DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Bucuresti-Kusadasi, planificarea traseului

NascuToamna
post 9 Aug 2007, 20:58
Post #1

Membru

Group: Members

Salut!
Ma pregatesc sa plec in concediu in Kusadasi. In planificarea traseului am intalnit cateva probleme. La o prima filtrare au ramas doua mari si late...
1. Pe softul de GPS Turcia e destul vitregita de parca Mihai Viteazul nu s-a multumit cu victoria de la Calugareni si a facut praf toti turcii. Mai exact sunt drumuri izolate rupte de rutele principale... Asta in softul MioMap Stiti vreun soft de GPS care sa aiba harta Turciei detaliata?
2. Am un detector de radar si l-as cam lua cu mine. E legal in Bulgaria si Turcia?

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dCI 2007
http://romanian-spotters.forumer.ro/trip-reports-f9/bucuresti-olbia-marrakech-cu-krp-test-drive-dacia-duster-t3907.htm
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexC
post 9 Aug 2007, 22:56
Post #2

Vrum Vruuum

From: Bucuresti

Eu m-am intors din Turcia acum 4 zile si pot sa iti recomand urmatorul drum prin Bulgaria: Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sumen - Preslav - Jambol - Elhovo - Lesovo. Practic trebuie sa urmezi drumul 7 de la un capat al altuia al Bulgariei. Noi am luat-o prin Targovistele bulgaresc ca sa scurtam ceva timp, dar drumul cred ca era si mai bun pe drumul mare, ala verde.

De la Lesovo se face drum catre granita cu Turcia, marcat foarte bine de acolo, dar care nu apare pe harta. Pe documentele mele din vama scrie clar "Vama Hamzabeyli". Inainte de vama e o benzinarie Lukoil maaare de unde poti baga benzina la preturi europene, nu la preturi turcesti.

De acolo e un drum absolut bestial (3 benzi d-alea smechere) pana pe centura Edirne (30km), de unde o poti lua ori catre Istanbul pe autostrada (225km) sau catre Canakkale.

Mentionez ca la dus am mers pe drumul clasic prin Veliko Tarnovo - Stara Zagora si am facut 8 ore prin Bulgaria, la intoarcere am facut exact 4 ore fara 10 minute, intre aceleasi puncte. Daca vrei mai multe detalii, da-mi PM.

P.S. Benzina costa in Turcia ~6RON, motorina fiind ~5RON

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
+
cj98czh
post 10 Aug 2007, 11:34
Post #3

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Destinator 6 merge bine pe Turcia, am fost cu el pana in Bodrum, iar apoi prin Instambul unde a mers foarte bine..

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
NascuToamna
post 11 Aug 2007, 10:13
Post #4

Membru

Va multumesc frumos, chiar mi-ati dat sfaturi practice! Ne auzim cand ma intorc smile.gif
O ultima intrebare, totusi, vitala la urma urmei biggrin.gif... Detectorul de radar e legal in Bulgaria sau Turcia?

This post has been edited by NascuToamna: 11 Aug 2007, 10:20

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dCI 2007
http://romanian-spotters.forumer.ro/trip-reports-f9/bucuresti-olbia-marrakech-cu-krp-test-drive-dacia-duster-t3907.htm
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 11:53
Forum Renault