DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Suport info la "no name"?, Teapa cu alarma

mecanicul_martian
post 7 Jun 2007, 21:34
Post #1

Membru cu Renault!

Group: Members
From: Bucuresti

Am cumparat o SuperNova la mina a doua. Am avut inca de la inceput probleme cu alarma. Recunosc, domnilor, nu ma pricepeam deloc la sisteme de alarma sau la chestii electronice. L-am intrebat pe fostul proprietar citeva aspecte legate de alarma, dar acesta nu a stiut. Am observat pe unul dintre geamurile laterale un colant pe care scria "Area protected by Seleniu". Am fost la acea firma, am platit o taxa de 5 lei (nu am primit chitanta!), baietii de acolo mi-au desfacut 4 (patru) suruburi, au precizat ca pe carcasa alarmei nu scrie nimic, au ridicat din umeri, si-au vazut mai departe de treaba. Nu doresc sa las situatia asa.
Precizare: firma SELENIU a montat o alarma "no name" si nu poate sa-mi ofere suport tehnic si informatic asupra produsului. Am luat legatura cu un anume domn Daniel (se pare ca e seful de acolo), dar nu s-a rezolvat nimic. Nici favorabil, nici nefavorabil.
Nu recomand instalari de sisteme de alarma la acea firma. S-ar putea sa aveti surprize neplacute. Nu au oferit nici macar contra cost un manual pentru utilizarea produsului. Nici nu aveau cum, deoarece alarma era facuta "pe vapor".
Drept bonus, am primit ban permanent pe forumul firmei SELENIU. Moderatorul acelui site nu are nevoie de clienti nemultumiti. Acel individ (Daniel) mi-a ingradit dreptul la libera exprimare, insa asta este o alta poveste.
Intrebare: ce as putea face in continuare? Exista vreo reglementare, vreo lege care ma poate apara? As putea apela (cu incredere) la faimosul OPC (actualmente ANPC)? Multumesc anticipat!

--------------------
Renault Clio 1.4, 8 V, 2005
"Invingatorii scriu istoria, invinsii scriu literatura!" - I.C.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nicu022003
post 7 Jun 2007, 21:41
Post #2

membru

Eu am montat zilele trecute o alarma Maat 679 Hands Free la ei si au fost destul de ok.

This post has been edited by nicu022003: 8 Jun 2007, 15:52

--------------------
Volkswagen Golf 2010 - B184PAN
+
HappyBoy
post 10 Jun 2007, 11:52
Post #3

Membru autentic

Daca ai acte in regula si poti dovedi ca a fost montata si distribuita de acea firma,banuiesc ca te poti adresa OPCului....Am avut si eu unele probleme,pe care OPC ul mi le a rezolvat,e de durata dar merita sa incerci....

--------------------
Renault Clio Symbol 2005
Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009
Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010
+
Smiley
post 10 Jun 2007, 22:24
Post #4

Membru autentic

tot ce are e o eticheta pe care scrie "Area protected by Seleniu". Ar trebuisa intrebe fostul proprietar ce-i cu alarma, poate eticheta e pusa la misto si aia de la Seleniu sunt nevinovati

--------------------
+
mecanicul_martian
post 27 Jun 2007, 16:52
Post #5

Membru cu Renault!

Am facut rost de toate actele. Am gasit un avocat care ma poate ajuta. Vom merge sa discutam cu reprezentantii firmei si apoi vom vedea daca demaram procedurile de actionare in judecata.

--------------------
Renault Clio 1.4, 8 V, 2005
"Invingatorii scriu istoria, invinsii scriu literatura!" - I.C.
+
nicu022003
post 27 Jun 2007, 17:00
Post #6

membru

Eu cred ca ai ajuns cam departe.
Cel mai bine rezolvi treaba pe cale amiabila.

--------------------
Volkswagen Golf 2010 - B184PAN
+
Smiley
post 28 Jun 2007, 10:00
Post #7

Membru autentic

QUOTE(mecanicul_martian @ 27 Jun 2007, 17:52)
Am facut rost de toate actele. Am gasit un avocat care ma poate ajuta. Vom merge sa discutam cu reprezentantii firmei si apoi vom vedea daca demaram procedurile de actionare in judecata.
*

spune-ne macar incadrarea juridica a faptei pentru care ii dai in judecata smile.gif

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 00:06
Forum Renault