Sa ma "laud".., :P
![]() ![]() ![]() |
Sa ma "laud".., :P
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E cea mai buna alegere...
Ce rost are sa te chinui ani de zile in sa, prin praf, prin ploaie, in soare... cand poti s-o termini repede, dupa cativa km... daca apuci sa faci atatia ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Lexy, nuuuuuuuuu
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skywalker @ 11 Jun 2007, 23:44) Nu este chiar asa..am vrut sa fac scoala undeva unde sa ma invete mai mult decat poligonul ala clasic de examan si unde chiar sa prinzi unele lucruri..iar vizitele medicale chiar nu am avut timp sa ma duc eu sa le fac si am preferat sa dau un ban in plus si sa stiu ca nu alerg eu pe la cozi cu sarumana. vis-a-vis..eu zic sa nu-ti mai dai cu presupul daca nu ma cunosti. Spre deosebire de multi posesori de A, eu am totusi o varsta si implicit un pic mai multa minte ![]() kAndrei: multumesc de urari insa nu te-am uitat asa ca te rog sa-mi spui cand esti tu pe strada ca sa stau eu acasa ![]() Muttley: Nu, nu este deloc cea mai fericita alegere ptr un incepator.[ si nu n-ai fost rautacios relax ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
N-are nicio legatura varsta cu indemanarea, ba din contra
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Lexy @ 12 Jun 2007, 08:34) ..iar vizitele medicale chiar nu am avut timp sa ma duc eu sa le fac si am preferat sa dau un ban in plus si sa stiu ca nu alerg eu pe la cozi cu sarumana. Sa-ti fie rusine, da, stiu, toti fac, dar nu te scuza cu nimic. Nu glumeam cu spaga, din pacate vad ca aveam dreptate. Parerea mea e ca la moto in special, vizitele nu trebuie sarite! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti cred ca ati vrea s-o incalecati putin...
pe motocicleta lui Lexy... This post has been edited by 2dor: 12 Jun 2007, 12:08 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Dar n-a fost spaga, a platit un serviciu
![]() Lexy, unde-ai facut scoala? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si a testat curierul in locul ei?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu, le-a spus alora ca totu-i in regula
![]() 2dor, eu as incaleca-o, dar banuiesc ca nu e a ei. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
Trebuie topic..."cum se face ca ele incaleca numai de la hayabusa in sus"
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mai sus de Hayabusa nu prea ai ce incaleca
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai sus de Hayabusa e Angelina Jolie!
Spun eu... This post has been edited by 2dor: 12 Jun 2007, 12:27 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
E deja incalecata
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 12 Jun 2007, 12:01) In afara faptului ca's sanatoasa tun dar dusa cu capu' nu aveam ce noutati sa aflu de la vizita medicala. Si da ai dreptatte nu ar trebui sa fie sarite mai ales ptr permis indiferent de categorie insa daca toata lumea o face io de ce sa stau la coada si sa ma invoiesc 3 zile de la job ca sa stau pe la usi cu toate babele si mosii?!?! Cat despre incalecat ![]() ![]() vis a vis....asta inseamna ca cu cat cresti in varsta scade indemnarea? Aha bun..si eu care credeam ca vinul mai "vechi" e mai bun... ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, vis-a-vis se refera la faptul ca odata cu varsta scad reflexele si precizia.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Lexy |
![]()
|
Ahhh..domne se poate. Da totusi nu am 78 de ani ci's nascuta'n 78
![]() Multumesc inca odata de urari, la fel ca in momentul cand mi-a venit masina am simtit nevoia sa-mi impartasesc bucuria unui lucru care mi l-am dorit ... Toate cele bune! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Muttley |
![]()
|
Eu mai cu drag mi-l amintesc p-ala cu tatuajul
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Vezi Moto GP, Formula 1, unde peste 35 de ani rar mai gasesti piloti
![]() Si vorbeam de mersul pe 2 roti, cu cat mai devreme (ca varsta) incepi sa mergi, cu atat deprinzi mai repede secretele. Daca se face treptat, odata cu varsta si urcarea in clase (de putere), este perfect. Una e sa fii pusti si sa te urci pe ceva mic (scuter, crosuri mici, alte motociclete mai putin performante) si alta e sa ai peste 25 de ani, posibilitati financiare si dorinta de a-ti achizitiona ceva puternic. Multi se arunca cu capul inainte, unora le iese , dar celor mai multi, nu. Sunt de acord ca de la o anumita varsta iti stapanesti mai bine instinctele primare, dar tocmai acest instinct de conservare va prelungi perioada de acomodare, timp in care esti foarte vulnerabil(a). La unii motociclisti/soferi, aceasta perioada tine toata viata. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Lexy |
![]()
|
M-am linistit..inseamna ca mai am 7 ani de plimbare!
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
2dor |
![]()
|
Lexy eu o stiam pe aia cu gaina batrana face...
This post has been edited by 2dor: 12 Jun 2007, 15:01 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
E mai simplu de evitat accidentele cu motocicleta deoarece este foarte mica. Problema este alta: cu cat o incaleci mai mult cu atat ti se ingreuneaza piciorul.
![]() Felicitari, si nu uita sa-ti refaci testamentul, acum ca esti donatoare universala de organe, nu se stie,ai putea salva viata cuiva. ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
Fratilor ! da tare o mai speriati pe fata asta ...
FELICITARI pentru A. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Uite-te la link-ul asta ca e proaspat, s-a petrecut ieri in Ungaria. Sa nu faci asa ceva !!!
![]() Bineinteles, au murit amandoi meseriasii. ![]() http://tv2.hu/2007-06-11/Videora_vettek_a_...VaGATLAN_VIDEO/ Asta e din categoria : mi-am luat si eu motor si vreu sa imi filmez moartea in direct. L.E. : mi-a tradus cineva din maghiara : se pare ca vinovatul a supravietuit, celalalt e mort, saracul. This post has been edited by prody: 12 Jun 2007, 19:14 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
felicitari LEXY ,sa fie cu noroc(nu era mai frumos Sexy?
![]() This post has been edited by FireChief: 12 Jun 2007, 21:20 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(prody @ 12 Jun 2007, 18:31) Uite-te la link-ul asta ca e proaspat, s-a petrecut ieri in Ungaria. S bufferelés ![]() In rest, Doamne fereste ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
am vazut in wiena motociclisti cu motociclete "tari" care mergeau cu 50 in oras.am vazut si un lamborghini galben cu numere arabe care mergea la fel ca celelalte masini adica regulamentar. deci se poate. nu te obliga nimeni sa mergi cu 200 pe magheru numai pentru ca motorul tau e puternic .
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
prody |
![]()
|
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 12 Jun 2007, 09:34) kAndrei: multumesc de urari insa nu te-am uitat asa ca te rog sa-mi spui cand esti tu pe strada ca sa stau eu acasa ![]() in scurt timp o sa te anunt cand ies pe strada, sa-mi lasi un nr de telefon, pentru ca voi fi si eu pe doua roti. ceva mic 49 cmc....asa ca stai linistita. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 01:04 |