Se pare ca big nu este singurul ...
![]() ![]() ![]() |
Se pare ca big nu este singurul ...
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
a vrut sa cunoasca si alte genuri muzicale....s-a convins...a ramas la manele
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
@ageana:
Nu mi-e rusine sa recunosc ca ascult manele. Am recunoscut-o in repetate randuri. Doresc multa UE celor ce ma judeca in functie de muzica pe care o ascult, de parca doar muzica leaga relatii intre oameni. Si mie mi-e SCARBA de un rocker cu haine jegoase, care vomita pe strada, care bea o sticla de votca singur, care are venele ciuruite, de un hip-hop-er care se da mare cu ilegalitatile luim cu "baietasii, carteru', vagaboantele", etc, un houser cu ochelari cat jumatate de fata (sa-i ascunda cosurile) cu impresii de mare macho care trage ceva droguri mai serioase. Totodata RESPECT un rocker cu care ai ce vorbi, care imi arata ce frumoasa e o balada gen "Nothing else matters", "November rain", imi explica subtilitatile acesteia, un hip-hop-er care imi arate petrecerile la care dau din fund gagicile (doar nu trebuie sa fim seriosi la orice varsta, nu?) sau un houser care imi da sa ascult vreun Chicane-Love on the run, Luke Fair-Lokitas, Tiesto, Paul van Dyke, etc. Gresesc undeva? In ce fel sunt penibile melodiile alea? Crezi ca noi, la o petrecere de manele la care dau din fund gagici cu fusta cat palma ne vom gandi ca e penibila muzica ce-o ascultam? Nu, ne vom gandi ca noi suntem la petrecere de manele si ce-i ce-au refuzat sa vina stiind ce se asculta, stau la una mica, de fraieri. Senzationalul cultivat pe la noi nu tine neaparat de manele, tine de mentalitatea taranului, care tine mortis sa iasa din tipar, sa apara pe sticla, in orice ipostaza, doar, doar, VA IESI IN EVIDENTA. Asculta manele Irinel Columbeanu&Monica? Nu, cel putin nu arata asta, cu toate astea se cultiva kitsch-ul? Ca sa nu mai vorbesc de alte vedete, nu le dau nume, nici nu le stiu, ca nu le urmaresc. Vai doamne, isi etaleaza ce au, etc. Sa fie sanatosi cu masinile lor scumpe luate in leasing pe jde ani, eu cu dacia n-am stresul asta si nici nu ma mai doare cand iau o groapa, se scumpeste benzina sau consuma ulei. Pur si simplu ma costa la fel ca la tigari. Decat inglodat de datorii, mai bine sa fiu fericit. Nu numai manelistii dau tare boxele de carton pana gajaie, boxele alea gajaie si la muzica simfonica, conteaza posesorul lor. Nici eu n-am ce invata de la un rocker beat sau vreun hip-hop-er figurant. De mirosit pe strada sunt si altii, nu numai manelistii. Lasa-i pe tineri sa comenteze, ce te deranjeaza de ce zic ei? Mare diferenta de la asta la a striga cu voce tare "moama ce tzate si ce craci are aia" nu e, si asta nu tine de manele. Idem si la fete. Crezi ca merita sa devenim scortosi de mici, sa sanctionam tot ce misca? Majoritatea celor realizati astazi pot sa-ti povesteasca o noapte nebuniile lor de ieri, si sa-ti faci cruce de zeci de ori ascultandu-i. Au avut ceva de pierdut? Eu zic ca nu. Peste ani de zile am sa fiu mandru ca am ascultat manele, ca am jucat poker pe dezbracatelea, ca am rasucit fetele la dans, ca le-am cautat pe la sutiene, etc, indiferent de ce pozitie voi avea (oficiala sau nu). Decat sa zic: am imbatranit si parca a trecut timpul degeaba...mai bine cealalta varianta. Falsa smecherie a fost dintotdeauna, intotdeauna ne-am dorit sa fim ceea ce nu suntem, dar mai devreme sau mai tarziu ne-am trezit din acest vis. |
--------------------
.
.
.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Rockerii aia jegosi pot sa-ti spuna ca Gabriel Garcia Marquez nu e un fotbalist sau cantaret sud-american, asa cum ar fi tentat un manelist sa creada.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu stiu de ce se aduc in discutie numai genuri extreme de muzica (cele discutabile).
Toata lumea contraargumenteaza numai aratand ce-i putred dincolo. De ce un gen de muzica ar trebui sa te influenteze, incat asta sa devina un stil de viata. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Acum judecam oamenii dupa cum arata?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
acuma spuneti.daca ati avea o firma si vine unu sa se angajeze,cred ca il veti intreba daca asculta manele.ala zice da,voi repede il alungati?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Daca il tii intr-o sesiune de o zi doar in Pantera si Slayer, o sa fuga singur.....
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Imi plac cam toate genurile de muzica dar manelele nu reprezinta nici un gen de muzica.Rock house etc etc se asculta de la Polul Nord la cel Sud. Unde se asculta manele si de unde isi au originea nu va intrebati cand ascultati dejectiile astea ale muzicii ?Cum puteti sa faceti comparatie intre Rock(exemplu) si manea cand rock-ul are in spate aproape 50 de ani incepand cu Chuck Berry, Muddy Waters, Little Richard si mai tarziu Elvis , facand parte din istoria omenirii, dar cred ca mai are rost sa continui ptr. ca multi nici nu stiu cine sunt cei enumerati mai sus.Nu am nimic personal cu absolut nici un ascultator al manelelor, nu sunt rocker dar vad ca deja s-a ajuns la aberatii comparand maneaua cu un gen muzical.Nu are rost sa va jicniti caci manelistii tot manele vor asculta si rockerii tot rock.
Cu respect ! Edit: Chuck Berry This post has been edited by l@u: 17 Jun 2007, 17:02 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Si care ar fi conditiile pe care trebuie sa le intruneasca maneaua pentru a fi gen muzical?
|
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 17 Jun 2007, 16:50) Imi plac cam toate genurile de muzica dar manelele nu reprezinta nici un gen de muzica.Rock house etc etc se asculta de la Polul Nord la cel Sud. Unde se asculta manele si de unde isi au originea nu va intrebati cand ascultati dejectiile astea ale muzicii ?Cum puteti sa faceti comparatie intre Rock(exemplu) si manea cand rock-ul are in spate aproape 50 de ani incepand cu Chucca Berry, Muddy Waters, Little Richard si mai tarziu Elvis facand parte din istoria omenirii, dar cred ca mai are rost sa continui ptr. ca multi nici nu stiu cine sunt cei enumerati mai sus.Nu am nimic personal cu absolut nici un ascultator al manelelor, nu sunt rocker dar vad ca deja s-a ajuns la aberatii comparand maneaua cu un gen muzical.Nu are rost sa va jicniti caci manelistii tot manele vor asculta si rockerii tot rock. Cu respect ! de Chucca Berry n-am auzit! ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 17 Jun 2007, 16:14 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Să nu existe!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(tiberiu.anghel @ 17 Jun 2007, 14:42) Am o intrebare catre cei care asculta manele. Nu este la misto, este pur si simplu o curiozitate. Se intampla sa il auzi pe manelist, cand canta, sa urle deodata "Solo!". Care-i faza cu "solo" ala? De ce zice solo? Din ce am vazut, se intampla doar la cele care sunt cantate live? Asta nu tinea de manele ci de cultura generala ! Pentru cei ca Ageana , abia astept sa va tai fata pe sosea cu manelele la maxim in boxe , iar daca o sa claxonati sau o sa protestati in vreun fel sa va arat un deget de la mana stanga ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
l@u |
![]()
|
@ vis-avis Da de Chuck ai auzit ?...scuze!
@ Laurentziu 83 Maneaua niciodata nu o sa intruneasca minimul conditiilor oricare ar fi ele This post has been edited by l@u: 17 Jun 2007, 17:00 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bcg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 18 May 07 ![]() |
Cum puteti sa ascultati mai manele(cei care asculta)...Nu va doare mintea??
Bai mai ascult si eu din cand in cand(asa mai rar la cativa ani) cateva minute,doar ca sa ma amuz... Apropo,ce-am ras la aia cu "conduc Dacia Logan"...ma rog,cat se poate rade la o manea,ca de fapt e de plans ![]() Si,aveti dreptate,chiar daca nu ascult rock,maneaua nu suporta comparatie cu rock-ul! This post has been edited by bcg: 17 Jun 2007, 16:58 |
--------------------
-
-
-
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Scuza-mi incultura in materie de jargon tiganesc!!!
|
--------------------
-
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 17 Jun 2007, 17:56) Auzit!Insa, cei enumerati de tine, la vremea lor, erau la fel de dezaprobati in America, precum manelistii la noi. Nu stiu daca ai dat cel mai bun exemplu... sau poate ca l-ai dat pe cel mai bun. In timp poate ca aceeasi soarta o va avea si maneaua. ![]() In plus, sub cuvantul "rock" se adapostesc mai multe genuri, care la randul lor au starnit controverse, mai mult sau mai putin aprinse. QUOTE(bcg @ 17 Jun 2007, 17:57) Apropo,ce-am ras la aia cu "conduc Dacia Logan"...ma rog,cat se poate rade la o manea,ca de fapt e de plans ![]() Aia nu e manea, e olteneasca. (hora, sarba, naiba stie, dar nu manea) This post has been edited by vis-a-vis: 17 Jun 2007, 17:05 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Tu nu intelegi ca SOLO e cuvant al limbii romane , nu e jargon sa altceva . Daca nu ai cultura generala si nu ai citit o carte in viata ta NU da vina pe manele !
|
--------------------
.
.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 17 Jun 2007, 17:56) Muzica e si batutul la tobe cu palmele, practicat de natiile babuine. La manea muncesti mai mult, asa ca... Si n-am zis nimic la adresa rock-ului, am zis ca ma deranjeaza tartanii, indiferent daca sunt rock-eri, manelisti, hip-hop-eri, etc. Poate voi considerati mai civilizat un rocker beat si imputit decat un manelist curat, eu nu sunt de aceeasi parere. This post has been edited by Laurentziu83: 17 Jun 2007, 17:06 |
--------------------
.
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 17 Jun 2007, 18:29) Vizavi , tu chiar ai luat in serios clona ? ![]() |
--------------------
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
QUOTE(big2003 @ 17 Jun 2007, 16:53) Pentru cei ca Ageana , abia astept sa va tai fata pe sosea cu manelele la maxim in boxe , iar daca o sa claxonati sau o sa protestati in vreun fel sa va arat un deget de la mana stanga ![]() ![]() Biguta, esti barosan de barosan, smecher de smecher, zmardoi de zmardoi, esti bazat pă pumnu` tau, esti iegzact ca ăla de canta "pumnii mei minte nu are", esti pă sistem tatăăăăăăă. Poftiti exemplu de mentalitate de manelist de care vorbeam. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
big-ule, nu cauta un aliat in mine... toate posturile tale sunt fara substanta si argumentate pueril. Nu faci decat sa intaresti ideea spuselor celor care sunt contra. Idem si la C@talin.
This post has been edited by vis-a-vis: 17 Jun 2007, 17:09 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
@big2003: NU cred ca tu ai idee ce cultura generala am eu sau ce carti am citit. La fel cum nici pe mine nu ma intereseaza ce pasiuni literare ai tu.
Cunosc foarte bine care este semnificatia cuvantului "solo". Intrebarea mea se referea la MOTIVUL pentru care tiganii aceia urla "SOLO!". Deasemenea, scuza-ma, te rog, ca nu am finetea necesara pentru a deosebi bucatile muzicale dintr-o manea in care se aude doar un tambal sau doar un acordeon, acompaniate foarte discret de claviatura. |
--------------------
-
-
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Nu caut aliati ( mai ales in tine ) , dar baiatul vorbea despre o pseudo melodie ce apartinea Olteniei si el zicea ca e manea . Iti dai seama cata ureche muzicala iti trebuie ca sa deosebesti linia orientala de cea olteneasca . Trebuie sa fi un pui de Mozart altfel nu reusesti .
Ageana vine si ne face distrusi , redusi mintal etc etc si probabil ca vrea sa i se raspunda cu o atitudine toleranta si impaciuitoare . De unde atata "fratele meu" ? |
--------------------
.
.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Prieteni, ne certam degeaba. Nimeni nu o sa-si schimbe preferintele muzicale... Pierdere de timp si de nervi aiurea.
Stiu ca NU este normal sa faci discriminari doar dupa genul de muzica pe care-l asculta o persoana (sau dupa orice alte criterii), dar parca prea m-am saturat de chestia asta numita manea. Dupa mine puteti sa ascultati ce vrea timpanu` vostru atata timp cat nu trebuie sa auda si cei din jur. O zi buna! This post has been edited by ageana: 17 Jun 2007, 17:17 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
l@u |
![]()
|
@ big Da' si tu i-ai raspuns exact ce vroia el sa auda de la unul care asculta manele....
This post has been edited by l@u: 17 Jun 2007, 17:17 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(tiberiu.anghel @ 17 Jun 2007, 18:41) @big2003: NU cred ca tu ai idee ce cultura generala am eu sau ce carti am citit. La fel cum nici pe mine nu ma intereseaza ce pasiuni literare ai tu. Cunosc foarte bine care este semnificatia cuvantului "solo". Intrebarea mea se referea la MOTIVUL pentru care tiganii aceia urla "SOLO!". Deasemenea, scuza-ma, te rog, ca nu am finetea necesara pentru a deosebi bucatile muzicale dintr-o manea in care se aude doar un tambal sau doar un acordeon, acompaniate foarte discret de claviatura. Motivul pentru care interpretul striga "Solo" este pentru ca vrea sa ..sa ? .sa cante solo ! De aia ! Deci solo nu e jargon e doar solo , adica sa cante manelistul singur . ( sau sa dea o dedicatie ) |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 02:13 |