vreau sa plec cu pluta, Caut 4 soferi cu experienta pentru o expeditie cu B
![]() ![]() ![]() |
vreau sa plec cu pluta, Caut 4 soferi cu experienta pentru o expeditie cu B
loganlover |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
mai bine pleaca cu dacia ca tot aia e
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Io nu pricep ce vrei tu. Vrei sa iti faci o pluta cu motor? Sa ii pui si niste roti si un volan? Ca altfel nu vad la ce ti-ar trebui niste soferi. Eventual niste "dusi cu pluta" (plutasi
![]() Ti-ai luat carnetul de plutas? Vezi ca difera fata de cel de sofer si se vor scumpi de la 1 iulie. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
loganlover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 March 06 ![]() |
Vreau sa construiesc o pluta profesionala, cu motor daca se poate.primul inscris, in afara de mine, va fi capitan de pluta.Soferii experimentati sunt persoane deosebite, placute,inteligente, cu simtul umorului dand pe-afara.
|
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ok. I'm in. Vin si eu cu tirbusonu'.....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
mai...sunteti dusi cu pluta?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Inca nu. Stai sa ii puna motor mai intii.
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
@loganlover, ce culoare are Mitsu ala al tau? Ai cumva motor de 2000cmc? Intreb si eu ca omu'. Nu de alta dar un iubitor de Logan, posesor de Mitsu si vrea sa plece in concediu cu pluta, bizar...
|
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
QUOTE Vreau sa construiesc o pluta profesionala, cu motor daca se poate. Stati mai oameni buni, ca astia pun masina pe pluta ![]() QUOTE Am nevoie de idei si materiale sa construiesc pluta Acum revenind la lucruri mai serioase, am citit undeva, parca prin "Romania pitoreasca" de doi insi care si-au facut pluta din PET-uri. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Ca sa "conduci" pluta ai nevoie de permis cat. B ??
![]() Pare o idee de concediu super tare oricum, dar ma gandesc cum ar arata 4 soferi pe o pluta (+capitanul de pluta) ![]() On the other hand..... 5 barbati singurei pe o pluta in concediu ???? ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
Grupul de turism concordia din Lugoj a facut vreo 2 excursii din astea cu pluta pe Timis in jos
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
deci capitanul trebuie sa fie dus rau de tot cu pluta si absolvent al scoalei navale de dus cu pluta balaceanca nu ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
adrianno...cred ca ai fi potrivit ,te bagi?
![]() This post has been edited by FireChief: 16 Jun 2007, 22:44 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
poti incerca si tu ceva ca in poza atasata. 4 oameni am avut loc suficient pe ea, de la Giurgiu pana langa Harsova
pe unde vrei sa te plimbi? e posibil sa-ti trebuiasca autorizatie de navigare ![]() Attached thumbnail(s) pluta.jpg ( Size: 71.58k ) Number of downloads: 128 |
-------------------- |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
am eu o propunere pentru echipaj: Ursu, Tic, Maria,Dan, Victor, Lucia, Ionel.
p.s. feriti-va de padurarul Petrachescu! |
-------------------- fan VAG!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Multi nu au citit cartea si nici nu au vazut filmul asa ca nu pre o sa guste gluma
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(hadessutzu @ 16 Jun 2007, 20:21) Ca sa "conduci" pluta ai nevoie de permis cat. B ?? ![]() Nope, e carnet special, categoria "P" (plutitor). Da daca dovedesti ca esti dus cu pluta sau ca ai fost dus cu pluta si ai si carnet categoria B, vei primi o autorizatie speciala. QUOTE Pai fiecare cu volanu lui, nu? Iar capitanu tre sa fie marinar de cursa lunga si sa fi fost dus cu pluta ca sa poata comanda. |
--------------------
Lexus
ES300H
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Eu ma bag! Vin si cu detectoru de radar ca cine stie poate iese carasu' cu radaru pe rau! si in loc de puncte da bule! 10 bule =1 punct cat B daca e un rau bulbucos am dat de dracu!
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(Tibi_ @ 16 Jun 2007, 14:07) Acu sincer mi se pare faina ideea dar pt 2-3 zile ca altfel chiar e trist 5 barbati si o pluta Problema se poate rezolva usor construind pluta din papusi gonflabile. Faza nasoala e ca papusile trebuie lipite calumea una de alta ca altfel se ajunge la Titanic2 ![]() raft1vv1.jpg raftsl1.jpg This post has been edited by MihaiD: 17 Jun 2007, 00:12 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
FireChief |
![]()
|
forumul daciaclub...la apa
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Daca pui si un stiker cu Daciaclub pe pluta ma bag si eu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
loganlover revine cu perlele. De data asta e venit cu pluta, dar nu orice pluta, ci una profesionala! Oare cum arata o pluta profesionala?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Faceti-o cumva naibii cu tractiune integrala ca sa fie mai stabila la acvaplanare
![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Stiu ca pe forumul asta se poarta scociul negru, eu am niste "duct tape" gri. O fi bun? Il dau pe gratis... Motorul neaparat sa fie DCI, ca mergem la consum...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
gygy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 13 May 07 From: Iasi ;) ![]() |
Va urez fir intins
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
1.3 12v
- IS-xx-xxx
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
si vant in pupa!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si poti folosi turbina pe post de elice.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:41 |