FOLII fumurii pt geamuri, diferenta vizibilitate intre 20% si 5%
![]() ![]() ![]() |
FOLII fumurii pt geamuri, diferenta vizibilitate intre 20% si 5%
Bagheera |
![]()
|
||
Bagheera Group: Members Posts: 13 Joined: 18 June 06 From: RO/B/s2 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci ambition +
2007
- B-11-TNM
|
|||
ionut_buzescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 29 September 04 From: Bucuresti ![]() |
FOLIE, clar !
ionizarea se deteriorează rapid de la dezaburitor si spălare, reduce eficiența detectoarelor radar, garantie de maxim 1 an etc. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Laureate www.reglajculbutori.weebly.com
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
si in plus, daca vrei, folia se da imediat jos, fara sa lase urme...
si in plus 2, la ionizare se da geamu jos....lucru cu care eu nu sunt de accord...(parere personala) |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
3. cu ionizarea ramai toata viata.vrei sa renunti la ea renunti si la geam
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ionut_buzescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 29 September 04 From: Bucuresti ![]() |
montat ieri folie Llumar 5% la firma Carglass, 350 RON + TVA (luneta + laterale spate); a durat cca. 3 ore; arată super.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
... sau o cureti de pe geamuri
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
de unde se poate cumpara folie " autorizata " ? ca suntem destui pe aici care se pricep sa isi monteze si singuri . parca nu as da atatia bani pe treaba asta montata la o firma .
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Wizard24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 8 December 06 From: Arad ![]() |
am si eu o intrebare
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005, Laureate
- AR-__-PSN
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pui in talon bagheta magica pe post de autorizatie. numai ca va trebui cotizat la fiecare organ care te opreste.e o treaba de noroc. poti umbla si 3 ani cu ea sau te poate prinde si in prima zi.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Wizard24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 8 December 06 From: Arad ![]() |
ok,ms de raspuns,o sa ma gandesc probabil o sa imi pun
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005, Laureate
- AR-__-PSN
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
pai la aia nu stiu sa se uite in talon,plus ca daca ii zice gajiu cu BMWu ca asa a luat masina din fabrica crezi ca nenea organu isi da seama daca minte sau nu?Se ia tot de astia amarati cu loganele care sunt sigur ,si stiu ca au folie sau stiu ca jante mai mari de 15 n-ai voie sa pui.Eu am neomologata de 1 an si,am fo oprit de 2 ori pt ea...odata nu am vrut sa ridic geamurile fata,si s-au legat de jante
![]() ![]() ![]() This post has been edited by cristi_xp: 11 Jul 2007, 23:25 |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
ai pile acum ce sa mai!
![]() |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
mai bine deloc =))))
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
cristi_xp |
![]()
|
sa le arate orice ca oricum se uita ca matza in calendar...pe mine m-au intrebat daca le am trecute in talon..si l-am dezamagit =))
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ionut_buzescu |
![]()
|
QUOTE(SUPERCAR @ 15 Jul 2007, 01:54) Da. Mai exact: Certificat de conformitate Licență omologare RAR Timbru RAR aplicat pe geam, suprapus pe eticheta LLUMAR/CARGLASS Pe una din hârtii se specifica ce fel de folie s-a aplicat și în ce loc. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
stiancu |
![]()
|
Dupa imdelungi cautari, azi mi-am montat si eu folie 3M la Auto salon Craiova. Rezultatul: neasteptat de bun. designul schimbat mult , folie de calitate(mult mai groasa si nu se zgarie usor), iar vizibilitatea excelenta(nici nu se compara cu folia din targ). opacitate95%. Baietii au lucrat 3,5 ore, fara sa de jos geamuri, lunete si alte chestii( decat chederele), iar folia de pe luneta e dintr-o bucata, dupa ce a fost modelata la cald cu un pistol cu aer cald. pret 4 mil. autorizatie am primit la mana+actibild, factura! recomand tuturor oltenilor
![]() 19 Jul 2007, 18:27: alte poze This post has been edited by stiancu: 19 Jul 2007, 20:27 Attached thumbnail(s) Fotografii_0017.jpg ( Size: 575.73k ) Number of downloads: 587 Fotografii_0019.jpg ( Size: 555.14k ) Number of downloads: 612 Fotografii_0022.jpg ( Size: 424.43k ) Number of downloads: 679 Fotografii_0018.jpg ( Size: 609.11k ) Number of downloads: 688 |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
SCORPION21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 January 07 From: Bucuresti ![]() |
5% Transparenta pe spate si 35% pe fata.Folie LLUMAR (fata+spate) cu autorizatie pt. spate.
Attached thumbnail(s) Image104.jpg ( Size: 454.63k ) Number of downloads: 708 |
--------------------
DACIA
LOGAN MCV::::
1.5 DCI (75 Cp euro4)
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
Am si eu o intrebare legata de montarea foliei...am vazut la mai multe masini parasolar din folie pentru geamuri laterale...vreau sa imi pun si eu...ceea ce nu stiu cum s-a facut lipirea in zona oglinzii pentru ca nu am vazut nici o taietura pe folie doar o decupare pentru partea lipita pe geam.Oglinda nu as vrea sa o dezlipesc de pe geam pentru ca ma indoiesc de calitatea "lipiciurilor "pentru asa ceva.Cei care si-au montat asa ceva poate imi (ne) dau cateva sfaturi.Multumesc
|
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Eu am pus-o din doua bucati
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Multi din cei care au pus parasolare au dat oglinda jos.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
B08WLI |
![]()
|
![]() Membru ?? Group: Members Posts: 107 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Iese foarte usor oglinda, impingi in sus de ea si iese. Astfel, iti mai ramane un singur suport de plastic care este turnat in parbriz si nu se poate scoate. Lipesti parasolarul pe parbriz si decupezi in jurul suportului respectiv. Cand pui oglinda la loc nu se mai vede taietura. Bafta!
|
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
stiancu |
![]()
|
eu nu am dat oglinda jos. am facut o crestatura si atat!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
grofar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 July 07 ![]() |
Buna Ziua.
As dori sa pun si eu folie pe masina LLUMAR , daca imi puteti spune si mie unde pot gasi sediu lor in bucuresti ms. |
--------------------
Logan Laureate
Logan Laureate
2007 1.5 DCI
- B - XX - HIP
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
parasolar folie - oglinda se da f usor jos (exact cum zice B08WLI si stiancu) iar folie a fost pusa dintr-o bucata (si peste portiunea in relief din jurul oglinzii). Am pus odata cu geamurile - ianuarie 2007.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fyrestarter |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 February 11 ![]() |
Știe cineva câtă folie pt spate și laterale, fără geamuri față, intră la un mcv 2007? Am găsit la 50/300 cm și nu știu dacă ajunge
This post has been edited by Fyrestarter: 14 Jan 2019, 12:53 |
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:34 |