Motor de R5 Alpine pe berlina, ...si alte imbunatatiri aferente
![]() ![]() ![]() |
Motor de R5 Alpine pe berlina, ...si alte imbunatatiri aferente
Gheorghedracu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Gheorghe, am scris. Alternatorul n-are loc intre bloc si contraaripa. Ca admisia impute treaba si mai mult deja nu mai conteaza.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
Auzi, dar la capatul celalalt al axului cu came cum sta treaba? N-ai putea avea o fulie acolo ca sa duca alternatorul si sa-l pui la capatul celallalt, in stil 12G?
Uite ce vind la Mecaparts pentru galerii http://www.mecaparts.com/Equipement/page.p...l=R8&page=10#ok cu asta poate se lamuresc si cei care cred ca nu se pun tampoane de cauciuc pentru carburatoare orizontale. Vezi si filtrele gen K&N sau Redline/Lynx cu dimensiunea relativ la carburator ca sa-ti faci o idee despre ce vorbeam. This post has been edited by Gheorghedracu: 18 Aug 2007, 16:49 |
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ar merge, dar e o complicatie inutila. Implica taierea carcasei pentru a face loc fuliei, trase cablurile acolo, plus ca trebuie si intinzator. Cu o pompa de apa originala care se monteaza acolo ar mai fi meritat. Asa nu. E stabilit oricum, va merge sub lonjeron cand va fi.
Edit: galeria asta e excelenta, Gheorghe. E lucrata foarte bine, are trasee conice. Doar ca trebuie renuntat la flansa aia. This post has been edited by Muttley: 18 Aug 2007, 16:44 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
madalinu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 July 07 ![]() |
si pana la urma te lasi sau nu de meserie?
|
--------------------
dacia
berlina
1985
- SV XX XXX ce'si face omu cu mana lui se cheama lucru manual........
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Din ce ai citit (sau nu) pe aici, tu ce crezi?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
madalinu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 July 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
berlina
1985
- SV XX XXX ce'si face omu cu mana lui se cheama lucru manual........
|
|
Muttley |
![]()
|
Ca sa fiu sincer am client pentru motor.
Ca sa fiu si mai sincer, nu l-as da, ca am investit prea mult timp, enorm de multa munca si m-am zbatut sa bag piese cat mai bune in el. Sacrificii n-au fost doar din partea mea, ci si din partea familiei, a prietenilor, in sfarsit... In plus e o bestie dragu' de el ![]() Cred ca mai trebuie sa astepte un verdict in privinta sortii sale, dar inclin spre a-l pastra si a ma ocupa de el cand va fi posibil. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
Ar fi pacat sa abandonezi proiectul!Parerea mea! Lasand banii la o parte,ai suferit prea mult pentru acest motor!
Consider ca merita a doua sansa!Asa ca nu ai de ce sa dai inapoi.Totusi, trebuie sa te incurajam nitel1 ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ROBY 06-TFA: 20 Aug 2007, 19:57 |
--------------------
dacia
1310tlx/Logan1.6mpi/Sport 2000
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
vali vtk |
![]()
|
![]() Membru cu trotineta Group: Members Posts: 221 Joined: 8 November 06 From: Braila ![]() |
QUOTE In plus e o bestie dragu' de el ![]() Gura pacatosului adevar graieste QUOTE dar inclin spre a-l pastra si a ma ocupa de el cand va fi posibil. sa vedem BTL-ul cu motoroiul cat mai curand ![]() This post has been edited by vali vtk: 20 Aug 2007, 20:52 |
--------------------
DACIA
1300
1980
- BR-15-DNL
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
micul tuner de concediu a lasat balta proiectu ? l-a speriat un suport de alternator si niste table ?
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
Muttley |
![]()
|
Pai... hmm... DA!
S-a dus concediul, s-a dus si prosteala. Motorul e in Iasi, eu in Buc. Continuarea alta data... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Tapu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 26 February 05 ![]() |
pacat
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
tuner de duminica nu suna mai bine?
![]() ce se intampla cu topicul, se inchide pana la concediul urmator, sau se lasa ca sa se aduce pagini intregi de balarii? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
Mai, nu stiu ce sa zic...
Daca voi (conducerea) considerati ca ar fi indicat sa se inchida pana la reluarea proiectului... fie. Eventual mai facem si o curatenie intre timp (la indicatiile mele te rog, am clientii mei, nu te apuca tu singur!!!). No hai, n-am eu grija motorului acum, inchide-l. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 19:19 |