Camere/Radare fixe și mobile din România (+EU), SpeedCams pentru iGO/MioMap/Garmin/MyGuide/etc.
![]() ![]() ![]() |
Camere/Radare fixe și mobile din România (+EU), SpeedCams pentru iGO/MioMap/Garmin/MyGuide/etc.
beginer_driver |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 1 December 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Cumva vorbim de aceste camere?
439 (prima) e camera de pe pasajul din dreptul IKEA. 440 (a 2-a) e camera de pe pasajul de lângă Metro Băneasa. 441 (a 3-a) e camera de pe pasajul din fața Aeroportului Otopeni. Toate sunt camere video de tip Dome, omnidirecționale, cu focalizare, de rezoluție mare, dar din câte știu eu, astfel de camere nu sunt însoțite de nici un dispozitiv de măsurare a vitezei. Attached thumbnail(s) 439.jpg ( Size: 704.79k ) Number of downloads: 252 440.jpg ( Size: 779.52k ) Number of downloads: 217 441.jpg ( Size: 930.02k ) Number of downloads: 217 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
beginer_driver |
![]()
|
Din cate stiu eu cutia aia face poze. Daca o sa fie si cu radar.....vom vedea daca or sa fie dungi in asfalt
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Cel mult camera face poze..., cutia conține electronica necesară funcționării camerei.
12 Mar 2008, 09:55: Actualizările din 03-03-2008 și 11-03-2008: Încadrat localitatea Bizighești/Garoafa (Vrancea) la LSRM 450 Adăugat TNCF 448 pe Șoseaua de Centură în localitatea Ploieștiori/Blejoi (Prahova) Încadrat localitatea Tișița (Vrancea) la LSRM (147+447) Adăugat CVST 446 din sensul giratoriu din localitatea Tișița (Vrancea) Adăugat CVST 445 din sensul giratoriu din localitatea Tișița (Vrancea) Adăugat CVST 444 din sensul giratoriu din localitatea Tișița (Vrancea) Adăugat CVST 443 din sensul giratoriu din localitatea Tișița (Vrancea) Adăugat CVST 442 din inter. Bd. Camil Ressu cu Str. Fizicienilor, Sector 3, București Corectat poziția la CVST 396 din inter. Calea Severinului cu Str. Tineretului, Craiova (DJ) Adăugat CVST 441 de pe Șoseaua București-Ploiești, pe pasaj, în dreptul Aeroportului Otopeni, Sector 1, București Adăugat CVST 440 de pe Șoseaua București-Ploiești, lângă fostul Metro Băneasa, Sector 1, București Adăugat CVST 439 de pe Șoseaua București-Ploiești, pe pasajul de lângă IKEA, Sector 1, București Adăugat CVST 438 de pe Șoseaua București-Ploiești, în dreptul Aeroportului Băneasa, Sector 1, București Adăugat Safety Radar 437 de pe Șoseaua Kiseleff, Sector 1, București Adăugat Safety Radar 436 de pe Șoseaua Kiseleff, Sector 1, București Corectat poziția la LIDAR 394 din Săcel (SB) Corectat poziția la GATSO 178 din Mărtinești (CJ) Corectat poziția la GATSO 178 din Mărtinești (CJ) Eliminat Cam/Rdr 202 de pe Str. Olt din Băile Tușnad, Harghita - neconfirmată/demontată This post has been edited by DFA: 12 Mar 2008, 09:55 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
beginer_driver |
![]()
|
Sunt si camere fara cutii deci acolo unde e electronica?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
DFA |
![]()
|
În altă parte, la o distanță de cameră. În cazul pasajelor, nu aveau unde să se ducă cu cutia și au pus-o chiar lângă cameră.
Pe Kiseleff, mai spre Arcul de Triumf, Joia trecută montau o cameră identică, tot cu cutia lângă ea. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu orice cutie e un pericol.
Daca e sa fie radar fix, acela are camera FOTO, nu video (or fi si radare fixe cu camera video, dar eu nu stiu). Deci "cutia" trebuie sa aiba niste ferestruici pt. camera, blitz (daca nu e camera infrarosu), eventual un blitz extern. O sa pun poza cu radarul fix de la Bacau pt. exemplificare (dar sunt niste poze puse de mine la sectiunea despre detectoare unde e o camera/radar de la Cosereni, cu explicatii. La Bacau e o constructie usor diferita, fara blitz extern si cutia e mai mica, ma rog...). LE: am uitat concluzia ![]() In general sistemele GATSO (care am vazut ca sunt pe la noi) au alt design si mod de amplasare, am sa mai revin cu poze. Intre timp poate are cineva o poza cu un "fix" de pe DN1, din ala cu bucla inductiva. Exista vreunul montat deasupra drumului? This post has been edited by GoGu: 12 Mar 2008, 11:07 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
beginer_driver |
![]()
|
Cutiile alea sunt identie cu cutia de la radarul de la Prisma (intrarea in Balotesti). Ma rog, o sa analizez cu prima ocazie mai multe aspecte.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am pus poza cu radarul fix de la Bacau aici.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
beginer_driver |
![]()
|
E o mica mare diferenta intre radarul ala si astea de pe DN1 asa cum si alea de la Cosereni si astea de pe DN1.
Alea sunt pe unde si astea pe bucla inductiva. Nu cred ca cutiile sunt la fel |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
GoGu |
![]()
|
Pai de asta am solicitat o poza a unei "cutii" de radar cu bucla inductiva, ca n-am vazut live
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Daca nu este prea mult de munca ar fi de corectat pozitia radarului fix(momentan nefunctional) din Maracineni(Arges),are o eroare de 30 m.
N44.87513 E24.88222 Coordonatele sunt luate chiar de langa stalp. ![]() |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Vedeti ca a aparut si in Pta Victoriei o camera de aia cum is alea de pe pasajele de la Ikea.
Insa nu cred ca vor avea functie de radar. Sunt mai milt ca sigur pentru proiectul primariei de fluidizare a traficului, corelare semafoare... ca trebuie sa aiba imagini de peste tot ca sa ia de la centru de comanda decizia de rosu, verde etc... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(doctorasul @ 13 Mar 2008, 06:01) Daca nu este prea mult de munca ar fi de corectat pozitia radarului fix(momentan nefunctional) din Maracineni(Arges),are o eroare de 30 m. Se va corecta! QUOTE(SwatKat @ 13 Mar 2008, 13:26) Se va adăuga și asta! Actualizările din 12-03-2008: Corectat sensul și unghiul la Safety Radar 205 din Feleacu (CJ) Corectat poziția și unghiul la GATSO 194 din Copăceni (CJ) Corectat sensul la GATSO 178 din Mărtinești (CJ) |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
B-84-HWH |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 83 Joined: 11 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Am impresia ca pe DN1 in dreptul localitatii Baicoi nu mai exista restrictia de 70km/h ce se datora la un moment dat faptului ca existau placute de intrare/iesire din localitate. Acum ,din ce am vazut eu DN1 nu mai trece prin Baicoi si nici restrictii nu mai sunt, deci ar fi acolo limita de 100km/h.
Ma refer la 25.824799,45.028971,1,70,2,135 Colegii care trec mai des prin zona pot confirma/infirma, intrucat eu nu sunt 100% sigur. Drum bun si fara amenzi! |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2004 Extreme 1,5 dci 82CP
- B-84-HWH
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu nu am văzut niciodată acolo semnele de restricție...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
De vreo 2 ani s-a ridicat restrictia in zona aia dar mai sunt inca destui cascati care reduc viteza la 50 km/h degeaba, in virtutea inertiei. Restrictia a fost impusa datorita popasului si intersectiei (spre Brasov restrictia se termina dupa indicatorul de terminare a localitatii, mai precis dupa intersectia spre Floresti). Cand s-a sistematizat zona s-a renuntat si la restrictie.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
memtronic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 24 February 08 ![]() |
Legat de camerele din Rm.Valcea - o sa revin cu pozitii si ceva poze
![]() |
--------------------
Subaru
Forester
2007 UL
|
|
DFA |
![]()
|
Actualizările din 13-03-2008:
Corectat directia la CVST 432 din inter. Calea București cu Șoseaua de Centură, Craiova (Dolj) Corectat directia la CVST 431 din inter. Calea București cu Șoseaua de Centură, Craiova (Dolj) Eliminat GATSO 184 din inter Bd. I.C. Brătianu cu str. Târgul din Vale, Pitești, Argeș - neconfirmată/demontată Adăugat cameră Redlight 459 în inter. Str. Exercițiu cu Str. Eroilor, Pitești, Argeș Adăugat cameră Redlight 458 în inter. Str. Eroilor cu str. Exercițiu, Pitești, Argeș Convertit GATSO 183 din inter. Str. Eroilor cu str. Exercițiu, Pitești, Argeș, în cameră Redlight 183 Adăugat CVST 457 lângă inter. Șoseaua Giurgiului cu Str. Luică, Sector 4, București Adăugat CVST 456 de pe Șoseaua Giurgiului, Sector 4, București Adăugat CVST 455 lângă inter. Șoseaua Giurgiului cu Str. Nehoiași, Sector 4, București Adăugat CVST 454 din inter. Șoseaua Giurgiului cu Str. Șura Mare, Sector 4, București Adăugat CVST 453 din inter. Podul Opereta cu Splaiul Idependenței și Bd. Națiunile Unite, Sector 4, București Adăugat CVST 452 de pe Șoseaua București-Ploiești (pe lângă Academia de Poliție), Sector 1, București Adăugat CVST 451 din inter. Piața Victoriei cu Calea Victoriei, Sector 1, București Corectat poziția la Safety Radar 205 din Feleacu (CJ) Corectat poziția la Cam/Rdr 10 din Mărăcineni (Argeș) |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Camerele din Bucuresti (cel putin cele de pe traseele catre aeroport pe care le vor parcurge coloanele oficiale la summitul de luna viitoare) s-au inmultit mai ceva ca ciupercile dupa ploaie, asa ca vin cu noi locatii (din ceea ce am observat eu sunt simple camere avand "cutiuta" anexata) :
-exact in centrul intersectiei de la P-ta Romana a "rasarit" o noua camera; locatia : N44.4469556; E26.0965539; limita de viteza banuiesc ca este de 50 km/h; -intre P-ta Romana si P-ta Victorirei, pe B-dul Lascar Catargiu, pe dreapta, camera in locatia : N44.4498895; E26.0912277; limita : 50 km/h; -pe B-dul Aviatorilor intre P-ta Victoriei si P-ta Charels De Gaulles am observat doua camere, ambele pe partea stanga, la : N44.4580423 ; E26.0859198 si N44.4600863 ; E26.0859507; limita : 50 km/h. De asemenea, pozitia camerei de pe al doilea pod de pe dn1 (cel din dreptul Metro/Citroen) nou introdusa in lista nu este foarte exacta; asa cum am mentionat anterior, ea este locata la N44.5136982 / E26.0804073 (respectiv la aprox. 10 m spre Ploiesti fata de cea retinuta in lista, fiind pe partea dreapta si nu stanga). This post has been edited by GabyT: 16 Mar 2008, 10:59 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
beginer_driver |
![]()
|
Daca sunt simple camere.....ce conteaza care e limita de viteza?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
DFA |
![]()
|
Nu contează, dar e folositoare informația privind viteza, fie și măcar pentru faptul că îți reamintește limita de viteză în acea zonă.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nu stiu exact daca s-a mai scris sau nu ... dar ce inseamna/ce reprezinta numarul de mai jos ?
ex: "Adăugat CVST 457 lângă inter. Șoseaua Giurgiului cu Str. Luică, Sector 4, București" Multumesc, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
DFA |
![]()
|
E un număr unic dat fiecărei camere.
Scopul numărului e de a identifica ușor o cameră, mai ales atunci când voi termina de publicat lista de camere pe site și atunci se vor putea face corelații foarte ușor între o cameră din fișierele de speedcams cu lista de camere de pe site și cu jurnalul de actualizări (care este inclus în e-mail-ul cu actualizări și îl mai scriu și eu în acest topic). |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
oalgvi17 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 25 December 07 ![]() |
pt calatorii in austria, va trimit o poza cu radarele din sate similare cu cele din viena.
19 Mar 2008, 23:58: pt calatorii in austria, va trimit o poza cu radarele din sate similare si cu cele din viena. This post has been edited by oalgvi17: 19 Mar 2008, 23:58 Attached thumbnail(s) 471.JPG ( Size: 189.73k ) Number of downloads: 174 471_1.jpg ( Size: 301.84k ) Number of downloads: 250 |
--------------------
vw
passat
2006
- b 03 esd
|
|
v.liviu |
![]()
|
![]() Dr. LOVe Group: Members Posts: 52 Joined: 23 May 07 From: Oradea, Timisoara ![]() |
In Timisoara la coordonatele N45.7700943, E21.2231450 exista camere video. Banuiesc ca sunt doar de tipul red light. Sunt amplasate pe un singur stalp dar sunt 4 pentru fiecare strada. (este vorba de intersectia calea aradului cu str. amurgului, pe langa reprezentanta dacia auto europa). Banuiesc ca ar mai fi si alte intersectii unde au aparut camere video si nu sunt trecute in lista.
De asemenea la iesire din Arad inspre Oradea am vazut niste chestii pe langa semafoarele de sus. Am facut poza dar nu am cablu de date la mine, si pe luni sper sa apuc sa le pun sa vedeti si voi. Eventual cine sta prin zona, sunt intersectiile Str. Petru Rares cu Str. Razboieni, precum si la urmatoarele intersectii unde sunt semafoare cum se merge inspre Oradea. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.6
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
3intrebari si eu:
1) cu toate camerele astea, nu credeti ca o sa sune GPS-ul ca nebun din metru in metru? Oricum, sunt binevenite, insa eu tot nu cred ca astea fac poze sau trimit amenzi, cred ca sunt doar pt monitorizarea traficului. In Londra unde au aia camere la fiecare semafor, alea is puse chiar pe semafor si sunt unidirectionale, ca sa nu poti contesta ca de fapt tu ai trecut pe galben... asa iti arata clar ca tu ai trecut dupa ce s-a facut rosu... 2) Radarul de la Ploiesti, de dupa padure de la Romansti cum vii spre Buc, e destul de ciudat, in sensul ca am fost de 2 ori pe acolo in ultima saptamana si cum treceam de el, avertizarea continua si distanta afisata se marea... undeva pe la 300m s-a oprit avertizarea..... La fel mi-a facut o data si la camera de la pod Otopeni, la fel, dupa ce am trecut de ea.... Si la fel, de ambele dati cand m-am dus spre Ploiesti, nu a anuntat nimic... E cumva inserat in lista radarul ala doar pt un singur sens? Poate de asta da erori?... O fi de la IGO sau de la ce? Eu tin avertizarea pe simple, adica sa nu urle decat daca depasesc viteza.... 3) Radarele de la Cosereni mai fucntioneaza? Detectorul nu suna de cate ori am fost pe acolo, dar stiti ceva sigur? Ca am mai auzit ca nu mai merg.... Mersi... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Azi am vazut radar intr-un logan albastru pe A2. Era pozitionat sub un pod, cu 11 km inainte de Drajna, pe firul inspre Bucuresti. Nu stiu cat de des sta acolo.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
O noua camera aparuta la Fantana Miorita - coordonate : N44.4835199 / E26.0758562; viteza am impresia ca este de 60 km/h.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
v.liviu |
![]()
|
![]() Dr. LOVe Group: Members Posts: 52 Joined: 23 May 07 From: Oradea, Timisoara ![]() |
cum ziceam, am revenit cu pozele in care apar eventualele camere sau eu stiu ce sunt. Care sunteti in masura sa dati explicatii va invit cu placere
![]() Attached thumbnail(s) semafor1.JPG ( Size: 342.24k ) Number of downloads: 107 semafor2.JPG ( Size: 692.45k ) Number of downloads: 84 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.6
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Actualizări și abonamente pentru SpeedCams
Începând cu 19-11-2007 puteți descărca listele de speedcams de la adresa: http://speedcams.tehnoplus.net Tot la adresa de mai sus vă puteți abona la un serviciu care vă va trimite prin e-mail actualizările de speedcams. Mai multe detalii găsiți la adresa menționată. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 14:35 |