Se pare ca big nu este singurul ...
![]() ![]() ![]() |
Se pare ca big nu este singurul ...
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Laurentziu ia si tu albumul Duete vol 2 sunt 3 melodii super pe el
![]() 16 Jun 2007, 18:49: Eu mai prefer si mel de genu ![]() This post has been edited by C@talin: 16 Jun 2007, 18:49 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(big2003 @ 15 Jun 2007, 21:10) Si eu ma minunez . ![]() ![]() ![]() Mai intai zice ca sta dar citeste , apoi : "Muzica ..nu au in comun cu manelele" si tot asa merge pana la capat . Eu zic ca in loc sa te minunezi , sa iei cartea de limba romana si sa vezi daca intelegi ceva din ea . ![]() Din greseala de viteza se mai intampla si din astea...am scris fara sa stau sa ma mai gandesc.... ![]() QUOTE(manelistu romantic @ 15 Jun 2007, 21:18) Ete fas... se mai trezi unu care si-a facut cont azi sa comenteze... Citeste mai sus. Suma respectelor, Alydor. This post has been edited by Alydor: 16 Jun 2007, 19:15 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Mai gandeste-te , crezi ca e corect gramatical sa spui : ascult O Romica Puceanu sau UN Guta ?... eu dupa gramatica mea manelista iti spun ca NU este corect .
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
O sa incerc sa postez in fiecare zi pe acest topic doar un link catre o piesa care sa arate cat de pline de cenzurat sunt manelele. Voi incerca, deasemenea, sa ma abtin de la alte comentarii.
Pentru inceput, ceva soft: This post has been edited by tiberiu.anghel: 17 Jun 2007, 00:58 |
--------------------
-
-
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cel mai inteligent ar fi ( asa cum de altfel si spui ca o sa faci ) sa te abtini de la comentarii , nu de alta dar sa nu o dai si tu in "balarii" gramaticale ca si stimabilul Alydor !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
manele de dragoste
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
HIT ![]() ![]() Cristi Dules, Gerald Inima de Leu, Brazilianu - Ma intorc blindat de banii Mai e umpic pana maine seara Cateva ore si ma intorc in tara Cand am plecat eram necajit Dar ma intorc acasa si bogat si fericit Mai e umpic pana maine seara Cateva ore si ma intorc in tara Cand am plecat eram necajit Dar ma intorc acasa si bogat si fericit Ref1: Ma intorc blindat de bani Sa-mi ajunga cativa ani Euro si dolarei Sa fac afaceri cu ei Nu-i pun la saltea sa nu mucegaiasca Am sa-i investesc sa se inmulteasca Ref2: Ma intorc blindat de bani Sa-mi ajunga cativa ani Euro si dolarei Sa fac afaceri cu ei Nu-i pun la saltea sa nu mucegaiasca Am sa-i investesc sa se inmulteasca Cand am plecat eram suparat Dar m-am intors acasa om bogat Cand am plecat eram necajit Dar m-am intors bogat si fericit Acum sunt bine mi-am facut un rost Prin lumea asta peste tot am fost Eu m-am facut frate cu oricare Pana m-am pus si eu ca tot omul pe picioare Acum sunt bine mi-am facut un rost Prin lumea asta peste tot am fost Eu m-am facut frate cu oricare Pana m-am pus si eu ca tot omul pe picioare Ref3: Ma intorc blindat de bani Sa-mi ajunga cativa ani Euro si dolarei Sa fac afaceri cu ei Ref4: Ma intorc blindat de bani Sa-mi ajunga cativa ani Euro si dolarei Sa fac afaceri cu ei Nu-i pun la saltea sa nu mucegaiasca Am sa-i investesc sa se inmulteasca Cand am plecat eram suparat Dar m-am intors acasa om bogat Cand am plecat eram necajit Dar m-am intors bogat si fericit De-abia astept sa ma intorc acasa Ca ma asteapta o viata frumoasa Sa ma distrez cu adevarat Ca m-am chinuit prea mult eu cat am umblat De-abia astept sa ma intorc acasa Ca ma asteapta o viata frumoasa Sa ma distrez cu adevarat Ca m-am chinuit prea mult eu cat am umblat Ref5: Ma intorc blindat de bani Sa-mi ajunga cativa ani Euro si dolarei Sa fac afaceri cu ei Nu-i pun la saltea sa nu mucegaiasca Am sa-i investesc sa se inmulteasca Ref6: Ma intorc blindat de bani Sa-mi ajunga cativa ani Euro si dolarei Sa fac afaceri cu ei Nu-i pun la saltea sa nu mucegaiasca Am sa-i investesc sa se inmulteasca Cand am plecat eram suparat Dar m-am intors acasa om bogat Cand am plecat eram necajit Dar m-am intors bogat si fericit Si fericït... <span class='edit'>17 Jun 2007, 10:39:</span> Nicolae Guta feat Brazilianul - Si cand mor am valoare" Toate diamantele N-au valoarea mea Bis Si nici aurul din lume si nici platina Si daka-mi vine mie la cap nebunia Cumpar toata Romania Ii cumpar si pe dusmani Si ii vand la americani Si cand mor am valoare La sicriu fac buzunare Sa vada dusmanii bine Ca-mi iau banii dupa mine De-ar fii cum gandesc dumanii M-are dezgropa sa-mi ia banii Daka prind unu ca sapa Il trag dupa mine-n groapa Bis Toti banii din lumea asta nu m-ar cumpara Eu nu sunt la mana lor ei sunt la mana mea Bis Si daka-mi vine mie la cap nebunia Cumpar toata Romania Ii cumpar si pe dusmani Si ii vand la americani Si cand mor am valoare La sicriu fac buzunare Sa vada dusmanii bine Ca-mi iau banii dupa mine De-ar fii cum gandesc dumanii M-are dezgropa sa-mi ia banii Daka prind unu ca sapa Il trag dupa mine-n groapa Bis Si cand mor am valoare La sicriu fac buzunare Sa vada dusmanii bine Ca-mi iau banii dupa mine De-ar fii cum gandesc dumanii M-are dezgropa sa-mi ia banii Daka prind unu ca sapa Il trag dupa mine-n groapa Bïs This post has been edited by C@talin: 17 Jun 2007, 10:40 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
Tainted Love
![]() ![]() Asta e un fel de manelist cu gagici da canta rock ![]() This post has been edited by C@talin: 17 Jun 2007, 11:39 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ma Cataline... radem glumim.. da Manson asta... nici pe bani nu m-as uita si nici nu as asculta ce guita..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
ageana |
![]() ![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Topicul asta a devanit un altar dedicat manelelor, un loc de refulare al tuturor celor ce nu pot spune in alta parte ca sunt manelisti pt. ca le-ar fi rusine.
Mi-e SCARBA de toate "preferintele" manelistilor date mai sus. Chiar nu va dati seama cat de penibile sunt pseudo-melodiile astea?! Cu riscul de a fi considerat xenofob si de a fi catalogat ca fiind nu-stiu-cum spun, fara a-mi fi teama ca ma insel, ca: DA, manelistii sunt niste redusi, niste iubitori de kitsch in forma pura, niste primate abia coborate din copac, carora le place "senzationalul" de pe prima pagina a ziarelor si din stirile de la ora 17:00. Niste pseudo-oameni fara pic de bun simt, care isi etaleaza orice lucru material pe care-l au in plus fata de altii, care nu-si vad defectele lor, dar care nu ezita sa-i jigneasca pe altii de fiecare data cand au ocazia. Manelistii sunt aia ce dau muzica tare in niste boxe de carton pana gajaie, si merg cu geamu` deschis sa vada toata lumea ce smekeri ie iei. Niste personaje de la care nu poti invata lucruri pozitive NICIODATA. Sunt un fel de animale ce se "infoaie" prin atitudini nesimtite si vulgare pt. a atrage partenerele de sex. Sunt acei oameni care isi dau cu parfum de 2 lei peste jegul strans in decursul a catorva zile. Sunt acei oameni pe care EU sincer nu ii suport! Ma doare cand vad tinerii pe strada discutand "moamaaaa, ai vazut ce lant are guta la gat", sau cand aud fetele zicand "l-am vazut pe susanu iesi, tu stii ce frumos e...". Da, doare cand vad niste fete dragute care atunci cand deschid gura iti vine sa FUGI, si care se imbata ascultand "fetele din romania" a lui Costi. Doare cand vezi ca mult prea multi dintre pustani au ca modele de viata personaje d-astea pline de aere taranesti, si de falsa "shmeckeryye". Voi chiar nu vedeti tot prost-gustul asta din manele ?! This post has been edited by ageana: 17 Jun 2007, 12:56 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Amin.
Se poate inchide! ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
semit |
![]()
|
Ba da, majoritatea sunt penibile, dar tot la fel exista multe care imi plac.. ce sa fac sa nu mai ascult ca sa nu zica cineva ca sunt limitat psihic? Ascult cu geamul inchis si nu deranjez pe nimeni, e vreo problema, nu cred ca faptul ca ascult manele m-a oprit sa termin o facultate cu profil juridic si tot asa nu cred ca ma va opri sa interactionez cu persoane mult mai inteligente decat mine, da, si pe mine ma exaspereaza "infectii" care asculta manele la 6230 pe "spiker" pe strada sau in mijloacele de transport in comun sau din E-Klasse la semafor, inchid geamul si ascult ce vreau eu in liniste dupa ce ma uit cel putin ironic la ei si ca sa inchei... o scurta povestire: merg la un party.. acolo rock la maxim....ok.. metallica la greu... pe la 2 noaptea ca sa-i fac pe oameni sa stea jos odata si sa se potoleasca intra in scena.. "November rain".. toata lumea ca la comanda s-a pus jos si a inceput sa mediteze , dupa 10 minute toti "roackerii" cantau "4 nopti si 4 zile"... So.. be cool
![]() PS: stimate coleg @ageana, nu imi este rusine ca ascult manele, dupa cum veti putea vizualiza in noul meu custom title pe forum ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
multumesc frumos ageana....frustrari si refulari,nu...?
o copilarie nefericita? This post has been edited by FireChief: 17 Jun 2007, 13:04 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Am o intrebare catre cei care asculta manele. Nu este la misto, este pur si simplu o curiozitate. Se intampla sa il auzi pe manelist, cand canta, sa urle deodata "Solo!". Care-i faza cu "solo" ala? De ce zice solo? Din ce am vazut, se intampla doar la cele care sunt cantate live?
|
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
Atunci se da dedicatia
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
SÓLO, (I) s.n. invar., (II) s.m. invar. I. S.n. invar. 1. Compoziție muzicală (sau parte a ei) concepută pentru un singur instrument sau pentru o singură voce. ** (Adjectival) Care se execută fără acompaniament. 2. Dans (sau parte dintr-un dans) executat de o singură persoană. II. S.m. invar. Solist. - Din it. solo.
Sursa: DEX '98 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
OK! Mersi mult!
|
--------------------
-
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E un fel mai "artistic" de-a spune, bai astia din orchestra, lasati-o-n p... m.. mai incet ca vreau io sa ma afirm acum! Dupa care urmeaza un tril!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Ca tot veni vorba, am auzit pe unii manelisti cum striga uneori "lupii baaaaa !". Cu asta care e faza ?!
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
semit |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
Mai da voi aia care ascultati rokerismu ala,mai ales satanisti aia de punkeri,care asculta numai urlete parca sunt niste mate in calduri,asa se aude melodia, aia e muzica?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
L-au intrebat odata pe manelistul ala cu Corvettu, imi scapa numele, ce inseamna si nu a dat niciun raspuns concret... zicea ca asa s-a impamantenit
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 17 Jun 2007, 14:25 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
vis-a-vis |
![]()
|
Adica "vine potera"? Ce parnaie!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C@talin |
![]()
|
SA va zic am intrat odata intr-o rokoteca dasta,o bomba de restaurant,auleu ce era acolo,pletosi fumu il taiaia cu cutitul,stateau aia cate 6 la o masa cu o bere pe ea si o faceau posta
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
vis-a-vis |
![]()
|
Da' ce-ai cautat acolo, ai vrut sa te convertesti?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C@talin |
![]()
|
Nu bre o fata,era rokerita pretena
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 06:32 |