montare boxe ..., care este cel mai bun service?
![]() ![]() ![]() |
montare boxe ..., care este cel mai bun service?
alexandru0411 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 26 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2004
|
|||
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
praxis |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 73 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Eu iti recomand sa ti le montezi singur... te cam usuca la service. Eu mi-am luat boxe ovale pe spate acum un an, si am stat 2 luni cu ele in casa pt ca pe unde intrebam imi cereau 70 - 80 RON sa-mi faca doua gauri... (am berlina si nu avea gauri date). Pana la urma am dat singur gauri cu o bormasina (gaura langa gaura), apoi le-am finisat cu flexu' (m-a ajutat cineva sa dau luneta jos, nu am gasit alta solutie). A iesit super bine. De tras cabluri e foarte simplu, cabluri si papuci gasesti la piata.
Spor la treaba! |
--------------------
Dacia
1310 L + GPL
1996
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
nu trebuia sa dai luneta jos neaparat
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alexandru0411 @ 14 Jun 2007, 06:56) salut! tocmai ce mi-am achizitionat niste boxe ovale si inca unele mici de 13'' si nu stiu unde sa le montez ... imi este frica sa ma duc la orice neajuns fiindca am prieteni cu usi stricate , etc cu alte cuvinte ... imi puteti recomanda un atelier unde sa le monteze bine ? ms din ce oras esti? |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 16:36 |