RCD pre Sept 2006 (Phillips) - nu ejecteaza CD-ul!
![]() ![]() ![]() |
RCD pre Sept 2006 (Phillips) - nu ejecteaza CD-ul!
Arhimede |
![]()
|
||
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ce player?
Da vreun semn ca ar vrea sa scoata cd-ul? (sunet, ceva) De cand iti face asta? Ai facut ceva deosebit in perioada respectiva? Ai incercat sa resetazi playerul? |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ambition cu radio-cd-ul sHtandard.Scoate acel sunet pe care-l scoate cand nu e CD-ul in el.Nimic neobisnuit..poate ca a stat mai mult masina -in rest numai lucruri normale(pana cand...).
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ala care fuse mai pana acum (philips) sau asta nou, cu fata detasabila blaupunkt?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Arhimede |
![]()
|
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
don_racom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ii slaba cureaua. nimic important. se schimba usor de unu care se pricepe. am patit si eu. daca il lovesti usor nu iese?
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Europa 4 lucruri il definesc pe barbat: casa, masina, sotia si pantofii.
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
fiindca tot e acest topic, hop si eu cu problema:
am aceslasi model de cd player merge ok si nu sare deloc. dar din cand in cand imi face cate o figura, in sesnul ca nu da cd afara dar cum: da sa-l dea si de bloceaza in iesirea aia cu bureti. si ca sa iasa bag degetetul intre acei bureti si pe urma iese. are cineva idee asta de la ce este? ms de raspunsuri |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
inginerum |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 December 06 ![]() |
La acest cd-radio mecanismul de ejectare nu este conceput cu sistem curea ci cu motor de curent continuu cu alimentare reversibila si sisteme reductoare .
La al meu a facut la fel , am descoperit ca pe partea de loading merge corect , in schimb nu imi da alimentare la eject. A mai ramas sa vad care face chestia asta, dar ramane dupa sarbatori. |
--------------------
Logan
Ambition
2005
- SV07HPF
|
|
alex_r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 30 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Si eu am avut aceeasi problema la player. Degeaba am tot batut in el ca nik n-am rezolvat. A scos singur CD-ul dupa 2 zile. Nici aku nu m-am lamurit ce a avut.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition (Diesel)
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Aceeasi prb si la mine..., cred ca e de la blank-ul folosit... OFF Topic : Voua va da ERR CD si scoate cd-ul afara?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
Angelescu Cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 11 April 06 ![]() |
La un drum de Germania dupa ce am ascultat 8 ore un CD original cand sa-l scot vibra si nu a vrut sa iasa!Cand am dat eject am bagat putin si incet un alt CD pe fanta si nu a mai vibrat CD-ul si a fost ejectat!Dupa un timp am bagat iara acelasi CD si dupa ce sa incalzit nu a mai vrut iara sa fie ejectat!Banuiesc ca CD-ul este problema dupa ce se incalzeste se deformeaza si nu mai sta centrat si intra in vibratii!
|
--------------------
Dacia
Logan
- xxx
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai si ce e de facut?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
bobiro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 6 May 07 ![]() |
Subscriu! Am varianta Ambition cu Blaupunkt instalat din fabrica...nu-mi iese cd-ul, nu se aude nimic, in 10-15 secunde....comuta automat pe radio...e stresant, avand in vedere ca am LGN-ul de o luna
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
2007 1,5DCI
|
|
aammmmmmggggggg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 November 06 ![]() |
Daca mai aveti garantie la LGN nu se schimba cd player-ul cu altul nou?La mine imi da eroare cd cand este zgariat da asta e.Eu am schimbat "unitatea centrala" la alarma pe garantie din motivul ca nu imi suna sirena cand dadeam cu spatele.
|
--------------------
dacia
logan
11.2005-ambition
- BR
|
|
bobiro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 6 May 07 ![]() |
QUOTE(bobiro @ 9 Jun 2007, 14:38) Subscriu! Am varianta Ambition cu Blaupunkt instalat din fabrica...nu-mi iese cd-ul, nu se aude nimic, in 10-15 secunde....comuta automat pe radio...e stresant, avand in vedere ca am LGN-ul de o luna ![]() 3 zile a fost problema, apoi intr-o zi, dupa ce am pus fata detasabila, s-a auzit motorasul si am scos CD-ul....prima data cand se mai intampla...am zburat la garantie ![]() |
--------------------
Logan
Ambition
2007 1,5DCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:34 |