lucrari intretinere berlina, cu ce sa lustruim caroseria
![]() ![]() ![]() |
lucrari intretinere berlina, cu ce sa lustruim caroseria
the fast and furious |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vopsesti din nou aripile si o lasi sa se usuce pana la toamna (asta ar fi solutia simpla)
Alta solutie... smilgher foarte, foarte fin, apoi ceara si apoi flex cu pasla si lustruit la greu... Asa se fac stralucitoare masinile de expozitie. Treaba "nasoala" e ca trebuie sa faci toata masina altfel o sa ai niste aripi stralucitoare si restul masinii mai mat ![]() Eu unul as alege revopsirea. (masina se vopseste vara, ca sa se "coaca" vopseaua, sau se pune intaritor mai mult) |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
polish pt "regain colour"dar costa ceva si mai ales dureaza aplicarea.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Daca n-ai rezolvat cu vopseaua,nu revopsi masina.E munca si cheltuioala aiurea.Cumpara o cutie de pasta abraziva,e 15 RON si cu ea poti sa faci toata masina,doar daca e matuita in locul unde a fost sfoara,sau zgarieturi fine ce nu au perforat vopseaua.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(the fast and furious @ 4 Feb 2007, 08:46) Salut am mare nevoie de un sfat... Sa va spun ce poate face romanu din mare grija pt masina ( in cazul lui Dacia ). A fost o noapte ploioasa si m-am gandit sa pun prelata pe masina Si fiindca nu are franghii de prindere pe roti a trebuit sa o leg de jur imprejur cu o sfoara. Problema e ca fiind o noapte cu vant si ploaie s-a tot frecat sfoara de tabla ca m-am trezit cu o frumusete de zgarietura pe ambele aripi de-mi venea sa ma dau cu capu de pamant ( toata fata masinii era vopsita de 2 saptamanii ). Culoare e un verde cam putine dacii au fost vopsite in culoarea asta ; problema e ca znu sunt zgarieturi propriuzise pur si simplu s-a luat luciul vopselei si arata masiana de parca ar fi fost acoperita cu o funda si uitata la soare. Personal am incercat duua tipuri de ceara dar tot se vede. Ma gandeam sa folosesc un polish insa am auzit ca e bun pt zgarieturi. Cica sunt niste solutii de redare a lucilului..... Daca stie cineva astept un raspuns si eventual unde se gasesc. Salut , daca esti din buc te trimit eu la un service sa iti da polish sa scoata zgarieturile |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e varza pasta abraziva de la prevent.multa munca.sunt multe solutii dar costa si bani:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
PAsta prevent e foarte buna, mi-am facut capota, ca cineva a stat cu curul pe ea si s-a zgariat la suprafata, am avut de frecat de era sa-mi cada mainile, dar la final a iesit ca noua.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 14:43 |