alternativa la yahoo photos?, free photo share
![]() ![]() ![]() |
alternativa la yahoo photos?, free photo share
crocky |
![]()
|
||
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(crocky @ 21 Jun 2007, 10:23) ...la yahoo photos, care se inchide in curand?... Mai, tu sigur ai primit vreun mail de atentionare. Posteaza-l aici sa stim si noi sa nu ne ia inchiderea prin surprindere... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia/Renault
0.9TCe/1.9dCi
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Chiar se inchide, nu este doar un zvon. Eu mi-am mutat pozele ieri pe FlickR.
Raspunsul la intrebarea "De ce se inchide Yahoo Photos?" il gasiti aici |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Stai ca nu am inteles prea bine. Nu o sa mai pot trimite poze pe mess sau o sa mi se stearga toate pozele din mail?
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie-mi place PicassaWeb de la Google. Google rulz
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
QUOTE Stai ca nu am inteles prea bine. Nu o sa mai pot trimite poze pe mess sau o sa mi se stearga toate pozele din mail? Yahoo Photos este un serviciu care iti permite sa uploadezi fotografii pe Yahoo si sa le organizezi in albume. Poti sa il consideri un backup la fotografiile care le ai prin calculator sau pe cd-uri. Nu are legatura cu pozele trimis pe mess sau pozele din mail. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
crocky |
![]()
|
With Picasa Web Albums, you get 250MB of free storage....
Acum experimentez shutterfly si snapfish, dar par departe de yahoo... |
--------------------
Dacia/Renault
0.9TCe/1.9dCi
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@crocky - "More free storage You now have 1GB (and counting!) of free storage"
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:27 |