[pentru politehnisti] Bariera de la rectorat
![]() ![]() ![]() |
[pentru politehnisti] Bariera de la rectorat
dandrei |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bariera se ridica daca folosesti cartela pe care a pierdut-o Androneasca in parlament?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
faza tare e ca s-a facut si 20 de mi intrarea!sa le .........
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Deci Androneasca are carne.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.381 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E portbagajul la Leganza plin! Mai bine cu motocicleta, si intrati pe la Economu Cezarescu!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu se mai poate lua nici pe la imst.au pus stalpi:)
deci pe 2-7 iulie va astept la constanta:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu ati auzit de la mine...cu legitimatie de MIRA merge...dar trebuie sa fii putin mai tare in gura. Oricum, mi se pare o idiotenie ce au facut astia. Sunt de acord cu plata la intrare, dar nu cu bariera la rectorat.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
strainu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce e MIRA?
Luni dupa-masa sper sa am ceva mai multe informatii despre posbilitatile de protest. Daca ne hotaram sa iesim cu masinile, cred ca 29 e cea mai buna data, atunci aproape toata lumea are examen ![]() |
--------------------
Peugeot
107 1.0E
TWO
- AG - 0533... "Software is like sex - It's better when it's free" - Linus Torvalds
|
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
cred ca voia sa zica legitimatie de MISA
![]() |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
Sony |
![]()
|
P-aia o are Ainstain!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
valentin_carlan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 1 January 07 ![]() |
ma declar si eu prezent la un viitor protest!!!
ca si profesorii si noi studentii avem tot dreptul sa circulam pe acolo cu masinile! ca suntem ai lor si daca ma intreaba cineva cu ce ma ocup, ii raspund ca sunt student la politehnica (...cu remuscarile de rigoare ![]() nu numai sa putem ridica bariera, dar sa ne scuteasca si de aberanta taxa de intrare!!! e de mers pana la capat! gros mai au obrazu spunand ca repara drumu din banii aia! ei repara drumuri pe banii la studenti... mai am cel putin 2 colegi cu masini pe care as putea sa-i convoc la protest. sa facem ceva organizat prin care sa aratam ca intradevar suntem studenti acolo si sa atragem atentia ca e anormal ceea ce ne fac. |
--------------------
dacia
1410 L
1995 berlina
- B 53 PJK
|
|
Cos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 8 January 05 ![]() |
Mai bine un protest la admitere.. sa nu mai lasam si pe altii sa se nenoroceasca cum am facut-o noi intrand in Poli... M-am saturat de jepcarii astia din UPB. Oare nu-i vede nimeni ? Taxa studiu pe an colosala in comparatie cu alte facultati, taxa credite imensa, taxa intrare in incinta campusului, bariere si garduri... macar daca am avea laboratoare dotate si ore de curs care sa justifice banii astia. Acum au mai marit si taxa de intrare..2 lei ca de termopanele de la secretariat nu au fost pe gratis.
|
--------------------
Dacia
Li
2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu aproape mi-am ratat cariera de sportiv din cauza UPB.si ma oftic ca de aici nu am invatat nimica nou.numai prostii.uite o poza:) cum sa-ti mai arda sa stai la ore cu nea aurel,cand e asa de frumos la mare
![]() Attached thumbnail(s) 18.jpg ( Size: 47.05k ) Number of downloads: 46 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.381 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
Io eliberez numai la buda. La buda, nu la Buda, proful de Mecanisme.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
pe mine nu ma deranjeaza bariera, am cartela
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
valentin_carlan |
![]()
|
da sa tragem si noi la xerox!
![]() doar asta mi-a venit in cap, cred ca e evident ca sunt in poli! ![]() |
--------------------
dacia
1410 L
1995 berlina
- B 53 PJK
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Sony |
![]()
|
Saptamana de evacuarea s-a intrunit o comisie de evaluare a politehnicii si la ea au fost invitati reprezentantii studentilor pentru a-si exprima punctul de vedere. Dupa aceasta, cei care si-au varsat oful au fost chemati la cabinetul androneascai pentru ora sexuala de rigoare!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
valentin_carlan |
![]()
|
...deci ce se mai aude de eventualul protest? acum ca s-a incheiat si sesiunea noastra... ca am chef de claxoane in fata la rectorat
![]() |
--------------------
dacia
1410 L
1995 berlina
- B 53 PJK
|
|
strainu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul voi merge in tribunal pentru o amenda luata pentru ocolit bariera, asa incat prefer sa ma abtin de la proteste. D-aia nu s-a mai auzit nimic de la mine
![]() |
--------------------
Peugeot
107 1.0E
TWO
- AG - 0533... "Software is like sex - It's better when it's free" - Linus Torvalds
|
|
valentin_carlan |
![]()
|
cum adica amenda pentru ocolit baiera? ai intrat pe contrasens sau cum?
|
--------------------
dacia
1410 L
1995 berlina
- B 53 PJK
|
|
strainu |
![]()
|
M-am suit pe iarba
![]() ![]() This post has been edited by strainu: 30 Jun 2007, 13:42 |
--------------------
Peugeot
107 1.0E
TWO
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
si cine ti-a dat amenda? portaru' ?
![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 09:07 |