Suport info la "no name"?, Teapa cu alarma
![]() ![]() ![]() |
Suport info la "no name"?, Teapa cu alarma
mecanicul_martian |
![]()
|
||
![]() Membru cu Renault! Group: Members Posts: 117 Joined: 11 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
1.4, 8 V, 2005 "Invingatorii scriu istoria, invinsii scriu literatura!" - I.C.
|
|||
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Eu am montat zilele trecute o alarma Maat 679 Hands Free la ei si au fost destul de ok.
This post has been edited by nicu022003: 8 Jun 2007, 15:52 |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
HappyBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
Daca ai acte in regula si poti dovedi ca a fost montata si distribuita de acea firma,banuiesc ca te poti adresa OPCului....Am avut si eu unele probleme,pe care OPC ul mi le a rezolvat,e de durata dar merita sa incerci....
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
tot ce are e o eticheta pe care scrie "Area protected by Seleniu". Ar trebuisa intrebe fostul proprietar ce-i cu alarma, poate eticheta e pusa la misto si aia de la Seleniu sunt nevinovati
|
-------------------- |
|
mecanicul_martian |
![]()
|
![]() Membru cu Renault! Group: Members Posts: 117 Joined: 11 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Am facut rost de toate actele. Am gasit un avocat care ma poate ajuta. Vom merge sa discutam cu reprezentantii firmei si apoi vom vedea daca demaram procedurile de actionare in judecata.
|
--------------------
Renault
Clio
1.4, 8 V, 2005 "Invingatorii scriu istoria, invinsii scriu literatura!" - I.C.
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Eu cred ca ai ajuns cam departe.
Cel mai bine rezolvi treaba pe cale amiabila. |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mecanicul_martian @ 27 Jun 2007, 17:52) Am facut rost de toate actele. Am gasit un avocat care ma poate ajuta. Vom merge sa discutam cu reprezentantii firmei si apoi vom vedea daca demaram procedurile de actionare in judecata. spune-ne macar incadrarea juridica a faptei pentru care ii dai in judecata ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 00:06 |