operatie ochi, strabism
![]() ![]() ![]() |
operatie ochi, strabism
adimicu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ma tem ca topicul la care te referi nu ti-ar fi de mare folos. Era cineva care facea reclama (fara prea multe argumente) unei clinici, daca nu ma inseala memoria, din Turcia. Dar a fost mai degraba un "autentic" topic de cafenea.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
stiu ca s-a discutat mai demult despre clinici din buc.as vrea sa stiu pareri ale forumistilor care s-au operat deja si m-ar putea ajuta.
|
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
http://www.eye.ro/index.php
Incearca cu incredere. Am pe cineva in familie care s-a operat de cataracta acum un an si jumatate fara probleme. Nu fac reclama, mai ales cand e vorba de sanatate. Supermultumit, foarte curata clinica, profesionisti, totul ca la carte, se lucreaza pe baza de programari, nici nu se pune problema de spaga, ba chiar s-ar putea sa te refuze in caz de asa ceva. |
--------------------
.
.
.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 19 Jun 2007, 10:10) deci nu e sigur ! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 14:45 |