Televiziuni
![]() ![]() ![]() |
Televiziuni
Ciombe |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Eu mai nou ma uit pe Explorer.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
Discovery, cite un film bun pe HBO si Seinfeld pe PRO Cinema.
Apropo, stie cineva de ce nu mai este emisiunea Marius Tuca Sow? (o mai urmaream cind reuseam sa nu adorm ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
mig |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Omul a zis de la inceput ca nu vrea sa se implice in campania electorala pentru ca nu-i place sa i se spuna pe cine sa cheme in emisiune, ce intrebari sa-i puna si cit sa-l lase sa vorbeasca. Si a hotarit sa nu faca emisiunea pe toata perioada campaniei electorale.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
saru'mana...
io am astral ![]() |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
QUOTE(mig @ 15 Nov 2004, 15:58) QUOTE(Marty @ 15 Nov 2004, 16:34) Omul a zis de la inceput ca nu vrea sa se implice in campania electorala pentru ca nu-i place sa i se spuna pe cine sa cheme in emisiune, ce intrebari sa-i puna si cit sa-l lase sa vorbeasca. Si a hotarit sa nu faca emisiunea pe toata perioada campaniei electorale. Merci frumos de info. Probabil ca in emisiunea in care a zis eu am adormit ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
A zis asta in ultima emisiune a lui pe octombrie, cea in care Nastase si-a "demonstrat" capacitatile exceptionale de profesor emeritus in ale dreptului
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Tocmai am urmarit un "buletin electoral" la Antena1. In ordine s-a discutat despre:
- mitingul PSD + PUR in Alba Iulia - partidul UDMR extraordinar de european - primarul din Comarnic s-a inscris in PUR si citez "si din acest moment oamenii din Comarnic pot chiar si vota! ca pana acuma primarul era independent" din Vice-Presedintele PUR. - mitingul PSD + PUR nu mai stiu unde - partidul lui Petre Roman declara ca se va alia cu oricine daca intra in parlament atata timp cat ii respecta conditiile Si gata. Personal mi se pare cam rusinos! ... extrem de rusinos! ... dar ma rog asta ... |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
mig |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vineri seara pe TVR 1 este intalnirea cu toti candidatii. Ultima inainte de primul tur.
Pe A1 nu mai apare nicaieri vreo confruntare electorala (seara presedintilor) |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Credeam ca macar aici scap de discutii despre electorale, ca avem enshpe topicuri despre asa ceva.
Sa schimbam subiectul cu ceva mai placut, in speranta ca mai sunt si altii ca mine care nu suporta tocsourile cu idioti Mai e cineva pe-aici nebun dupa snooker? Eu ma uit la Eurosport intr-o disperare si nu ma plictisesc. Mi se pare super sa vezi cate-un meci de sapte ore care te tine in suspans pana la ultimul punct.... Ma mai uit cu foarte mare placere la skijumping (abia astept sa inceapa sezonul) si la Formula 1+ MotoGP (am facut tot posibilul sa ma uit si la NASCAR dar nu inteleg nimic, ori americanii sunt prea sofisticati pentru mine, ori eu pentru ei) In rest... cand nu e nimic pe Eurosport, Discovery si NG. Duminica -Carcotasii si Divertis. Altceva aproape deloc |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Eu continui lista ta cu tururile cicliste. Dabia astept sa reinceapa sezonul!
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
snoooookeeeeer!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Travel....macar asa sa ma plimb si eu...
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 05:37 |