Hotel
![]() ![]() ![]() |
Hotel
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Hotel Rin, Calea Bucureștilor 255A, Otopeni, județul Ilfov.
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Ia parale la tine. La greu.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Multumesc.Nu pentru mine ,pentru un prieten australian,care are parale.La greu.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
daniM |
![]()
|
L-am bagat la RIN.Multumesc
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
phuuuuuuu ....... l-ai bagat la PSD
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
la Confort*** este mai "eftin" si este in aceeasi curte la aceeasi firma
PS: taxa de acces la piscina este de 5€/zi |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am fost eu la Grand Rin asta vara, la un fel de conferinta organizata de o firma cu care lucram si frate ce neimpresionat am putut fi de cele 4 stele... Se vede ca e facut de romani hotelu' ala, si in graba pe deasupra. Finisaje anapoda, lucruri de baza care te lasau cand ti-era lumea mai draga, de exemplu cartela magnetica pe care am schimbat-o de vreo 4 ori in trei zile si doua nopti.
Mai erau chestii gen scurgerea de pe podeaua baii mai sus ca restul podelei, daca ajungea apa pe podea se ducea in spre holul camerei(si sigur ca ajungea pentru ca usa de la dus nu se inchidea bine). ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
daniM |
![]()
|
Vede el diferenta,ultima oara a stat la asta:http://www.mandarinoriental.com/Singapore/
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Un hotel în zona Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii din Timișoara poate să-mi zică cineva?
ms frumos |
--------------------
.
.
.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Daca te referi la spitalul Turcanu, ai chiar peste drum hotelul Cina-Banatul (**), langa parcul central hotelul Politehnica sai hotelul Timisoara (la 200m, langa Opera)
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
ms frumos domnu.....la 50 de metri de spital.....
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:00 |