Dance-ul anilor 80-90, Un fel de kitsch cu aere
![]() ![]() ![]() |
Dance-ul anilor 80-90, Un fel de kitsch cu aere
ageana |
![]() ![]()
|
||
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
sincer, mie muuuuuult mai mult mi-a placut hip-hop-ul anilor 80-90 decât rahatul de după 2000....
|
--------------------
.
.
.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Tupac nu seamana cu Susanu, cunoscatorule !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Lostboy |
![]()
|
depinde ce înțelege el sau tu prin muzică veche. Eu cred că inițial treb definit termenul de muzică veche. După aia putem începe discuția.
|
--------------------
.
.
.
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
ageana
Dance-ul anilor 80 numa' kitch nu e. S-a definit foarte bine, a evoluat foarte mult. Intradevar sunt mai easy si din punct de vedere compozitional, dar si la versuri, dar kitch.....departe. Iar faza cu aerele nu cred ca sunt vina genului muzical ci aerele vin de la colegul tau. El se crede mare cult ca asculta muzica veche, nu kitch contemporan. Iar muzica nu este doar rock-ul, mai ales ala care il asculti tu. Este crema intradevar, sunt intrati in istorie, ABBA la fel, dar nu numai asta este muzica. Spune-mi tu ca Spandau Ballet ii kitch, spune-mi tu ca Nena e kitch (e easy, dar chiar kitch ?? ![]() ...si asa mai departe...... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ageana |
![]()
|
Sunt si unii mai rasariti, dar M-A DISPERAT asta cu melodia "It`s a beautiful life o, ooo" si altele de genul asta.
Intr-adevar, m-am exprimat incorect, aerele sunt ale "cultilor" care le asculta, nu e vina muzicii. Ah, si nu ascult numai rock. In masina de ex. am 70% din CD cu Bitza, GrasuXXl, Parazitii etc. + Queen, Eagles, Cargo, putin Abba + niste muzica gen radio deea This post has been edited by ageana: 12 Jul 2007, 10:09 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Il trimiti frumos sa isi cumpere niste casti
Daca nu e receptiv la aceasta idee, iei boxele si i le vari in urechi. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Daca el te dispera cu muzica lui, baga-i si tu manele in oftica
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ageana |
![]()
|
Pai nu, ca atunci ma disper pe mine mai rau... El mai asculta manele, dar specifica: "numai d-alea bune"
![]() LE: l-am potolit! ![]() This post has been edited by ageana: 12 Jul 2007, 11:02 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
driverx |
![]()
|
e clar.....tare tipu'
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lostboy |
![]()
|
e multivalent de-a dreptul.....
ageana, te-a facut deja la faza asta ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nenea ageana, invata si matale ca PUBLICUL decide daca un gen de muzica e kitsch sau nu. Ca tie nu-ti place, e problema ta, nu trebuie sa ascultam Guns-n-roses pentru ca restul "nu e muzica".
Mie de exemplu nu mi-a placut niciodata hip-hop-ul, pentru ca eu sunt mai optimist din fire, n-o sa ma incalzeasca niciodata versurile triste din respectivele melodii, dar asta nu inseamna ca pun la zid respectivul gen de muzica, cum faci tu cu ceea ce nu-ti place. Au fost, au trecut, etc. Cati crezi ca ar mai asculta cu placere Andre acum, chiar daca pe vremuri erau fani? Acum ar parea puerile respectivele melodii. |
--------------------
.
.
.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sunt mort dupa muzica anilor '80:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
veeeesnica pomenireeeeeeeee....
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() ![]() ce inseamna obsesia...... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
"Tu esti femeia visurilor mele, Cand sunt cu tine parca-mi dai putere..."
"Chicalaca cichi cha, cica, cica cichicha..." This post has been edited by 2dor: 13 Jul 2007, 11:28 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Sincer nu mai stiu unde am auzit-o...
"As da zile de la mine, sa mai dau cu Loganu'n tine...Tu m-aduci la disperare, ca Loganul meu moare..." This post has been edited by 2dor: 13 Jul 2007, 11:51 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
"E Carla, Carla, Carla, moare francezu de ea, are de toate, are de toate, are putere si are de toate, si are barbatu cu noroc sa faca bani cand sta pe loc."
This post has been edited by 2dor: 13 Jul 2007, 11:55 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
semit |
![]()
|
O Prea Marite Ascultator de Manele...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
2dor |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
driverx |
![]()
|
2dor. Asa ma manca dejtele sa scriu pe calculator niste coordonate destinatie pentru o bombita nucleara. Norocu tau ca nu iti stiu coordonatele
![]() ![]() ...manelistule.... ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
Faza misto e ca nu ascult manele domnule driverx. Semnat un ascultator de MUZICA.
"Bruneta'i perversa, e la interes..." This post has been edited by 2dor: 13 Jul 2007, 12:07 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 16:23 |