DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Zgomot fata!, Problema mare....

Mexes
post 21 Jun 2007, 08:47
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare.Am si eu o problema la SN mea...Cand merge in general pe suprafete denivelate sau mai intru printr-o groapa se aude din partea din fata un zgomot...o zgaltaiala, si mie imi face impresia k este de la bucse,pivoti....voi ce ziceti,ce sfaturi imi dati ???

--------------------
Dacia Super Nova Dacia Super Nova 2001 - IS-05-CCI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
di3g0
post 21 Jun 2007, 09:24
Post #2

Membru autentic

de cand nu le-ai mai schimbat?initial asta ar trebui sa fie,bucse,picoti...ca la gropile noastre trebuiesc schimbate lunar:d

--------------------
dacia break 1310 1987 - b 11 wji
totul incepe de la dacia
+
brandy_tdi
post 21 Jun 2007, 16:24
Post #3

Aerial Member

From: Bucuresti

In primu` rand verifica asa: si le elimini daca tot bate/troncane:

1. Bucsi bara stabilizatoare(4 bucati) (de regula la gropi din cauza lor ar troncani,ca se strica cauciucu`)

2.Posibil busi bascule(sincer e infunctie de kilometrii) dar astea se duc mai greu

3.Pivotii sigur sunt dusi in special pivotul pe partea dreapta se strica mai repede ca stangul.

4.) Verifica si oalele la amortizoare sa nu fie pline cu noroi/etc ca apar nistre trosnituri si zgomote asemanatoare...cand se umplu cu noroi.=> trebuie curatae si unse cu seringa.

P.S: am trecut prin toate chestiile astea si le-am rezolvat dar sa le iei sistematic. EU zic ca bucsile la bara stabilizatoare sunt duse.Sunt ieftine

--------------------
Renault Megane 2
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 08:46
Forum Renault