Camere/Radare fixe și mobile din România (+EU), SpeedCams pentru iGO/MioMap/Garmin/MyGuide/etc.
![]() ![]() ![]() |
Camere/Radare fixe și mobile din România (+EU), SpeedCams pentru iGO/MioMap/Garmin/MyGuide/etc.
GoGu |
![]()
|
||
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|||
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Radarul fix inregistreaza orice activitate din trafic, de la numarul de masini pina la viteza cu care acestea circula. Datele sint stocate si pot fi transferate pe laptop prin bluetooth, apoi scoase la imprimanta. Aceste inregistrari pot fi folosite ca probe in cazul sanctiunilor, a precizat inspectorul principal Cristian Mindru, seful Biroului Siguranta Circulatiei pentru Mediu Urban din Politia Rutiera.
(sursa) Inclin sa cred ca are doar rol de sperietoare, pentru ca, de fapt, nu face decat sa colecteze statistici. This post has been edited by BlaueCorsa: 8 Apr 2008, 20:21 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am mari indoieli cu privire la Bluetooth si la faza cu folosirea ca proba (proba la ce, ca n-are poza
![]() Bineinteles ca e momentan sperietoare (pana se prinde lumea ce si cum), iar d-l Mindru a dorit si el sa foloseasca in discutie niste termeni dintr-astia hi-tech, tineresti ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(aoprea @ 8 Apr 2008, 11:11) L-am adăugat în baza de date dar cu o poziție aproximativă. Dacă cineva are coordonate mai exacte... Nu e o cameră cu radar, doar un Safety Radar, pentru prevenție. Nu are cum să se emită amenzi pe baza lui! QUOTE(aoprea @ 8 Apr 2008, 11:11) @ DFA: nu si putea ca pe site in dreptul link-ului de download pentru fisiere sa pui si data ultimei actualizari a acestora ? Cred ca ar fi bine-venita ca sa fie afisata Da, e bună propunerea, lucrez la asta! QUOTE(SwatKat @ 8 Apr 2008, 11:36) Deci o sa ma uit in \igo acasa si dau coordonatele de la aia de la Romanesti.. Referitor la aia de la Prisma, .......... Dă-mi poziția la ambele și mă uit la ele, să văd ce probleme au. QUOTE(alvis @ 8 Apr 2008, 18:53) O să fie adăugat și ăsta. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
cvp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 6 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Doua CVST-uri noi in Zalau:
- N47.1932269; E23.0608319, care poate baleia toata intersectia linga care se afla. - N47.2028609; E23.0517069, care se afla in mijlocul sensului giratoriu. Si inca un CVST in Bistrita: - N47.1302659; E24.4909238, care poate baleia toata intersectia. Pentru toate, limita de viteza este, desigur, 50km/h. De asemeni, in Jucu, radarul mobil de la: N46.8571799; E23.7597899 trebuie mutat la inceputul localitatii, care este la: N46.8371909; E23.7468872 Atentie pentru cei care trec prin aceasta localitate, deseori am vazut radarul mobil la pinda aici, pe ambele sensuri, intr-un Logan albastru inchis! Salutari, cvp This post has been edited by cvp: 11 Apr 2008, 21:18 |
--------------------
Hyundai
Tucson
2005
- Mio C720
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
1.confirm si eu existenta radarului cu panou din DR taberei nr 34.
zilele astea trec cu gps ul, sa dau coordonate exacte, daca credeti ca e cazul. 2.de la statia "eroii revolutiei" pana la Piata Progresu se monteaza semafoare pe sos Giurgiului.intrebarea este: ce naiba e langa fiecare semafor? atasez o poza...imi seamana a camera...o fi din aia de redlight?e fix pe bara care tine si semaforul!!! p.s aia de pe masina politiei ce pacatele e? This post has been edited by horsewhisperer27: 11 Apr 2008, 22:12 Attached thumbnail(s) 11_04_08_1639.jpg ( Size: 11.75k ) Number of downloads: 1257 25_02_08_1026.jpg ( Size: 6.7k ) Number of downloads: 1297 |
-------------------- fan VAG!
|
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
QUOTE(just_dci @ 2 Apr 2008, 12:44) NU stiu daca exista in lista, dar am observat azi aparitia unui (Safety?) Radar+panou de afisare viteză in Dr. Taberei, mergand de la parcul Moghioros spre Orizont, cam in dreptul Dr. Taberei 34. Sper sa nu trimita si ceva amenzi de acolo... Coordonate: N: 44grade25.375' E: 026grade02.493' |
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Astazi am fost prin Tg. Mures . Foarte multe camere ( alerte ) pe GPS . Am fost foarte atent dar nu am vazut nici eu nici persoana care ma insotea absolut nicio camera . Multe avertizari erau pentru camere in semafor sau care se declanseaza la trecerea pe rosu . Nu am observat nimic deosebit . Sper ca cine a transmis datele nu a facut glume . De asemenea , era alerta in Acatari , limita de 30 km/h , dar nu am observat nicio camera in zona . De asemenea multe alerte pentru radare mobile . Ceva dragut pentru politia din judetul Mures : in localitatea Ogra erau 3 ( trei ) radare la munca si aveau clienti . Dupa mine , multe restrictii care nu se justifica .
Poate vreun coleg din Tg. Mures sa confirme sau sa infirme existenta camerelor in semafor sau a celor de supraveghere de pe tronsonul Centru - Combinatul Chimic ( iesirea spre Cluj ) parca strada Gheorghe Doja . Multumesc . |
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
Seba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 27 April 05 From: Targu Mures ![]() |
Pentru inceput: nu eu am dat coordonatele pentru camere, habar n-aveam de ele. Dupa ce am dat jos fisierul si l-am incarcat pe gps am studiat intersectiile si chiar sunt camere acolo. Acum o luna jumate chiar frati-miu a patit-o, i-au luat permisul pentru o luna pentru ca a "piscat" un pic culoarea rosie de la un semafor si dupa cateva sute de metri un echipaj care nu era in zona la oprit (au fost anuntati prin statie). Deci functioneaza "jucariile". Eu chiar trec zilnic pe Gheorghe Doja si unde "tipa" gps-ul, sunt camere. Atentie ca stau baietii si in statia peco Petrom la intrare in oras pentru cei cu detectoare dar va anunta gps-ul.
In Acatari n-am vazut nici eu vreo camera dar in Ogra si Sampaul stau baietii aproape tot timpul la panda. This post has been edited by Seba: 22 Apr 2008, 19:22 |
--------------------
-
-
-
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Actualizările din 7, 9, 21 și 23-04-2008
Corectat poziția la CVST 400 din inter. Bd. Camil Ressu cu Str. Liviu Rebreanu și Bd. Râmnicu Sărat, Sector 3, București Corectat poziția la CVST 56 din inter. Șoseaua Mihai Bravu cu Str. Baba Novac și Str. Dristorului și Str. Unității, Sector 3, București Adăugat CVST 519 din Piața Charles De Gaulles, Sector 1, București Adăugat CVST 518 din Edirne, Merkez, pe autostrada O-3, Turcia Adăugat CVST 517 din Istanbul, Silvri, Kavakli, pe autostrada O-3, Turcia Adăugat CVST 516 din Istanbul, Silvri, Celaliye, pe autostrada O-3, Turcia Adăugat CVST 515 din Istanbul, Buyukcekmece, Karaagac, pe autostrada O-3, Turcia Adăugat CVST 514 din Istanbul, Catalca, Omerli, pe autostrada O-3, Turcia Adăugat CVST 513 din Istanbul, Buyukcekmece, Yenikentesenkent, pe autostrada O-3, Turcia Adăugat CVST 513 din Istanbul, Buyukcekmece, Yenikentesenkent, pe autostrada O-3, Turcia Adăugat CVST 512 din Istanbul, Kucukcekmece, Mehmetakif, pe autostrada O-3, Turcia Adăugat CVST 511 din Istanbul, Bagcilar, Mahmutbey, pe autostrada O-3, Turcia Adăugat CVST 510 din Istanbul, Esenler, Orucreis, pe autostrada O-1, Turcia ANUNȚ: Începând de astăzi sunt disponibile și camere din Turcia, deocamdată sunt cuprinse doar camerele de supraveghere a traficului de pe autostrada Edirne-Istanbul. Adăugat Radar Mobil 509 de pe Calea 22 Decembrie 1989, Turda (CJ) Adăugat Safety Radar 508 pe Șoseaua Alba Iulia, Sibiu (SB) Adăugat Safety Radar 507 pe Șoseaua Bucium, localitatea Schitul Bucium (IS) Adăugat Radar Mobil 506 pe Strada Horticolei din Buzău (BZ) Adăugat Radar Mobil 505 pe Strada Trandafirilor din Băile Herculane (CS) Încadrat localitatea Budăi (IS) la LSRM (502+503) Încadrat localitatea Bălțați (IS) la LSRM (500+501) Încadrat localitatea Podu Iloaiei (IS) la LSRM (499+500) Corectat poziția la LSRM 299 din Acățari (MS) Corectat poziția la LSRM 300 din Acățari (MS) Încadrat localitatea Lunca Corbului (AR) la LSRM (497+498) Modificat limita de viteza la CVST 439 de pe Șoseaua București-Ploiești, Sector 1, București Modificat limita de viteza la CVST 441 de pe Șoseaua București-Ploiești, Sector 1, București |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În Murfatlar, CT, la ieșirea spre Medgidia DN 22C, bucle în asfalt pe ambele sensuri, camera și cutia lipsesc, poziția N44°10'40.904" E28°24'10.654".
Cele 2 RM de pe DN1B, Valea Călugărească, sunt setate la limitarea de 90 km/h, deși pe acolo restricția e de 50 km/h This post has been edited by MAERSK: 25 Apr 2008, 15:28 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Urmand instructiuniile date de catre DFA, am creat (pentru a doua oara) un fisier la zi cu radarele si camerele din Europa, respectiv cele postate pe site-ul maghiar "mixate" cu listele create de DFA pt. BG, TR si RO+10kmh insa am o nelamurire : faptul ca intre timp, camerele au capatat "numarul unic" schimba ceva in modalitatea de creare a acestor liste sau instructiunile postate atunci au ramas valabile si in aceste conditii ?
![]() P.S. fisierul rezultat continea la data de 15.02.2008 un numar de 31.494 locatii, iar azi, 25.04.2008, 31.628 locatii. ![]() L.E. se pare ca nu mai vad camerele din Romania ![]() This post has been edited by GabyT: 26 Apr 2008, 08:29 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 25 Apr 2008, 14:49) O să adaug locația, deși nu va fi publicată în listele de camere, cel puțin deocamdată, până nu apare o cameră acolo. În ultima vreme am primit destul de multe locații unde sunt "bucle", le-am trecut în baza de date și le voi trece în continuare. Cum apare acolo vreo cameră sau ceva similar vor apare imediat și în listele de camere publice. Cei care observați asemenea locații puteți să le semnalați în continuare, chiar dacă ele nu apar la alerte. Nimic nu se pierde! QUOTE(MAERSK @ 25 Apr 2008, 14:49) Cele 2 RM de pe DN1B, Valea Călugărească, sunt setate la limitarea de 90 km/h, deși pe acolo restricția e de 50 km/h În baza de date ele sunt trecute la 50Km/h, dar pentru că MioMap ignoră limita de viteză a camerei și o citește pe cea a drumului rezultă că ele sunt semnalate greșit, deoarece harta are setată pe acea porțiune de drum o limită de viteză de 90Km/h, în loc de 50Km/h! Nu am ce să-i fac lui MioMap, în fișierul MTC înregistrarea de SPEED pentru Radare mobile e ignorată. QUOTE(GabyT @ 25 Apr 2008, 19:12) faptul ca intre timp, camerele au capatat "numarul unic" schimba ceva in modalitatea de creare a acestor liste sau instructiunile postate atunci au ramas valabile si in aceste conditii ? Este posibil ca numărul unic să afecteze alertele atunci când intervine mixarea camerelelor cu altele, de aceea astăzi am schimbat poziția coloanei de IDX, acum nu mai este prima (conform cu formatul iGO) ci ultima. Nu ar mai trebui să interfere cu alte liste de camere (fără IDX). |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DFA @ 29 Apr 2008, 09:27) ... Este posibil ca numărul unic să afecteze alertele atunci când intervine mixarea camerelelor cu altele, de aceea astăzi am schimbat poziția coloanei de IDX, acum nu mai este prima (conform cu formatul iGO) ci ultima. Nu ar mai trebui să interfere cu alte liste de camere (fără IDX). Multumesc ! ![]() Ideea este ca in varianta cu "numar unic" pe ecranul gps-ului nu mai apare nici un simbol cu camere atunci cand vizualizez harta (asta se intampla doar in Romania; in celelelte state este vizibil acest simbol) si mai mult ca sigur nici nu as fi primit alerte daca treceam efectiv prin locatiile respective (ceea ce nu am facut). Daca cumva nu functioneaza nici cu IDX-ul plasat la sfarsitul locatiei, e posibil cumva ca odata cu updatarile sa trimiti si o lista in format .txt fara IDX pentru a o putea utiliza in crearea listelor cu radarele din Europa ? ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
DFA |
![]()
|
Da, dacă va fi cazul o voi elimina, deși nu cred că vor mai fi probleme. În trecut am mai avut alte informații după datele de bază ale camerelor și nu mi-au fost semnalate probleme.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
adi55 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 14 November 07 ![]() |
A mai aparut, de ceva vreme, o camera la intersectia strazii Nicolae Caramfil cu Soseaua Pipera.
O zi buna, |
--------------------
Skoda
Octavia II
2005
|
|
DFA |
![]()
|
Actualizările din 24, 25 și 29-04-2008
Adăugat Radar Mobil 552 în localitatea Sârca (Iași) Adăugat Radar Mobil 551 pe Str. Transilvaniei, Buzău (BZ) ANUNȚ: De astăzi sunt disponibile camerele și în format SPUD pentru iGO 8, în cazul în care iGO 8 nu acceptă camerele în format TXT. Fișierul SPUD conține deocamdată doar camerele din România, la viteze standard. Adăugat CVST 550 din inter. Calea Șagului cu Bd. Dâmbovița, Timișoara Adăugat CVST 549 din inter. Calea Șagului cu Bd. Liviu Rebreanu (fost Bd. Dr. Iosif Bulbuca), Timișoara Încadrat localitatea Apahida (CJ) la LSRM (547+548) Adăugat Radar Mobil 546 din inter. Bd. 1 Decembrie 1918 cu Str. Moldovei, Târgu Mureș (MS) Adăugat TNCF 545 de lângă Vernești, Buzău. Încadrat localitatea Vernești, Buzău la LSRM (543+544) Adăugat 3 Radare Mobile (540+541+542) pe str. Ghe. Barițiu și Str. Dr. Ion Rațiu, Turda (CJ) Corectat poziția la GATSO 194 din Copăceni (CJ) Adăugat Radar Mobil 538 de lângă localitatea Hărman (BV) Adăugat Radar Mobil 537 de pe Str. Hărmanului, Brașov (BV) ANUNȚ: Pentru a preveni unele probleme la mixarea acestor liste de camere cu altele, numărul unic al camerei care apărea la iGO ca prima coloană (IDX) a fost mutat ca ultima coloană. Încadrat localitatea Cuci (MS) la LSRM 530+531 Încadrat localitatea Iclod (CJ) la LSRM 526+527 Încadrat localitățile Bondița și Răscruci (CJ) la LSRM 522+523 Corectat poziția la LSRM 426 din Juc-Herghelie (CJ) Corectat poziția la LSRM 212 din Jucu de Mijloc (CJ) Adăugat CVST 521 din inter. Bd. Mihai Viteazul cu Str. Voievod Gelu, Zalău, Sălaj Adăugat CVST 520 din inter. Bd. Mihai Viteazul cu Str. Tudor Vladimirescu, Zalău, Sălaj Corectat viteza la CVST 491 de pe Bd. Aviatorilor, Sector 1, București |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
GabyT |
![]()
|
QUOTE(DFA @ 29 Apr 2008, 09:55) Da, dacă va fi cazul o voi elimina, deși nu cred că vor mai fi probleme. În trecut am mai avut alte informații după datele de bază ale camerelor și nu mi-au fost semnalate probleme. Din pacate sunt probleme si asa. ![]() Azi m-am aruncat pana la Brasov si absolut toate CAMERELE de SUPRAVEGHERE mi le semnaliza (vizibil si audio) ca si radare mobile. RADARELE FIXE le semnala in schimb corespunzator. La intoarcerea spre Bucuresti am putut verifica avertizarile cu un al doilea gps (pe care era instalat fisierul cu camere "in format mio" asa cum a fost primit de pe site-ul tehnoplus.net); acesta semnala corect acolo unde erau radarele fixe si acolo unde erau doar camere, ceea ce ma face sa cred ca interpretarea gresita a camerelor de supraveghere este determinata de IDX... In plus, Iona se "impleticea" in cuvinte atunci cand anunta asa-zisele radare modile, de pana la urma am redus-o la tacere ca era de-a dreptul enervanta ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
asadar... am luat fisierul *.txt de pe tehnoplus (cel de la iGO) si l-am transformat in *.mtc... camerele sunt date peste cap... majoritatea sunt semnalate ca fiind radare mobile , in locuri unde ar trebui sa fie GATSO . M-am apucat si am sters IDX-urie de la sfarsit , crezand ca acestea sunt de vina, am refacut fisierul si... surpriza .... la fel... camerele date peste cap... am luat fisierul *.mtc de pe site si camerele se vad bine si corect.. cele care sunt mobile sunt mobile, cele GATSO sunt ok... deci e corect...De aici rezulta ca fisierul de speedcams de la igo e busit sau DFA foloseste un alt program de facut speedcams-uri... eu folosesc igo2mio si Speedcams builder...
Asteptam un raspuns de la DFA sa ne lamureasca .... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
GabyT |
![]() ![]()
|
In urma noilor informatii, am incarcat in gps fisierul creat in data de 15.02.2008 (pe vremea in care listele .txt nu contineau IDX) si am observat aceleasi comportament bizar; la vremea respectiva, nu am testat "in trafic" comportamentul gps-ului, fiind multumit ca se vad camerele pe ecran si de aceea nu am remarcat faptul ca (aproape) toate camerele de supraveghere sunt interpretate ca si radare mobile.
Totusi, am observat un lucru ciudat, atat la fisierul din 15.02 cat si la cel creat ieri : in Bucuresti, o singura camera de supraveghere este "vazuta" corespunzator, respectiv cea de la intersectiia str. C.A. Rosetti cu Dimitrie Gerota. ![]() L.E. dupa ce am reinstalat fisierul in format .mtc (asa cum l-am primit pe e-mail) am observat cu surprindere ca in respectiva locatie NU este o camera de supravehgere, ci un radar fix !!! ![]() Totusi ieri pe dn1, radarele fixe le-a vazut corect.... Intrucat eram curios sa vad comportamentul si in cazul locatiilor preluate de pe site-ul maghiar, mi-am aruncat un ochi si peste harta orasului Budapesta (unde sincer mi se par exagerat de multe radare fixe ![]() Concluzie : listele preluate de pe site-ul maghiar se comporta (aparent) corect... Astept si eu cu interes lamuriri de la DFA pentru a elucida misterul. P.S. si eu folosesc igo2mio si Speedcams builder pt. crearea listelor de radare This post has been edited by GabyT: 1 May 2008, 09:31 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
GoGu |
![]()
|
Bucle montate la intrarea (dinspre Iasi) in Cristesti, jud. Iasi, pe ambele sensuri.
Coordonate: N 47.24123 E 26.58068 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
DFA |
![]()
|
GabyT și Alydor, problemele voastre provin de la utilizarea lui Igo2Mio pentru tranformarea din formatul iGO în MioASC.
Igo2Mio nu convertește corect în MioASC, adică interpretează greșit tipul camerelor: - tipul 2 (BUILT-IN) rezultă în REDLIGHT - tipul 3 (REDLIGHT) rezultă în MOBILE - tipurile 1 (GATSO), 4 (SPECS) și 5 (MOBILE) sunt convertite corect În plus, Igo2Mio mai introduce și o linie goală la începutul fișierului, care la conversia în MTC produce o cameră "străină" la o coordonată total aiurea. Eu nu folosesc Igo2Mio tocmai din această cauză (plus că nu poate fi automatizat/scriptat), eu generez direct din baza de date fișierele cu camere în format MioASC, pe care le livrez apoi lui Speedcams Builder, care generează MTC-ul. Soluția? În loc să mai continuați să folosiți Igo2Mio, utilizați fișierele deja convertite în format MioASC pe care le găsiți în ZIP-ul cu camere, în directorul pentru MioMap v1 și v2. Sunt incluse și camerele separate pe tipuri și țări! Aveți de unde alege! Le combinați cu celelalte camere (că bănuiesc că de asta folosiți Igo2Mio, că altfel utilizați direct MTC-ul) și apoi le convertiți la MTC cu Speedcams Builder. Dacă pentru celelalte camere folosiți tot Igo2Mio țineți minte că le zăpăcește și pe ele, în special dacă conțin camere BUILT-IN și REDLIGHT. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
Alydor |
![]()
|
ma gandeam eu ca de undeva provine eroarea... o sa trecem pe speedcam builder... multumiri de lamuriri...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
GabyT |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ma si intrebam de ce la un muritor de rand ca mine nu aparea nici o problema,da imi zisesem ca ori sunt mai norocos ori exista si eu n-o vad!
![]() |
|
|
Alydor |
![]()
|
si pana la urma erai norocos sau doar nu le vedeai?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
deocamdata imi face impresia ca merge cum se cade.
o sa fac in curand un ultim update, si vedem daca se intampla ceva .... |
|
|
GabyT |
![]()
|
La fel ca si colegul Alydor sunt si eu (in continuare) nelamurit
![]() -sa inteleg ca nu ai probleme cu un fisier creat in urma folosiri celor doua programele (igo2mio si Speedcams builder) si daca da, "lumineaza-ne" si pe noi cum ai reusit, sau -fisierul cu camere in format .mtc asa cum este el trimis de tehnoplus.net functioneaza corect (si asta se intampla si la noi, si deci s-a produs o confuzie...)? Ce anume iti "merge cum se cade" ? ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
eu nu foloseam decat fisierele lui DFA in stare "naturala":)...
daca cumva igo2mio e o chestie care se ruleaza fara stirea mea atunci o foloseam:D! scuze, e vina mea ca nu m-am exprimat ca lumea, da io crezusem la inceput ca problemele voastre au aparut la utilizarea "normala" a update urilor, si de aici confuzia! ![]() |
|
|
DFA |
![]()
|
Actualizările din 30-04-2008, 06 și 07-05-2008
Corectat viteza la CVST 276 de lângă Breaza de Jos (PH) Corectat viteza la CVST 452 de pe Șoseaua București-Ploiești, Sector 1, București Adăugat CVST 573+574 în inter. Calea Dorobanți cu Str. Școala Floreasca și Str. Bruxelles, Sector 1, București Adăugat CVST 572 din inter. Str. 1 Decembrie 1918 cu Bd. Dorobanților, Brăila (BR) Adăugat CVST 571 din inter. Calea Galați cu Bd. Dorobanților, Brăila (BR) Adăugat CVST 570 din inter. Calea Călărașilor cu Bd. Dorobanților, Brăila (BR) Adăugat CVST 569 din inter. Calea Turzii cu Str. Observatorului, Cluj-Napoca (CJ) Adăugat Radar Mobil 568 în Nisiporești (NT) Adăugat Radar Mobil 567 în Barticești (NT) Încadrat localitatea Iugani (IS) la LSRM (239+566) Încadrat localitatea Tețcani (NT) la LSRM (238+565) Adăugat Radar Mobil 567 din Răcăciuni (BC) Corectat poziția la LSRM 226 din Golești (VR) Corectat poziția la LSRM 234 din Urechești (VR Corectat poziția la LSRM 230 din Dumbrăveni (VR) Adăugat Radar Mobil 563 lângă "Crucea Comisoaiei"/Comisoaia (BZ) Încadrat localitatea Giurgeni (IL) la LSRM (561+562) Adăugat Radar Mobil 560 lângă localitatea Mihail Kogălniceanu (IL) Încadrat localitatea Ograda (IL) la LSRM (558+559) Încadrat localitatea Bucu (IL) la LSRM (556+557) Adăugat Radar Mobil 555 lângă Motâlva (IL) Corectat viteza la Safety Radar 508 de pe Șoseaua Alba Iulia, Sibiu (SB) Adăugat CVST 553 din inter. Str. Nicolae Caramfil cu Șoseaua Pipera, Sector 1, București Corectat viteza la CVST 519 din Piața Charles De Gaulles, Sector 1, București =========================================== Penru utilizatorii de MioMap v3.x am făcut un progrămel care îndeplinește următoarele funcții: - citește și unifică oricâte fișiere cu camere în format TXT. - convertește din format TXT în MioASC. - convertește din format MioASC în MTC. - opțional poate elimina camerele duplicat. Adică practic înlocuiește Igo2Mio.jar și face mai ușoară utilizarea mai multor surse de camere în format iGO (TXT) și convertirea lor la formatul MTC, necesar pentru MioMap v3.x. Bonus: opțional, elimină automat camerele duplicat! Pentru cei care vor să utilizeze camerele din EU și pe cele din RO, BG, TR acum nu vă rămâne decât să salvați camerele din EU de pe site-ul unguresc într-un fișier TXT, adăugați fișierele cu camerele din RO, BG și TR și executați programul, în câteva secunde veți avea un SpeedCams.mtc, gata să fie copiat pe GPS. Progrămelul poate fi descărcat de aici: SpeedCams-Romania Tools v1.0 Nu uitați să citiți instrucțiunile de utilizare! Deocamdată e doar pentr MioMap, urmează și pentru iGO, etc. Astept pareri, probleme - feedback. This post has been edited by DFA: 8 May 2008, 16:58 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Actualizări și abonamente pentru SpeedCams
Începând cu 19-11-2007 puteți descărca listele de speedcams de la adresa: http://speedcams.tehnoplus.net Tot la adresa de mai sus vă puteți abona la un serviciu care vă va trimite prin e-mail actualizările de speedcams. Mai multe detalii găsiți la adresa menționată. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:58 |