Munca in capitalism, La patron sau la stat...
![]() ![]() ![]() |
Munca in capitalism, La patron sau la stat...
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.187 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Salariul ar fi de nota 5 (am asteptari mult mai mari) in schimb munca ar fi de -5 cam o ora pe zi cu totul asta de acasa asta insemnand cateva telefoane date. Sa punem totusi 1 de dragul discutie raportul munca salariu ar fi de 5. E bine domnu?
![]() L.E. pai daca munca e pe un grafic unde cel mai bine posibil adica frecat menta la greu e 1 eu zic ca -5 e si mai bine. Ideea e ca nu stiu cati muncesc asa putin ca mine si castiga la fel. E aiurea ca nu stabilesti niste marje salariale in functie de salatiul mediu sa zic. Eu zic ca am un salariu de nota 5 pentru amici de ai mei din tara ar fi de nota 20. O ora de munca pe zi nu mi se pare mare lucru am timp sa ma ocup si de afacerea mea cartea de munca merge etc. This post has been edited by mauru007: 13 Jun 2007, 14:28 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.187 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
nu...cica esti multumit daca raportul e subunitar. Eu zic sa iti dai demisia.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Salariu 8
Munca 2 Raport 0.25 ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
axabrt |
![]()
|
habar nu am... 1/5= 0.2 deci esti destul de fericit...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
are sedan
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
de tine vorbeam baa
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Salariu 5, munca 4.87
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
Salariu - 6
Munca - 8 Raport - naspa ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu nici nu muncesc și nici n-am salariu. Ce mă fac, nu are sens împărțirea!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dar bani ai?
|
--------------------
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.945 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
salariu 8-9
munca 9-10 (nu stau prea mult peste program deci mai mult 9) de fapt cu munca sunt subiectiv- cred ca mai bine este 8-9 This post has been edited by wolfin: 13 Jun 2007, 16:13 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Munca nota 8 (adica multa si grea dar cateodata e putina si usoara) , banii nota 8 (adica suficienti in raport cu eforturile depuse, ba chiar sa mai pot pune ceva deoparte daca vreau fara sa fac rabat de la cele necesare unui trai decent)
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
salariu 7 munca tot asa...naspa e ca exista situatii cind munca e de 10...binenteles salariul e tot ala
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai daca are bani si nu munceste raportul e optim.
![]() |
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
argon |
![]()
|
gresesti, si daca as fi, nu as recunoaste
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FireChief |
![]()
|
sunt convins
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
costeniuc |
![]()
|
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@wolfin
taci, bre, din gurita aia, ca o sa creada domnii ca la stat e de bine ![]() PS: Las'ca ne intalnim noi pe la vreo tigara. |
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- B xx XXX Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Munca 3, in sensul ca am ceva responsabilitati, nu ca e gre.
Salariu - maxim 1.5 Raport - 2 ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Munca: 10. La final de luna, se mai aude si: "Lasa-le ma, pe luna urmatoare, ca nu-s urgente!"
Salariu, fara ore suplimentare: 5 Raport: 2 ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De vreo 2 ani... raport 1/10 si m-am cam plictisit. Parca nici asa nu e bine. Desi nu prea ma bucur in mod direct de bani (daca pot zice asa...) ca am credite (stiu... tot eu le-am facut si tot pentru mine - tot bani inseamna). Duc dorul muncii fizice. E nasol numa' la birou si daca mai pica si netul...
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
salariu 7, munca 1... pentru ca nu am mai mic...
P.S. cred ca ar mai trebui luat in considerare si timpul de acasa pana la serviciu... care in cazul meu este de 10 minute... |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui luat in calcul mai ales ca eu lucrez de acasa.
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
7/2
Sunt un om fericit. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.945 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costeniuc @ 14 Jun 2007, 09:13) @wolfin taci, bre, din gurita aia, ca o sa creada domnii ca la stat e de bine ![]() PS: Las'ca ne intalnim noi pe la vreo tigara. bine munca de 9 si salariu de 6 dar stiu ca maine am unde sa ma duc, si creditele pt casa de unde sa le platesc. de aici probabil gradul de multumire al compensatiei banesti ![]() This post has been edited by wolfin: 15 Jun 2007, 09:12 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
costeniuc |
![]()
|
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
asa domnu' wolfin. Pare mult mai realist
Aveti de la mine un plus... la reputatie. |
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- B xx XXX Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
munca 1 salariu 10 spre 10+.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:55 |