DEMONTARE GEAMURI SPATE LOGAN
![]() ![]() ![]() |
DEMONTARE GEAMURI SPATE LOGAN
edy_100 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
laureate 1.4
2006
- vs75scg
|
|||
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
nu stiu cum se scot... ca inca n-am logan dar stiu ca nu e necesar sa le scoti ptr infoliere, e necesar doar ptr ionizare
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
le infoliezi tu? daca vrei sa faci asta banuiesc ca ai diverse scule... e greu sa desfaci fata de usa si sa vezi cum se demonteaza geamu?
ps: il citez pe colegu de la etaj: nu e nevoie sa dai geamu jos ca sa iasa bine... This post has been edited by ga!nusha: 3 Jun 2007, 18:16 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
plus ca exista riscu sa le zgarii, daia se prefera infolierea decat ionizarea ptr ca la ionizare exista pericolu de zgariere.
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
edy_100 |
![]()
|
Este vorba numai de geamurile din spate. Cele din fata stiu ca se dau mai greu jos si oricum nu vreau sa le foliez. Asa ca daca cineva de pe forum stie cum se dau jos cele de pe spate astept sugestii.
|
--------------------
dacia
laureate 1.4
2006
- vs75scg
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Incepi prin a desface surubul clapetului deschidere cu torx 30, surubul din locasul de care tragi sa inchizi usa cu torx 20,scoti manivela(daca ai manual),declipsezi panoul(tragi tare ca este clipsat si lipit cu mastic),montezi manivela si lasi geamul in jos pana ai acces la cele doua suruburi care prind geamul(torx 20) , scoti geamul prin partea de sus.Succes!.
This post has been edited by doctorasul: 3 Jun 2007, 20:09 |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca si geamurile de la logan se dau greu jos, inseamna ca alea de la audi sau mercedes sunt puse definitiv acolo si se dau jos doar prin inlocuirea cu portiera cu tot...
Insa eu recomand initiatorului sa dea fata de usa jos. Daca nici atunci nu se prinde cum se scot geamurile, mai bine se duce in service, ca operatiunea il depaseste. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(edy_100 @ 3 Jun 2007, 19:07) Este vorba numai de geamurile din spate. Cele din fata stiu ca se dau mai greu jos si oricum nu vreau sa le foliez. Asa ca daca cineva de pe forum stie cum se dau jos cele de pe spate astept sugestii. Alea de pe fata ies mult mai usor decat cele de pe spate...e mai greu pana gasesti pozitia potrivita,daca nu poti...incearca sa scoti cauciucul ...da atunci e riscul mai mare sa zgarii geamul.Deci take care ... |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
edy_100 |
![]()
|
Am executat urmatoarele operatiuni: am dat jos fata de portiera, am desfacut surubrile de la macara care sustin geamul. Mai departe nu m-am descurcat. Nu mi-am dat seama ce trebuie sa fac. Geamul trebuie rasucit intr-o anumita pozitie sau cum?
|
--------------------
dacia
laureate 1.4
2006
- vs75scg
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
No, da ce zise doctorasul mai sus fuse neclar?
QUOTE(doctorasul @ 3 Jun 2007, 21:08) [...]montezi manivela si lasi geamul in jos pana ai acces la cele doua suruburi care prind geamul(torx 20) , scoti geamul prin partea de sus. Deci, pe romana si mai detaliat asta inseamna: - se scoate garnisajul interior al fetei de usa - se demonteaza bucata de ghidaj de culisor dinspre incuietoare, pe care intra geamul, din cele 2 suruburi pe care le are si se scoate acel culisor de geam (evident se extrage chederul de pe el) - asta ca treaba cu extrasul geamului sa fie mult simplificata - se monteaza manerul macaralei la loc, si se coboara geamul la maxim, ca sa se poata desface suruburile (de fapt holzsuruburi) care tin geamul pe macara - se scot "stegatoarele" geamului (chederele cu puf de la baza geamului, care sterg geamul la manevrare) - ca sa fie loc mai mult de manevra. Cu atentie sa nu se indoaie ca apoi arata nasol - se roteste geamul spre spate si se scoate in sus Singurul lucru mai dificil pe spate decat pe fata este culisorul (care trebuie desfacut si daca se scot manerele de exemplu) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
altieri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 12 February 07 ![]() |
Vin si eu cu o intrebare putin cam offtopic. E adevarat ca montarea foliei pe luneta va impiedica folosirea dezaburirii? Am auzit ca folia "infloreste".
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige Logan Prestige 1.6 16Volti :)
|
|
sonykel |
![]()
|
daca e pusa cum trebe nu ``infloreste``
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
si mai ales daca este folie buna!
|
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
B08WLI |
![]()
|
![]() Membru ?? Group: Members Posts: 107 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Tot offtopic : edy_100, ce folie montezi pe geamurile din spate? ... din targ sau de firma (LLumar, 3M, etc.)? Eu am cautat sa cumpar doar folia si n-am gasit nimic in afara de alea la 10 RON.
|
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe spate nu trebuie sa dai geamurile jos ,dai jos fata de usa si se poate monta linistit folia las ca o sa fac poze cu intreaga operatiune si le postaz sper cat de repede;)
numa bine |
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
QUOTE(B08WLI @ 5 Jun 2007, 13:31) Tot offtopic : edy_100, ce folie montezi pe geamurile din spate? ... din targ sau de firma (LLumar, 3M, etc.)? Eu am cautat sa cumpar doar folia si n-am gasit nimic in afara de alea la 10 RON. "din targ" poti sa montezi si de firma ![]() folia, fara montaj, nu prea poti sa cumperi(de firma) pentru ca vine in role mari... eventual te cuplezi cu mai multi(2-3) si luati impreuna o rola d'aia... This post has been edited by ga!nusha: 5 Jun 2007, 13:31 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
edy_100 |
![]()
|
Folia pe care vreau sa o pun este din targ. 10 ron parca. Aia de firma este si mai scumpa si necesita si montaj la firma.
|
--------------------
dacia
laureate 1.4
2006
- vs75scg
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
Pentru a pune folie pe luneta nu e necesar s-o dai jos ca exista pericolul sa n-o mai poti pune inapoi cum trebuie! Folia de pe luneta se pune din 2 sau 3 bucati ca sa iti fie mai simplu..Iar daca iei din targ mai bine mai da 4-500 mii la cineva sa ti-o monteze el.E mai bine..crede-ma!
This post has been edited by Thejock3r: 6 Jun 2007, 08:51 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
B08WLI |
![]()
|
![]() Membru ?? Group: Members Posts: 107 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ga!nusha @ 5 Jun 2007, 13:30) "din targ" poti sa montezi si de firma ![]() folia, fara montaj, nu prea poti sa cumperi(de firma) pentru ca vine in role mari... eventual te cuplezi cu mai multi(2-3) si luati impreuna o rola d'aia... Crezi ca baietii din targ pot sa-mi vanda folie autorizata - o bucata de cativa metri lungime ... n-am nevoie de montaj sau autorizatie. Vreau sa o montez singur si sa fie mai de calitate decat cea de 10 RON (bineinteles, asta daca ies mult mai ieftin intr-un service autorizat). |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
ga!nusha |
![]()
|
poate daca ii gasesti fara sef pe langa, sa iti vanda pe sub mana o bucata, dar altfel nu cred ca gasesti...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(altieri @ 5 Jun 2007, 11:49) Vin si eu cu o intrebare putin cam offtopic. E adevarat ca montarea foliei pe luneta va impiedica folosirea dezaburirii? Am auzit ca folia "infloreste". ![]() Daca montezi "ciun-fung"s-ar putea sa faca si radacini ![]() QUOTE(Thejock3r @ 6 Jun 2007, 09:50) Pentru a pune folie pe luneta nu e necesar s-o dai jos ca exista pericolul sa n-o mai poti pune inapoi cum trebuie! Folia de pe luneta se pune din 2 sau 3 bucati ca sa iti fie mai simplu..Iar daca iei din targ mai bine mai da 4-500 mii la cineva sa ti-o monteze el.E mai bine..crede-ma! Folia dintr.o singura bucata se pune cel mai usor-parerea mea.Daca.o montezi din 2-3 bucati trebuie sa le imbini bine si sa ai mare mare atentie ca se lipesc imediat |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
SJ-70-SSS |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 3 April 06 ![]() |
Am fost la noi in Zalau la o firma care aplica folii pe geamuri si mi-au dat un pret de 190 Euro pentru geamuri fata-spate si luneta cu folie LLumar iar mie mi s-a parut cam mult. La voi cam ce preturi se practica?
![]() This post has been edited by SJ-70-SSS: 14 Jun 2007, 10:19 |
--------------------
Dacia Logan
1,4 Preference
- SJ-70-SSS
|
|
sonykel |
![]()
|
Daca sunt cu tot cu autorizatie RAR e ok pretu...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
ga!nusha |
![]()
|
si daca e cu tot cu tva
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 12:48 |