Bucuresti-Kusadasi, planificarea traseului
![]() ![]() ![]() |
Bucuresti-Kusadasi, planificarea traseului
NascuToamna |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 6 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
Sedan 1.5 dCI 2007 http://romanian-spotters.forumer.ro/trip-reports-f9/bucuresti-olbia-marrakech-cu-krp-test-drive-dacia-duster-t3907.htm
|
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu m-am intors din Turcia acum 4 zile si pot sa iti recomand urmatorul drum prin Bulgaria: Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sumen - Preslav - Jambol - Elhovo - Lesovo. Practic trebuie sa urmezi drumul 7 de la un capat al altuia al Bulgariei. Noi am luat-o prin Targovistele bulgaresc ca sa scurtam ceva timp, dar drumul cred ca era si mai bun pe drumul mare, ala verde.
De la Lesovo se face drum catre granita cu Turcia, marcat foarte bine de acolo, dar care nu apare pe harta. Pe documentele mele din vama scrie clar "Vama Hamzabeyli". Inainte de vama e o benzinarie Lukoil maaare de unde poti baga benzina la preturi europene, nu la preturi turcesti. De acolo e un drum absolut bestial (3 benzi d-alea smechere) pana pe centura Edirne (30km), de unde o poti lua ori catre Istanbul pe autostrada (225km) sau catre Canakkale. Mentionez ca la dus am mers pe drumul clasic prin Veliko Tarnovo - Stara Zagora si am facut 8 ore prin Bulgaria, la intoarcere am facut exact 4 ore fara 10 minute, intre aceleasi puncte. Daca vrei mai multe detalii, da-mi PM. P.S. Benzina costa in Turcia ~6RON, motorina fiind ~5RON |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.324 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Destinator 6 merge bine pe Turcia, am fost cu el pana in Bodrum, iar apoi prin Instambul unde a mers foarte bine..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
NascuToamna |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 6 October 06 ![]() |
Va multumesc frumos, chiar mi-ati dat sfaturi practice! Ne auzim cand ma intorc
![]() O ultima intrebare, totusi, vitala la urma urmei ![]() This post has been edited by NascuToamna: 11 Aug 2007, 10:20 |
--------------------
Renault
Megane
Sedan 1.5 dCI 2007 http://romanian-spotters.forumer.ro/trip-reports-f9/bucuresti-olbia-marrakech-cu-krp-test-drive-dacia-duster-t3907.htm
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:53 |