citit(cap-coada),dar nu am vazut nici o poza concreta sau o explicatie sa semene una cu alta...am inteles ca pe spatele afisajului ar exista o folie(prin care trece lumina)se dezlipeste cu grija,se curata lipiciul de pe spatele afisajului si folia se "monteaza"invers ca sa ii zic asa...si asta este tot?a doua folie unde este?ca am citit ca ar exista si o a 2-a folie pe afisaj
![]() intreb pt cultura mea generala ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
QUOTE(rcosmin @ 19 Jul 2009, 01:47) m-a luat somnul cat am citit(cap-coada),dar nu am vazut nici o poza concreta sau o explicatie sa semene una cu alta...am inteles ca pe spatele afisajului ar exista o folie(prin care trece lumina)se dezlipeste cu grija,se curata lipiciul de pe spatele afisajului si folia se "monteaza"invers ca sa ii zic asa...si asta este tot?a doua folie unde este?ca am citit ca ar exista si o a 2-a folie pe afisaj ![]() intreb pt cultura mea generala ![]() Pai daca lumea zice ca dezlipeste cu atentie o singura folie ...... de ce vrei tu sa fii cu mot si sa le dezlipesti pe amandoua ??? O folie e pe spate si una pe fata. La mijloc e geamul. Daca nu ai rabdare la "chestii d`astea" mai bine nu te baga ca nu sint la indemana oricui. Si e destul de greu sa gasesti un display. Daca reusesti sa o dezlipesti, de preferinta fara ciobituri sau cute, in momentul cind o pui ai sa vezi ca intr-o pozitie se vede exact ca inainte, iar la 180 grade se vede pe negru (negativ). Atunci vei stii ca ai reusit. P.S. Ai grija cu elastomerul ala si pune-l pe pozitie corect .... pt. ca altfel nu vei mai vedea nimic pe display. Spor la treaba, si recomand mare atentie. Si daca te apuci de treaba, poate faci poze ![]() Dar cand o sa fii cu mainile pline de spirt/alchool tehnic ... si cu caterul nu o sa-ti mai arda de poze. Spor la treaba. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
QUOTE(unEL @ 19 Jul 2009, 04:51) Pai daca lumea zice ca dezlipeste cu atentie o singura folie ...... de ce vrei tu sa fii cu mot si sa le dezlipesti pe amandoua ??? O folie e pe spate si una pe fata. La mijloc e geamul. Daca nu ai rabdare la "chestii d`astea" mai bine nu te baga ca nu sint la indemana oricui. Si e destul de greu sa gasesti un display. Daca reusesti sa o dezlipesti, de preferinta fara ciobituri sau cute, in momentul cind o pui ai sa vezi ca intr-o pozitie se vede exact ca inainte, iar la 180 grade se vede pe negru (negativ). Atunci vei stii ca ai reusit. P.S. Ai grija cu elastomerul ala si pune-l pe pozitie corect .... pt. ca altfel nu vei mai vedea nimic pe display. Spor la treaba, si recomand mare atentie. Si daca te apuci de treaba, poate faci poze ![]() Dar cand o sa fii cu mainile pline de spirt/alchool tehnic ... si cu caterul nu o sa-ti mai arda de poze. Spor la treaba. Ms,acum pot spune ca am inteles. Spor la treaba.....nu am Logan sa ma apuc de treaba ![]() Modificari mi-am facut pe masina,si am mare rabdare la migalit,am si cunostinte de electrica/electronica ![]() iata cateva din modificarile aduse masinii mele: http://www.reno.ro/Cruise-control-pe-megan...53655-s480.html http://www.reno.ro/Cruise-control-pe-megan...53655-s510.html http://www.reno.ro/USB-pe-Megane-2-page-3-t119626-s60.html http://www.reno.ro/Leduri-SMD-in-blocurile...te-t144787.html pe viitor urmeaza un ecran lcd care sa iasa din bord(actionare electrica,costruit tot de la 0),in locul celui care afiseaza temperatura si informatiile de la HU |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
unEL |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(rcosmin @ 19 Jul 2009, 12:01) Ms,acum pot spune ca am inteles Merge orice folie luata de la lcd-uri. In functie de pozitionare se obtine negativ sau nu (se pune folia pe fata sau verso) sau se schimba nuanta (se roteste). |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AlinushMicutzu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 27 September 08 From: Targu Mures ![]() |
caut leduri SMD pentru bord logan culoare albastra ice:)nu modelul de golf inchise la culoare.cine disunde de astfel de leduri il rog sa imi dea un PM sa discutam in detaliu:)
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1.5 DCI Egee
|
|
klaus |
![]()
|
Cand gasesti leduri d-alea (cel mai probabil OSRAM) sa ne anunti si pe noi unde ai gasit si cu cat.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
unEL |
![]()
|
Am eu
1,2 ron bucata |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
AlinushMicutzu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 27 September 08 From: Targu Mures ![]() |
unEL lasa o adresa de e-mail sau un id de mess sa iau legatura cu tine;)
mersi |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1.5 DCI Egee
|
|
klaus |
![]()
|
Eu zic ca are niste topicuri la anunturi, cu date de contact cu tot...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
azi sa inceput prin joaca la butoane
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ce este butonul de sub/langa frana de mana?
|
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
blocheaza butoanele pentru geamurile electrice pe spate...asta face butonul ala de langa frana de mana!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
Mersi ... nu te opari!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Salutare! Ieri am descoperit ca s-a ars becul de la bricheta si azi m-am apucat sa-l schimb cu LED-uri inspirat fiind de IRONICK. Am folosit 2 LED-uri pentru ca folosind doar 1 nu arata bine, lumina doar intr-o parte. Am folosit 2 LED-uri de 5 mm si cate o rezistenta de 0.25 W, 820 Ohm. Cost 2.1 RON
![]() Attached thumbnail(s) DSC04508.JPG ( Size: 339.79k ) Number of downloads: 909 DSC04509.JPG ( Size: 324.11k ) Number of downloads: 745 |
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
care ma ajuta si pe mine cu un scan la serigrafia de presige ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:29 |