Semnalizatoare laterale
![]() ![]() ![]() |
Semnalizatoare laterale
giany911 |
![]()
|
||
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca e berlina cu zambetu' lui iliescu (CN4, faruri rotunjite), atunci ai semnelele ovale. Ca sa le scoti bagi mana pe dupa aripa si apesi pe clemele laterale si impingi afara semnalul cu totul. Teoretic se poate scoate doar fasungul (se roteste) dar posibil sa fie plin de pamant si sa nu poti
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Da e destul pamant acolo, o sa caut clemele alea. Si ce becuri imi trebuie ?
|
--------------------
Dacia
Berlina
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
madendre |
![]()
|
![]() posesor scooter KTM Group: Members Posts: 188 Joined: 30 January 07 ![]() |
uite ceva poze sa te ajute
pe becuri scria 12v 4w poti sa pui si de 5w nui nici o problema ![]() Attached thumbnail(s) Imagine_40_.jpg ( Size: 41.4k ) Number of downloads: 88 Imagine_39_.jpg ( Size: 40.63k ) Number of downloads: 59 |
--------------------
DACIA
NOVA
2000 GTI
- SB-19- nam gagica ma parasit viata merge inainte [B][COLOR=blue]
|
|
giany911 |
![]()
|
Merci foarte mult, se poate sa am un bec din acela intr-o tursa primita odata cu masina, pe al doilea se pare ca trebuie sa il cumpar. Multumesc pt. poze sunt lamurit
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
curata contactele din semnal, cele pe care vin becurile, si papucii de la fire pentru ca sunt pline de mizerie sau oxidate
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
giany911 |
![]()
|
Am reusit sa scot becurile, cu mici probleme, la semnalizatorul din stanga 1 fir era rupt, iar la cel din dreapta l-am rupt eu cand am scos becul
![]() This post has been edited by giany911: 7 Jun 2007, 17:45 |
--------------------
Dacia
Berlina
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
poti sa tragi un nou fir de + direct de la semnalizatorul din fata..cel de langa far....si - isi ia de pe caroserie..si o sa mearga..
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Acele lampi au doua fire, deci masa separata, nu de pe caroserie. Trebuie tras fir de masa.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Eu am lucasuri de wv si se vad marfa
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
giany911 |
![]()
|
Am sa ma duc maine sa caut niste semnalizatoare sa vad ce pescuiesc, poate gasesc unele albe
![]() This post has been edited by giany911: 8 Jun 2007, 18:39 |
--------------------
Dacia
Berlina
|
unikat45 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 May 06 ![]() |
vezi ca poate becurile sunt bune.. asta se poate verifica relativ usor problema este ca semnalizatoarele astea merg oarecum in serie.. daca la unul e becul ars, nu face contact sau e vreun fir rupt nici celalalt nu va merge chiar daca e bun.. eu asa am patit si pana nu le-am pus la punct pe ambele nu a mers..
|
--------------------
Dacia 1310
Dacia 1310
1999
- IS 01882
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(unikat45 @ 8 Jun 2007, 23:29) vezi ca poate becurile sunt bune.. asta se poate verifica relativ usor problema este ca semnalizatoarele astea merg oarecum in serie.. daca la unul e becul ars, nu face contact sau e vreun fir rupt nici celalalt nu va merge chiar daca e bun.. eu asa am patit si pana nu le-am pus la punct pe ambele nu a mers.. cred ca este o mare aberatie( ESTE DE BULA ![]() Attached thumbnail(s) asd.JPG ( Size: 41.67k ) Number of downloads: 41 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
giany911 |
![]()
|
Gata baieti, multumesc pt. ajutor. Am cumparat unele noi 6 lei bucata cu tot cu bec. Merg struna. Inca o data multumesc!
|
--------------------
Dacia
Berlina
|
unikat45 |
![]()
|
[...]
Problema pe care voiam eu sa o pun este alta.. daca becurile de la lucasuri ar fi legate in paralel, atunci daca unul din ele este ars sau deconectat atunci celalalt trebuie sa functioneze .. dar problema este ca nu se intampla asa.. eu unul am patit-o.., deci becurile de la lucasuri nu sunt legate in paralel...intre ele.. totusi semnalizarile normale mergeau...daca doriti se pot face poze.. sau chiar un filmulet This post has been edited by diaconuliviu: 11 Jun 2007, 08:11 |
--------------------
Dacia 1310
Dacia 1310
1999
- IS 01882
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Unikat, esti chiar unicat, ai doua posturi, ambele de bula.
Lucasul se alimenteaza la 12 V, ca urmare nu vor fi legate in serie cu nimeni. La orice masina vei scoate un bec de lucas, celalat va functiona. Daca legaturile sint conforme. Am sters certurile sterile. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
unikat45 |
![]()
|
mersi, ca le-ai sters.. ca si eu voiam.. sa le sterg..ca doar aici nu e loc de cearta... in schim am sa incerc sa vad care poate fi neregula.. neconformitate
|
--------------------
Dacia 1310
Dacia 1310
1999
- IS 01882
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 04:46 |