DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> cine e vinovat de producerea accidentului?, accident usor

mikyb
post 20 Jun 2007, 14:50
Post #31

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(padre @ 19 Jun 2007, 13:10)
Zi merci ca nu ati mers la politie ca ramaneai fara carnet...

hehehe, dubarii sunt mana-n-mana cu gaborii...daca mergea la police il scotea vinovat pe ala cu cielo...
sunt curios daca s-a bagat cineva sa fie martor aici.

QUOTE(apparte @ 19 Jun 2007, 11:17)
am sunat la firma pe seful meu,ca nu era masina mea tongue.gif , si el mi-a zis sa nu ................... si as fi ramas ........................ fara loc de munca wink.gif

lasa-ma sa ghicesc de ce sefu' ti-a zis asa...pun pariu ca nu aveai RCA valabil...ca majoritatea dubarilor.

This post has been edited by mikyb: 20 Jun 2007, 15:05

--------------------
Dacia Logan 2006 1.5dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
apparte
post 20 Jun 2007, 15:28
Post #32

Membru incepator

From: Bucuresti.RO

mmm...nu stiu daca sunt(suntem) mana in mana cu politia, eu unul nu sunt,daca eram ala cu cielo ramanea fara permis. Martori or fi fost,da n-a oprit nimeni si am stat ceva acolo opriti pe dreapta...
RCA-ul, ITP-ul le aveam, facusem cu 1 luna inainte RCA-ul,cu tot cu cartea verde,cum se face acum, in schimb duba nu avea casco facut sad.gif
Mi-a zis asa ca eram singurul sofer pe duba si nu numai...restul erau cu munca,eu eram doar sofer

--------------------
Dacia Logan MCV decembrie 2006 1.5 DCI - B56YPD
+
mefmef
post 20 Jun 2007, 17:44
Post #33

Membru autentic

Daca locul unde ai efectuat manevra de intoarcere permitea "regulamentar" acest lucru si in momentul in care tu ai inceput manevra de intoarcere (dupa asigurarea prealabila) nu era nici o masina in stanga atunci vinovat este cel cu Cielo.
Din cate stiu eu, in momentul in care tu efectuezi viraj stanga (semnalizat) cel din spate nu mai are voie sa te depaseasca prin stanga, doar prin dreapta.
Deci ... daca cel cu Cielo a iesit din spatele tau, din coloana, dupa ce tu incepusesi manevra, vina este a lui.

Daca el circula pe linia de tramvai (poate regulamentar, nu stiu cate benzi erau) si tu practic i-ai "taiat fata", vina este a ta.

Parerea mea ...

This post has been edited by mefmef: 20 Jun 2007, 17:50

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 1.6 16V
+
mikyb
post 20 Jun 2007, 18:33
Post #34

Membru incepator

QUOTE(apparte @ 20 Jun 2007, 16:28)
Martori or fi fost,da n-a oprit nimeni si am stat ceva acolo opriti pe dreapta...
...
Mi-a zis asa ca eram singurul sofer pe duba si nu numai...restul erau cu munca,eu eram doar sofer

Mda, ca de obieci nu opreste nimeni...pe mine m-a lovit un dubar (care a trecut pe rosu) intr-o intersectie...si n-a oprit nimeni, desi masina mea era praf pe lateral dreapta; ala din spatele meu a sters-o pana m-am dezmeticit io...

Astia de la firme de distributie nu au RCA...majoritatea..si sunt frati cu gaborii

This post has been edited by mikyb: 20 Jun 2007, 18:38

--------------------
Dacia Logan 2006 1.5dci
+
apparte
post 20 Jun 2007, 19:36
Post #35

Membru incepator

From: Bucuresti.RO

eu unul n-am avut probleme cu dubarii, si mai conduc si altceva in afara de duba...dar uneori se intampla si altceva: li se impune sa respecte un anumit orar,adica la ora x sa fie undeva,apoi intr-un interval de timp altundeva.poate pt ca unele produse transportate de ei nu rezista la caldura, in fine...
asa era la fostul loc de munca, unde trebuia sa ajung la mai multe magazine(1 lant mare de magazine din buc) la intervale stabilite de timp(acolo eram pe 1 solenza,ma ocupam de curierat)
nu stiu d c sunt asa rau vazuti,poate impresioneaza marimea masinii happy.gif

20 Jun 2007, 20:40:
@mefmef...asa era,eu eram deja pe linia de tramvai, si nu m-am bagat la intimidare,sau altcumva,m-am asigurat inainte,m-am uitat in oglinda si am dat semnal si stateam pe loc. linie discontinua si nici 1 semn de intoarcere interzisa, de altfel s-a si discutat si s-au extras citate din cod si cred ca cel putin pt manevra de intoarcere sunt nevinovat smile.gif

This post has been edited by apparte: 20 Jun 2007, 19:40

--------------------
Dacia Logan MCV decembrie 2006 1.5 DCI - B56YPD
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 19:35
Forum Renault