DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Atuurile Loganului, fara invidii, calitati reale, lipsa problemelor

pedrovl
post 14 Jun 2007, 10:07
Post #1

pedrovl

Group: Members

Am deschis acest topic pentru ca nu am mai intrat demult pe forum si dupa ce am citit cu placere cateva topicuri observ ca evoluam, ca apar in continuare informatii interesante si utile , ca unii nu se sfiesc sa bata campii doar de dragul de a aduna ceva puncte...etc, etc. Din pacate cotidianul si iesirile destul de dese prin UE m-au tot impiedicat sa mai citesc rubricile carora le sunt fidel dar am incercat sa trag niste concluzii cu privire la Loganul pe care iubitorii de alte marci il cam hulesc...

1. Am 45.000 de km in 18 luni si NU am avut nici o problema importanta legata de aceasta masina
2. Consumul este impecabil si in oras si pe drumuri romanesti si pe drumuri europene
3. Nu-mi explic de ce doar in Ungaria consumul creste cu pana la 1 litru /100km (proba a fost facut cu 3 masini diferite inclusiv cu a mea de mai multe ori si rezultatul a fost acelasi)
4. Desi sotia mea a "reusit" sa se intoarca la 180 de grade la peste 80 kmph masina nu s-a rasturnat asa cum incercau unii sa spuna ca este o masina instabila.
5. Daca masina este "tratata" cu combustibil de calitate, uleiuri bune, filtre originale nu creeaza nici un fel de probleme in regim de exploatare normala (normal -din punctul de vedere al unui sofer cu peste 1 milion de km la activ = viteza moderata in orice situatie, demaraje pana in 3000 rpm , cu exceptiile necesare, evitarea gropilor pe cat posibil)
6. Singurul aspect legat de DCi care poate fi un minus ar fi viteza maxima destul de redusa in conditiile in care pe anumite autostrazi (cele mai bune din Italia si Germania unde limitele de viteza sunt mai mari) la peste 140 - 150 km/h masina este aproape de viteza maxima ceea ce inseamna ca oboseste. Personal nu ma deranjeaza sa rulez cu 130kmph chiar si acolo unde este permis 150kmph dar uneori se simte o oarecare lipsa de putere .

Cam acestea ar fi principalele atuuri la care se pot adauga costruiel relativ reduse de intretinere daca suntem atenti la revizii sa nu se umfle artificial notele de plata....

Drum bun tuturor !

--------------------
DACIA DUSTER 1,6 16v 4x4 Laureate
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lostboy
post 14 Jun 2007, 10:15
Post #2

Finding my way!

iar măi......?!?!

--------------------
. . .
+
dRg
post 14 Jun 2007, 10:26
Post #3

Membru autentic

From: Galati

lurk0000.gif

--------------------
VW Bora 1.9 TDI 115CP 2000 Highline - XXXX
+
DFA
post 14 Jun 2007, 10:45
Post #4

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

Există topic dedicat pentru așa ceva: http://www.daciaclub.ro/Logan-Impresii-si-...lor-t25095.html

Ca atare, inițiatorul este sancționat și acest topic închis.

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 13:05
Forum Renault