Se pare ca big nu este singurul ...
![]() ![]() ![]() |
Se pare ca big nu este singurul ...
bcg |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 18 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vrei sa spui ca le stii pe toate?
Uite ca n-ai stiut. Eu daca ascult manele, inseamna ca sunt retardat? Poate la multe capitole-ti dau lectii. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bcg |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 17 Jun 2007, 17:39) Vrei sa spui ca le stii pe toate? Uite ca n-ai stiut. Eu daca ascult manele, inseamna ca sunt retardat? Poate la multe capitole-ti dau lectii. Nu stiu si nici nu ma intereseaza nici manele,nici "oltenesti"...pur si simplu nu ascult asa ceva,am mai spus-o.E nevoie sa ma repet ca sa pricepi?? Daca asculti manele nu a zis nimeni ca esti retardat,fiecare asculta ce ii place... |
--------------------
-
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bcg |
![]()
|
Or fi,desi eu nu cunosc...
|
--------------------
-
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Poate cercul tau de cunostinte este restrans.
![]() De fapt nici nu ma mira, din moment ce pui etichete fara sa cunosti pe cineva. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
QUOTE(big2003 @ 17 Jun 2007, 18:17) Motivul pentru care interpretul striga "Solo" este pentru ca vrea sa ..sa ? .sa cante solo ! De aia ! Deci solo nu e jargon e doar solo , adica sa cante manelistul singur . ( sau sa dea o dedicatie ) OK, multumesc mult pentru bunavointa de a explica unui incult ca mine, dar am inteles de prima data, de la Semit. |
--------------------
-
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
Da si eu zic sa te apuci de medicina si litere dupa care numa asa de ciuda sa pui manele la intalnirile DaciaClub ca sa le demonstrezi foarte clar ca se insala.
P.S. Sa vii si cu diplomele la tine ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
ok
![]() |
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
mama,ce de singe pe pereti
![]() ce-aveti dragilor,ati inceput razboiul...? sunt convins ca fiecare a dansat cel putin o data pe aceasta muzica...la o nunta sau la o petrecere,sau daca nu a facut-o tot aia e ... ma deranjeaza punerea de etichete si generalizari... nu toti cei care asculta manele sunt inculti sau agresivi,precum si nu toti rockerii sunt jegosi sau drogati... ce aveti ,e asa greu de acceptat ca un om cu studii superioare asculta si ii plac manelele pe linga alte genuri,sau ca un om fara studii poate aprecia muzica simfonica generalizam,....manelistii sunt...,rockerii sunt,moldovenii sunt...etc haideti sa judecam oamenii dupa capacitatile lor,dupa cultura lor,dupa modul lor de comportare,si sa terminam cu generalizarile astea tip "cine nu e cu noi e impotriva noastra" eu stiu ca e cool sa pari intelectual declarind ritos ca esti antimanele,dar nu faci decit sa dai dovada de maxima incultura,proferind si sustinind intoleranta... e clar ca fiecare gen are plusurile sau minusurile lui,dar dati-mi voie sa ascult ce-mi place,cind imi place ,cum imi place ...fara sa ma faceti idiot... cer prea mult????? This post has been edited by FireChief: 17 Jun 2007, 18:33 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ady77 |
![]()
|
da
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(FireChief @ 17 Jun 2007, 19:30) sunt convins ca fiecare a dansat cel putin o data pe aceasta muzica...la o nunta sau la o petrecere,sau daca nu a facut-o tot aia e ... Bine că n-ai pus rămășag, că pierdeai! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
un mesaj impotriva discriminarii seropozitivilor...
poate fi insa aplicat oricarui fel de discriminare,de orice natura... sper sa intelegeti ceva....unii chiar au nevoie sa inteleaga... din pacate... ![]() This post has been edited by FireChief: 17 Jun 2007, 18:54 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(big2003 @ 17 Jun 2007, 01:18) Cel mai inteligent ar fi ( asa cum de altfel si spui ca o sa faci ) sa te abtini de la comentarii , nu de alta dar sa nu o dai si tu in "balarii" gramaticale ca si stimabilul Alydor ! io zic sa mai citesti si apoi sa dai lectii de gramatica QUOTE(big2003 @ 17 Jun 2007, 16:53) Asta nu tinea de manele ci de cultura generala ! Pentru cei ca Ageana , abia astept sa va tai fata pe sosea cu manelele la maxim in boxe , iar daca o sa claxonati sau o sa protestati in vreun fel sa va arat un deget de la mana stanga ![]() ![]() asta doar iti dovedeste limitarea culturala si IQ-ul de care dispui (din pacate tinde spre subunitar).Te intrebi de ce toate astea??? Pentru ca te-ai luat de sufletul meu fara sa ma fi legat de manelisti. Daca stiai sa citesti iti dadeai seama ca postul meu a fost total impartial. Cum poti sa spui ce manelele sunt un izvor de cultura? Rahat! Mai multe "dezacoarde" ca si in manele nu am auzit in viata mea. Trebuie musai sa fie cantate de unu cu nume "sonor" (Salam, Peste, de Aur ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Alydor, dar dat tu vreun test lu' bigu', sau prin ce alta metoda i-ai masurat IQ-ul?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Vazand cele intamplate mai sus ma solidarizez cu Big si ascult manele cu volumul la maxim.Uite asa un alt incult cu bani de S-Classe asculta manele.....
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai, din cate am mai citit si io, un idiot are IQ 30-40 si ala nu stie nici sa se duca singur la toaleta, bigu' insa pare mult mai inteligent.
Asa ca IQ-ul ala subunitar nu sta in picioare, cred ca si o musca are mai mult. Te rog frumos sa reformulezi ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
FireChief |
![]()
|
comentarii????? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Subunitar mi se pare IQ-ul unei persoane care este incapabila sa justifice si sa argumenteze pozitia sa anti manele.Din punctul meu de vedere poate sa le asculte oricine atata timp cat nu ma obliga sa le ascult si eu.Daca intru intr-o carciuma in care se asculta manele prefer sa ma ridic politicos si sa plec decat sa vociferez in prinvinta asta.Poate ca unora le face parte din cultura , poporul Roman aflandu-se 400 de ani sub Imperiul Otoman , insa poporul meu nu a avut asemenea tangente , preferand corul unor vantori castrati , carnati si multa bere.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Alydor |
![]()
|
Lemoane ma vezi pe mine sa zic ca sunt anti-manele???Eu am zis la fel ca tine ! Sa asculte fiecare ce vrea fara sa ma oblige cineva sa ii ascult si eu muzica. Indiferent de gen.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
FireChief |
![]()
|
comentarii????? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Stie cineva cine a compus muzica de la #285 a lui FC?
Va rog io sa nu inchideti topicul...ca eu ma dixtrez... ![]() Solo.... ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Dixtractie , dixtractie , dar dixtractia costa bani si voie buna.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Stai sa ma duc sa caut 10RON. Da' sa ziceti cui sa-i lipesc pe frunte...
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Pai daca te uiti cu atentie in oglinda vei observa personajul cautat.In alta ordine de idei trebuie sa ai ceva probleme sa muncesti cateva ore pe 10 lei ca sa ii lipesti pe capul cuiva.Defapt nu este o problema este un punct slab , de aceea Romania este un El Dorado contemporan.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
FireChief |
![]()
|
va suna cunoscut?....prima parte a videoclipului e edificatoare....ati mai auzit parca linia asta melodica?...vi s-a parut ![]() bai ,ce-as bea niste vin... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Sa nu exageram, nu muncesc cateva ore pentru 10lei. Dar chiar si asa nu as lipi bani pe fruntea nimanui, nu e igienic...
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Ai dreptate faci cam 12.5 lei pe ora.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 16:42 |