Vreau sa stiu si eu preturi pentru, piese de logan 1.6 16V
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa stiu si eu preturi pentru, piese de logan 1.6 16V
Dsign |
![]()
|
||
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|||
polyy88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 4 May 07 From: Ploiesti ![]() |
Pentru andrei preturile nu sunt gresite sunt copiate (SCANER) dupa deviz. Asa jegmaneala nejegmaneala asta e. Si de umblat la deviz nu se mai poate ca a venit inspectorul DACIA si a evaluat totu. Si acum astept sa vad si eu ancheta airbag-ului. Si a fost si asiguratorul prezent, nu mai am ce face.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.6 16V
2006
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Vezi ca ornamentul de crom de sus ptr prestige e in jur de 100 de euro celelalte sunt in jur de 25 Daca mai pui manopere si materiale de vopsit iti iei altul altfel s-ar putea sa depaseasca cu putin valoarea asigurata dupa reparatie, bani pe care o s-ai dai din buzunar
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
polyy88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 4 May 07 From: Ploiesti ![]() |
nu ii da casco si nu pot sa cumpar piese de din alta parte
12 Jun 2007, 21:30: valoarea asigurata este de 11000 euro This post has been edited by polyy88: 12 Jun 2007, 21:30 |
--------------------
Dacia Logan
1.6 16V
2006
|
|
cbogdy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 23 January 06 ![]() |
"Un total de 7.121,73 Euro"
![]() Nu pot rezista fara sa fac o remarca. Cine nu constientizeaza ca la LOGAN trebuie neaparat CASCO, ori e sisi la cap, ori e sisi la cap, adica dus departe de tot cu sorcova. ![]() Stau si ma gandesc... la banii astia daca nu ai casco, iti bagi picioarele in ea masina si-ti iei alta. |
--------------------
Dacia
Logan
2006-1.5DCi65Cp berlina, 2009-1.5DCi85Cp MCV
- HD***** tot HD*****
|
|
polyy88 |
![]()
|
exact. parerea mea e ca orice masina ai avea iti trebuie casco ca sa nu dai bani din buzunar si o dacie veche sa ai iti trebui casco platesti cred pe an a o dacie veche vro 3 mil pe an dar teai scos daca ai un acc.
|
--------------------
Dacia Logan
1.6 16V
2006
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Dupa 10 ani valoarea asigurata la o Dacie veche e 15 mil. crezi ca merita CASCO?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
polyy88 |
![]()
|
nu asa nu dar trebuia asigurata cand valora si ea vro 80-100 mil si pe urma o distrugeai si te faceai cu bani.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.6 16V
2006
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Acuma n-am stat sa iti citesc devizu, da' suport baterie ti-a pus? Da' absolut toate carenajele, da' absolut toata cablaraia de schimbat? Bobina e intreaga? Vezi ca la mine a fost aproape de dauna totala, dar la final, nu la devizu asta initial. Au mai fost 3 suplimentari, desi am stat cu ochii in 4 langa ei. Dar s-a mai adaugat o galerie de adimisie, mai un plastic aici, mai un senzor si mi s-au adunat....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
polyy88 |
![]()
|
da asta e devizu total la mine a fost un inspector DACIA si cei de la service si asiguratorul. inspectorul dacia a fostr din cauza airbagului si a inspectat toata masina si tot ce trebui schimbat. nimic nu se repara toate se schimba si se monteaza. suport de baterie nu trebui ca nu a patit nimic bateria sa spart ca a intrat capota in ea cand sa indoit. si suportu si computerul nu au nimic.
|
--------------------
Dacia Logan
1.6 16V
2006
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Tot nu ne-ai spus cum ramane cu manopera, vopseaua si alte materiale pentru vopsit.
Eu parca n-as crede ca nu mai trebuie si un carenaj, vreun alt plastic pe la motor etc. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
polyy88 |
![]()
|
uitate ca sunt carenajele pe acolo si la motor nu trebui nimic decat cadru si suportii care ii schimba pt ca a dat motoru jos. si inca nu stiu cat costa manopera o sa va spun cand iau masina adica peste 2 saptamani.
|
--------------------
Dacia Logan
1.6 16V
2006
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
Ma cam ia durerea de cap...
cred ca la banii astia imi luam unu chior...obosit la 4-5k si ii taiam fata cu totul si cred ca ieseam mai ieftin...unde mai pui ca mai vundeam si de pe el...mai putin elementele de AC |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
maoo87 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 April 10 ![]() |
Salut baieti ... am si eu o rugaminte ..am un logan 1.5 dci din 2006 si am avut probleme cu el ( auto aprindere , injectoare topite , pistom topit , turbo blocat, supape duse, ) am reusit sa schimb tot dar ...singura piesa care nu este originala este turbosuflanta. Iar masina nu trage cum tragea la inceput .. Vreau si un pret pentru o turbosuflata S.H. aveti? Pls... tel me
|
--------------------
Dacia
Logan - sedan
2006 Preferance
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:11 |