Tensiometru, Unul ieftin si precis
![]() ![]() ![]() |
Tensiometru, Unul ieftin si precis
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Corect. Nu Măicuța Domnului trăznește pe cineva.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Stim, sfintul Ilie se ocupa cu asta, dar omul asa zicea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dorea să-l bage-n ceață pe diaconuliviu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Shush lasand gluma la o parte, iti recomand asta sau asta
Preferabil primul, tine bateria mai mult si nu ai probleme daca se foote supapa de la motorasul care umfla manseta. Plus ca la ala manual poti sa dai tu la pompita cat te simti de cu tensiune sau nu. La cel automat ala baga ca prostu' pana ajunge la maxim si apoi desumfla. Ai garantie 3 ani la ele. Tu decizi daca merita aia 60 de lei in plus sau nu pentru ceea ce stie sa faca. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ok, deci iau M3-ul. Multumesc frumos !
This post has been edited by Shush: 18 Sep 2013, 15:11 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
Am vazut eu un film in care, cu un M4, ii scapai pe toti de tensiune. Mai bun ala.
This post has been edited by corbex: 18 Sep 2013, 14:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dacă-ți permiți, poți lua un M5. Musai alb
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Mi-as lua negru fara sa stau pe ganduri
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Să-ți ajute Dumnezeu! Că de la mine din curte sigur nu-l iei.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(DragosP @ 18 Sep 2013, 14:11) QUOTE(DragosP @ 18 Sep 2013, 14:15) "Vise, taica, vise" era raspuns la replica lui Corbex, dar mai degraba se potriveste la ce scrii. This post has been edited by diaconuliviu: 19 Sep 2013, 06:45 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
DragosP |
![]()
|
Bine fiule.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Piei...
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
DragosP |
![]()
|
Blănuri...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Alydor @ 18 Sep 2013, 15:17) Shush lasand gluma la o parte, iti recomand asta sau asta Preferabil primul, tine bateria mai mult si nu ai probleme daca se foote supapa de la motorasul care umfla manseta. Plus ca la ala manual poti sa dai tu la pompita cat te simti de cu tensiune sau nu. La cel automat ala baga ca prostu' pana ajunge la maxim si apoi desumfla. Ai garantie 3 ani la ele. Tu decizi daca merita aia 60 de lei in plus sau nu pentru ceea ce stie sa faca. Suma respectelor, Alydor Cred ca mai toate vin cu o manseta de max. 32 cm, alege unul cu o manseta mai mare de 32 cm. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
Dezavantajul celor cu incheieturi groase.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
cumpara omron M3 si atat.nimic altceva!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 13:20 |