butoane geam electric spate
![]() ![]() ![]() |
butoane geam electric spate
alex_DNK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
|
||
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|||
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
mc pt schema, dar ma interesa in mod special o poza cu butoanele geam spate
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Gasesti la Dacia pe site
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
alex_DNK |
![]()
|
crede-ma k acolo am cautat prima data
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
Xs0LeNzAX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 March 10 ![]() |
Alex te astept pe id-ul meu .... gaby_ynferno_23
Vreau si yo poze cu masina ta imi place foarte mult si sa imi mai spui cate ceva ![]() |
--------------------
xXx Dacia xXx
xXx Solenza xXx
2004
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(alex_DNK @ 10 Mar 2010, 13:18) si .... http://www.dacia.ro/#/modele-si-preturi/no...-logan/interior apasa pe galerie foto ... This post has been edited by tribunul: 10 Mar 2010, 12:43 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Mai mult ca sigur lui ii trebuie o poza cu partea din spate a lor, cea cu contactele...
![]() Incearca si tu la un magazin de profil, ii faci rapid o poza cu ochiul. ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
alex_DNK |
![]()
|
nu bzn, imi trebuia o fotografie a butonului...p dacia.ro nu merge
![]() 10 Mar 2010, 16:47: stie careva cum pot afla semnificatiile pinilor unui buton cu ajutorul multimetrului? multumesc This post has been edited by alex_DNK: 10 Mar 2010, 16:47 |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
alex_DNK |
![]()
|
mc mult bzn...exact asta cautam
![]() |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
Coci12 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 April 10 ![]() |
Stiu ca e un post off-topic dar nu am mai gasit topic-ul despre lucrul asta si in plus citesc de vreo 4-5 ore despre probleme pe care trebuie sa le rezolv si eu la masina...
![]() Caut de ceva timp acele beculetze (ca niste LED-uri mai marishoare) care intra in componentza butoanelor de comanda inchidere centralizata si geamuri electrice fatza.......De unde, deci????? mentionez o intamplare a fratelui meu care a dus masina firmei (logan 1.6 16v) la service cu problema asta si i s-a spus ca i-a fost schimbat butonul de comanda si a fost emisa factura in valoare de 140 de lei. Am stans din dinti si mi-am demontat butonul fara sa am vreo idee cum se face......chiar banala operatia acum!!!! Totusi nu gasesc acele beculetze.......... Am citit undeva pe forum placerea unora de a folosi niste becuri colorate, dar care nu au efectul scontat datorita aparatorii de platic portocaliu care se afla intre receptor (fataza aceea de ex lacatzel) si bec. Ma gandeam sa gauresc (sa elimin) acele mici grilaje de pe protiunea ce duce la obstructia becului colorat........... Indrumari catre topic sau catre magazin......si nu targ Vitan ca n-am de gand sa ma duc pana acolo pentru un beculetz de 1-2 de lei (nu de alta dar ma bag si la cheltuieli - ca acolo e ca la shoping pentru femei)!!! Multumesc anticipat, CC This post has been edited by Coci12: 2 Apr 2010, 22:33 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPi
2007 [B]R3sp3cT,
CC[/B] |
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
eu la mine la solenza am avut un bec ars, si tot asa am cautat in stanga dreapta si nu am gasit, am mers la magazin si am luat un bec de bord de dacie 1310, si am scos becul din soclu in care intra el ,am desfacut acele 2 tablite din interior (care sunt pe post de dulie) si am prelungit sarmulitele alea 2 cu niste sarma litata, apoi lam bagaT la locul lui am stricat 3 becuti pana am reusit si acum merge foarte bine, are mai bine de 4 luni si nu am treaba Cost 3 lei
p.s. am rupt umpic din plasticul portocaliu ca este mai lung becul cu 2mm |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
adiya |
![]()
|
Se numeste bec de scala si se gaseste la magazin de componente electronice. Atentie ca exista si pentru tensiuni mai mici. Cereti ce trebuie sa nu aveti surprize.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:18 |